Bent u uw man ook zo zat? Zit uw man ook alleen maar te mopperen? Wij bieden u de perfecte oplossing! Stuur uw man naar Antarctica met Talpa! Een trainingskamp, denkt u? Welnee, een permanente verblijfsplek. Eindelijk van dat gezeur af. Geen gezanik meer aan uw hoofd. Kunt u eindelijk doen wat u nu echt wil. Iedere man vanaf 25 jaar is welkom. Jonger mag ook, maar dan alleen wanneer er sprake is van een directe reden, zoals overspel of extreme idioterie. Extreme idioterie wil bijvoorbeeld zeggen je ex-vriendin, met wie je zo’n leuke tijd hebt gehad, helemaal de grond in boren. Bijvoorbeeld door te zeggen dat je toch niet op blond haar valt, terwijl zij blond is en dat ze naar jouw mening wel een kilo of tien mocht aankomen omdat je haar veel te mager vindt. Compleet al haar karaktereigenschappen afkraken, net als haar uiterlijke kenmerken, zodat mensen zich afvragen hoe je het in vredesnaam met haar uithield. Je zou maar een slanke vriendin hebben. Mijn God… ik zou direct naar de psychiater rennen.

Heeft u uw man of vriend altijd overal in gesteund? Zelfs toen hij bij het leger wou, terwijl u zeker wist dat hij daar geestelijk veel te zwak voor is? Knikte u hem bemoedigend toe als hij voor de vijfde keer in de week ging sporten, terwijl u toch al wist dat het een hopeloze zaak was? Ging u dan uiteindelijk ook na twee minuten maar slapen, omdat u wist dat er toch niet veel actie meer in zat? Dan is dit de oplossing voor u.

Nooit meer hoeft u zich te ergeren aan zijn inhoudloze gebrabbel. Nooit meer hoeft u zich af te vragen of u nu zo slim bent, of hij gewoon zo dom. Nooit meer hoeft u hem te troosten als hij een klein armoedig zielig wondje heeft nadat hij zich aan een stukje papier heeft gesneden, wat voor hem het einde van de wereld betekend want mijn god, je zou toch zomaar doodgaan nadat je je hebt gesneden aan een stukje papier.

Antarctica is zo gek nog niet. Het is er wellicht wat frisjes, maar zegt u nu zelf. Heeft hij u al die jaren ook niet niets dan koude rillingen bezorgd? U hoeft het niet langer te pikken, wij bieden de oplossing. U kunt uw man of vriend nu opgeven. Er wordt niet geloot, iedere man kan mee, al dan niet vrijwillig.

Heeft u geen man om mee te sturen, maar wilt u ons project wel steunen? Dat kan! Kijk elke werkdag naar “Klootzakken naar de kou” op Talpa en help ons de kijkcijfers opkrikken. Kijkt u vooral naar de 18+ special, waarin duidelijk wordt dat koude niet alleen psychisch flink wat schade aanricht, maar ook lichamelijk. Niet alleen de ego’s krimpen in dit programma.

Categorieën: Media

10 reacties

Shitonya · 10 mei 2006 op 18:36

muah geen onaardige column

DriekOplopers · 10 mei 2006 op 20:25

Hahaha. Het is maar goed dat ik zo’n ideale man ben. Want ik wil niet met mijn kop op zo’n kutzender 👿

Driek

Mosje · 11 mei 2006 op 09:00

Pas maar op jij Chantal, nog een paar stukjes als deze, en je komt van je leven niet meer aan de man.
😛

Prlwytskovsky · 11 mei 2006 op 18:59

[quote]Niet alleen de ego’s krimpen in dit programma.[/quote]

Wat krimpt er dan nog meer Chanti? Leg dit eens uit aan ome Peet? Wil je een stukje chocolade van deze ome? 😛

jantje · 11 mei 2006 op 19:57

Ik weet niet of alleen vrouwen dit gedrag vertonen. Mijn vrouw kan er ook wat van.

Li · 11 mei 2006 op 22:17

Leuke column en doordachte titel.

[quote]Geen gezanik meer aan uw hoofd. Kunt u eindelijk doen wat u nu echt wil.[/quote]
En hij mag alleen terug komen als ie ijs en ijskoud is 😛

Li

Troy · 11 mei 2006 op 22:29

Je kunt natuurlijk ook gewoon lesbisch worden!

Leuke column, sterke titel 🙂

Dees · 12 mei 2006 op 10:17

[i]Hell hath no fury…[/i]

En ik ben in een kritische bui vandaag, dus ook een stukje kritiek, in dit geval denk ik dat je heel veel meer venijn erin had kunnen stoppen, want ik vermoed dat het er zit en ik vermoed dat de column er krachtiger en grappiger van had kunnen worden.

Eerlijk schrijven levert vaak de mooiste stukjes op, denk ik, niet zozeer autobio an sich, maar wel qua weergave van emoties. Dus laat maar zien die giftand 🙂

wendy77 · 12 mei 2006 op 21:29

Ik moet Dees een klein beetje gelijk geven dat ik ‘scherpere’ columns van je heb gelezen, maar nog altijd meer dan goed genoeg om mij weer even te laten lachen.

Oh enne….geldt deze expeditie ook voor bazen???
Zou een hoop van mijn werkproblemen uit de wereld helpen momenteel 😛

Nana · 13 mei 2006 op 14:44

Weer vlot en goed geschreven. Leuk idee. O gauw afsluiten, anders leest hij mee… 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder