Je bent gezond, je hebt een goede baan die goed betaald wordt. Je hebt het financieel dus goed je hebt een auto onder je kont om je van A naar B te brengen. Waar je ook nog eens alles kunt doen en kopen wat je wilt. Je hebt een goede en lieve familie die je steunen en vertrouwen je hebt een lieve vriendin. Je wordt peet oom want je broer krijgt met zijn vrouw een kindje. Ook heb je een eigen plekje waar je de tijd die je over hebt invult met je hobby’s en computeren. Wat kan jou nou gebeuren? Nog geen 2 weken later, zit ik alleen op dat eigen plekje. Ik staar naar mijn 19” monitor waarop zich een gigantische MSN lijst bevind. Er staan wel 260 mensen in, maar hoeveel ken ik er eigenlijk van? Wat een illusie is dat zeg. Ik ken er hooguit 30 tot 40 echt van en daarvan zijn er misschien 5 die ik regelmatig zie, eigenlijk was er maar 1 die ik iedere week meerdere malen zag en die had besloten om uit mijn leven te stappen.

Mensen leven hun leven en hebben geen tijd voor jouw problemen, net zoals jij hun problemen niet zag toen je met je perfecte leventje bezig was. Hierdoor krijg je tijd, tijd om te denken over de dingen die gebeurd zijn. Je kijkt om je heen en ziet 5 ½ jaar prularia en foto’s om je heen die je doen denken aan die fijne tijd met haar. En ineens lijkt de wereld een eenzame plek en je leventje niet meer zo perfect maar eerder vern**kt.

Die lege plek moet opgevuld worden! Ik ga op zoek naar een vervanging, maar later besef ik dat je iemand die je verliest niet kunt vervangen door iemand anders! Dus leer ik nu plezier te maken met de vrienden die ik nog heb en ik weet dat ik hun veel meer zal koesteren dan dat ik voorheen deed.

Vrienden zijn belangrijk en in een relatie moet je attent blijven! Leven en laten leven zegt men wel eens, en dat is belangrijker dan dat je ‘de man’ moet zijn.

Gods lessen zijn hard, maar verdomd nuttig.

~Rob

Categorieën: Liefde

11 reacties

Ma3anne · 13 februari 2005 op 11:34

[quote]Mensen leven hun leven en hebben geen tijd voor jouw problemen, net zoals jij hun problemen niet zag toen je met je perfecte leventje bezig was.[/quote]

Jammer is dat, dat mensen soms een harde leerschool nodig hebben. Ik hoop dat je veel opsteekt van deze periode.

Helemaal geen slecht debuut hoor! Over de plankenkoorts heen nu? 😉

sally · 13 februari 2005 op 12:49

Heel persoonlijk en daarom heel erg mooi.

Sally

viking · 13 februari 2005 op 13:16

En dat heeft God jou persoonlijk verteld? Wellicht dat je hem eens langs kunt sturen om wat familiaire beslommering uit de wereld te helpen.

Robster · 13 februari 2005 op 14:10

Thanx allemaal, het is inderdaad nogal persoonlijk. Kunnen jullie nog wat tips geven?

Thanx,
Rob.
😀

Ma3anne · 14 februari 2005 op 00:22

Ik weet niet of je de tips van Clueless over het schrijven van columns al gelezen hebt hier bij CX? Een aanrader. [url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=338&forum=5&12]Klik hier[/url] en je komt er vanzelf terecht.

Mup · 14 februari 2005 op 14:40

[quote]Vrienden zijn belangrijk en in een relatie moet je attent blijven! [/quote]

Dat is al een tip!
Ik vind het heel moeilijk tips te geven, omdat ik zelf ook absoluut niet zonder fouten ben. [quote]vern**kt.[/quote] Hier zou ik gewoon de letters invullen, de sterretjes weglaten.

En veel blijven schrijven,:-)

Groet Mup.

Robster · 14 februari 2005 op 17:14

Er hangen er nog zo’n 3 in de wachtrij denk ik 🙂
😀

Fred · 14 februari 2005 op 21:08

Een tip Rob?
Lieg je te barsten hier en maak van een mug een olifant of meer. Altijd goed voor succes.

Mar · 15 februari 2005 op 13:59

Goed hoor, voor zo’n eerste keer!
Keep on writin’

Mar

pepe · 15 februari 2005 op 14:52

Niemand is te vervangen en niemand is onmisbaar.

Lekker blijven schrijven, gaat helemaal goedkomen;-)

Robster · 17 februari 2005 op 17:36

[quote]Re: De man
Geschreven door: pepe Datum: 15/2/2005 14:52

Niemand is te vervangen en niemand is onmisbaar.

[/quote]

Well said 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder