Ik liep laatst in het winkelcentrum zonder vrienden wat eigenlijk al heel bijzonder is voor mij. Nog eventjes wat sinterklaas cadeautjes bij elkaar grabbelen want de goed heilig man is weer in town. Mensen zeggen altijd dat als sinterklaas in het land is gekomen de gezellige maand is gekomen. Maar is het wel zo gezellig. Kijk al het winkelen voor mij wel. Ik ben een freak qua shoppen. Maar ik liep en liep door al de straatjes met lonken de aanbiedingen. Stelletjes die samen met elkaar aan het winkelen waren liepen mij voor bij. De gedachte waar ik dan aan vol houd is de gedachte van: ach gut over twee jaar bedriegt hij haar met zijn buurvrouw. (dat si dus mijn hoop en glorie de ongelukkigheid van naaste!) Eerst doet het je nog niets als je aan het winkelen bent maar als je een hele dag hebt gehad van kreten voor je vriendin of voor je vriend leuk voor je schoon moeder. Maar nergens is er een kreet met leuk om jezelf te geven als je alleen onder de kerstboom zit in je huis waar het lekker warm is. Of leuk voor je hond die de eerste is die je een kus kan geven bij oud en nieuw aangezien dat je alleen bent!
Er komen ook van die leuke liedjes uit de boxen bij mij uit de radio. Over mensen die elkaar weer hervinden. En van mensen die uit elkaar zijn maar toch weer bij elkaar komen enz, je kent het wel. Maar hebben ze er geen benul van dat het niet bij iedereen is en het maar een klein deel van de mensheid is die het zo voelt?
En als je mij dan gaat vragen waarom ben je dan zo anti kerst ben jezelf nu niet bezet of zo. Nee en ik baal er enorm van! Maar als je het wilt weten ,ik ben wel eerlijk tegenover mijzelf. Ik wil geen relatie met iemand om eer relatie te hebben. Ik wil iemand die lief en leuk is en vooral veel op mijn vakantie date lijkt! Je kunt namelijk wel zeggen uit het hoofd is ui het hart of iets dergelijks. Maar dat is helemaal niet het is in mijn hoofd en in mijn hart en met kerst wil hij naar buiten, o deze vakantie nee die van 1 jaar gelden. Ik weet het diep triest. Hoe kan ik blijven hangen, ik weet het niet ever lasting love! Wat betekent het bestaat maar zou het dan ook betekenen dat ik ben op gegeven? Nee. Ik wil namelijk ook een kerst hebben dat ik kan zeggen wat leuk en dat ik ook iemand heb in plaats van de hond om te kussen met oud en nieuw. Hoef ik die ten minste niet vol te proppen met koekjes zodat hij wakker blijft!
Hij zal mij dankbaar zijn.

Categorieën: Liefde

7 reacties

Wright · 26 november 2004 op 18:21

Pff, ik krijg een beetje het ‘idol-jury in de voorrondes gevoel’ van deze column.

Ik zie in je profiel dat je pas 17 bent, dus nog tijd zat om te leren schrijven en te ‘relateren’.

Wil je echt weten wat ik er van vond?
De laatse drie regels vond ik wel leuk, de rest kwam ik met moeite door..
En als ik in de buurt zou wonen, zou ik wel bereid geweest zijn even een (vriendschappelijk) kusje te komen brengen, maar helaas…

Héél fijne feestdagen toegewenst!
Groetjes, Wright

melady · 27 november 2004 op 02:00

Wright is een wijze man… made-by-god-TM..

Maar ik zou eerst ff de spellingscontrole gebruiken alvorens een kusje van hem te accepteren.

Wat betekent trouwens…made-by-god-TM

Melady 🙂

melady · 27 november 2004 op 02:00

Wright is een wijze man… made-by-god-TM..

Maar ik zou eerst ff de spellingscontrole gebruiken alvorens een kusje van hem te accepteren.

Wat betekent trouwens…made-by-god-TM

Melady 🙂

Wright · 27 november 2004 op 08:11

[quote]Wright is een wijze man… Maar ik zou eerst ff de spellingscontrole gebruiken alvorens een kusje van hem te accepteren.
made-by-god-TM..[/quote]

Haha, goed idee Melady.
😛
Je zult zien dat de woordjes ‘man en ‘hem’, miraculeus veranderen in ‘vrouw’en ‘haar’.
De snelste sekse verandering ooit.. 😀

Raindog · 27 november 2004 op 13:22

Ik vond Wright’s reactie wel wat Jerneys hebben om eerlijk te zijn.

De column vond ik heel erg moeilijk om te lezen als ik zo vrij mag zijn. Verder vind ik dat je dit soort zorgen niet moet hebben als je 17 bent. Doe als ik: word op latere leeftijd puber. Ik ga maar weer eens even bij de buurtsuper hangen geloof ik. De SRV-wagen was niet zo’n succes; een eind afgedwaald zeg….

Ma3anne · 28 november 2004 op 11:52

Klinkt een beetje eenzaam en je hebt je gevoelens warrig beschreven, maar die zijn ook warrig, naar ik aanneem?

Een lief vriendinnetje gewenst voor de komende feestdagen…

Mup · 28 november 2004 op 17:34

Sluit me bij Ma3 aan, en wil dan ook een mooie Nieuwjaarscolumn van je lezen,

Groet Mup.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder