Het is gebeurd, ik zag het totaal niet aankomen, en ineens. Klabats knal boem auw! Yannick is verliefd. Tja het zou het mooiste gevoel op aarde moeten zijn. Maar ik heb er zo mijn twijfels over. Momenteel is het allemaal onzekerheid, verlangen en teleurstellingen. “Ik vind je wel leuk en grappig maar ik ben niet verliefd.” Aldus B. mijn mooie blonde godin. Ja echt ze is blond. Yannick, de jongen die voor brunettes ging is verliefd op een blond meisje. Dat geeft in ieder geval aan dat het serieus is, ik laat er mijn ideaalbeeld in ieder geval voor vallen. Maar terug ter zaken, ze is dus niet verliefd op mij. Maar dat geeft niet, ze vindt me al wel aardig dus als ik nou heel hard mijn best doe lukt het misschien nog wel.

Mijn voorlopige prestatie van “ik vind je wel leuk” is eigenlijk al een hele prestatie. Aangezien zij en ik elkaar nog helemaal niet kennen. Ja jullie raden het goed het is zo een internet contact. Maar nee ze woont niet in Groningen maar gewoon hier in Tilburg. Het is gelukkig geen chatbox contact. Ik ken haar via een collega van mij in de wereld vol wonderen.

Het vervelende is dat die collega ook met gevoelens van liefde naar haar toe in zijn buik rond loopt. En hij kent haar beter als ik. Het heeft voor mij wel 1 voordeel, ik heb niks te verliezen.
Hij weer wel. Mijn collega en ik vatten het allebei wel positief op. Ik persoonlijk zie het als een uitdaging. Hij kijkt er anders tegenaan. Hoe precies heeft hij me nog niet verteld. Er is in ieder geval geen rivaliteit. We delen onze informatie en onze werksfeer wordt er zelfs beter van. Aardig als we zijn voor elkaar zeggen we ook steeds dat de ander meer kans heeft. Hij heeft meer kans omdat hij haar kent. Ik heb meer kans doordat ik al diepgaande badpak gesprekken met haar heb gehad.

Mijn tactiek is in ieder geval al bepaald. Ik heb haar al enige tijd geleden duidelijk gemaakt dat ik enorme last heb van vlinders in mijn buik. Dit heeft veel voordelen, het hoeft niet meer subtiel. Als ik zin heb kan ik gewoon de hele tijd complimentjes geven over haar. Ik kan allerlei gedichten sturen en ik kan deze column schrijven. Van mijn collega weet ze het inmiddels ook al. Ze zegt zelf “jullie zijn allebei leuk maar in geen een van jullie zie ik iets.”

Ze zegt zelf dat ze nog geen vriendje wilt. Oké dat kan die keuze respecteer ik. Maar ik blijf nog wel even proberen tot mijn trukendoos leeg is. Voorlopig ga ik echter eerst proberen iets met haar af te spreken. Gelukkig is het binnenkort vakantie. Als het weer goed is kunnen we gezellig iets gaan drinken en kan ik uren in haar mooie ogen verdwalen.


6 reacties

gast · 22 april 2003 op 15:09

1) Zeg maar tegen dat ‘vriendje’ dat als hij dat meisje niet met rust laat er een Haagsch/Volendamse connectie komt en hem even in de kofferbak pleurt waarna hij een paar waarschuwings schoten krijgt in zijn longtoppen.
2) Als je echt iets met haar wilt en zij zegt nee…heb dan sex met haar volgens de GAMMA methode! (nee niet zelf, maar sla haat K.O. met een voorhammer van de GAMMA:-D , succes verzekerd!!)
R@@F 😉

Martijn · 22 april 2003 op 15:27

[quote]Mijn voorlopige prestatie van “ik vind je wel leuk” is eigenlijk al een hele prestatie.[/quote]

Volhouden Yannick, totdat je écht moet presteren.

Vandaar dat je aanwezigheid hier wat minder was.
Dit vraagt om meer columns…

Groet Martijn. 😀

Godspeed · 22 april 2003 op 15:43

[quote]Ze zegt zelf dat ze nog geen vriendje wilt. Oké dat kan die keuze respecteer ik.[/quote]

Ik zou in iedergeval verder zoeken, en alvast een reserve verliefdheid aanboren.

Als ze dan jaloers wordt maak je meer kans om te scoren. (want daar gaat het toch om?);-)

gast · 22 april 2003 op 16:11

‘Onverschilligheid is de Moeder van alle veroveringen.’

Citaat uit “depressieve oprispingen van een overspannen cafefilosoof”

Zelf ben ik voor n haags/volendamse connektie

Baron Ab van Ab tot Abbenstein

Yannick · 22 april 2003 op 21:37

😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
Ik geloof dat ik hiermee nog lang niet genoeg zeg maar ze vond het niet echt leuk dat ik over haar geschreven heb. 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

Clueless · 23 april 2003 op 19:32

Ik vind het opmerkelijk en knap dat jullie vriendschap niet lijdt onder deze gezamenlijke verliefdheid. Houden zo! Laat nooit een vrouw tussen jou en je vrienden komen en zeker niet op deze leeftijd. Op jouw leeftijd ben je bezig met het opbouwen van vriendschappen die een leven lang kunnen duren, niet met het opbouwen van duurzame relaties. (oh gat, wat voel ik me nu oud.)

Ik denk dat ze jou niet waard is als ze boos is omdat je over haar hebt geschreven. Je schrijft nu eenmaal, daar kun je niet selectief in zijn omwille van een ander. Als schrijven jouw eerste passie is en zij is je tweede, dan is jouw column slechts een onvermijdbaar product van de som 😉

Ik hoop dat ze inmiddels inziet dat ze vreselijk gevleid mag zijn dat jij haar zo hoog hebt zitten, dat je zelfs over haar schrijft. Hoeveel vrouwen zouden dat wel niet willen! Anyway, geniet van je verliefdheid… juist die heftige gevoelens maken dat tot één van de mooiste dingen uit het leven, alleen realiseer je je dat meestal pas na afloop.

Groetjes,
Clue

Geef een reactie

Avatar plaatshouder