Enerverend zeg. Velen hebben een heel energiek vertelsel geschreven. Helemaal zonder E. De één een echt vertelsel. De ander een verzonnen. Geweldig. Echt genieten, en dat met zoveel inzet. Weet je, het is een feit dat de mensen op CollemX heel veel fantaseren. Dat zie je meteen. Ze zenden steeds weer nieuwe collems in. Het eloos neerpennen van vertelsels werkt wel bij deze of gene op de zenuwen. Die vinden het eenstemmig geëmmer. Enfin, alleen al de moeite en inzet van het verzinnen van eloze vertelsels verdient het om gelezen te worden. Ik zie de vertelsels steeds sterker worden. Enkele vlegels presteren het meerdere vertelsels diverse keren te zenden. Ze evenaren daarmee de grote Nederlandse schrijvers. Erjen Ederveen, Kerrie van de Krekels, Wellem Frederek Hermens, Gekkerd Reve, Herrie Melis, Helle Hese, Jennie Cremer en niet te vergeten Merten Beesthevel. Ben benieuwd met hoeveel vertelsels we uiteindelijk eindigen.

Een verademing is het wel om hier even een e-vol vertelsel neer te pennen. De e-pees erkent het en is verheugd. Ze dreigde te vervallen in meditatie. Heel energiek experimenteert ze nu in deze collem. Gelijk een euforisch wild beest. Lekker ellenlange woorden met een e verzinnen. Echt enerverend. Het is wel essentieel om de e-pees af en toe te ontspannen. Het is eminent dat er anders emotionele ellende van komt. Een experiment kan effectief ook extreem eenkennig worden. Een echtscheiding dreigt met a’s en o’s en u’s. Zeker als de e zich eensklaps egocentrisch opstelt.

Zonder excuus en zonder te evangeliseren kan de e dan evolueren tot een ettelijke etter die jeukt. Een e-eczeem is enorm ellendig, dat wil je niet meemaken. Zeker niet als het e-eczeem gaat exploderen. Zo’n vette ejaculatie werkt op de zenuwen van alle lezers. Nee, een e is als een echte ruwe edelsteen. Die moet eerbiedig in de etalage staan. Koesteren die e! De e is een echte held.

[b][url=http://www.volpeypir.com/upload/2027.jpg]Mien burning E[/url][/b]

[img align=left]http://cdn1.socialappbuilder.com/gfba2/Images/FontChar/5790647-b1dc.jpg[/img]

Categorieën: Gezondheidszorg

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

8 reacties

Ferrara · 18 oktober 2011 op 13:14

Dat is nog eens even een verrekte leuke tegenhanger.

Grumpy-old · 18 oktober 2011 op 16:46

Dit is leuke humor :hammer:

lisa-marie · 18 oktober 2011 op 17:03

keigoed :hammer: 😆

sylvia1 · 18 oktober 2011 op 20:34

Heeeee Men… Heel erg prettig leesbaar én origineel deze collem!

Bitchy · 19 oktober 2011 op 06:38

Heeeeeeeeeeeeeeeerlek! 😆

Fem · 19 oktober 2011 op 07:20

😆 😆 😆

arta · 19 oktober 2011 op 08:52

Hahaha, leuk, leuk, leuk!
😆

Mien · 20 oktober 2011 op 00:13

E, é, é, é, é, é, éh … bedankt!

Mien 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder