Ex.. Als ik terugdenk aan dat twee-letterige woordje mis ik nog bijna maandelijks het sprookje dat we ooit samen deelden. Een sprookje, dat zo mooi en pril begon maar zo abrupt eindigde, omdat mijn jachtinstinct me naar de jonge hertjes dreef, waarmee ik een twee jaar durende puppyliefde verruilde, voor een vakantie lang tongen met meiden uit een celstraf-waardige leeftijdscategorie. Maar wat wil je, zelf was ik ook pas achttien. Op die leeftijd zijn hormonen en monogamie een even slechte combi als rubber en fellatio. Het terugkijken van foto’s van ons tweeën gaat altijd gepaard met tissues, stemming afhankelijk in combinatie met ‘If i could turn’ van R.Kelly dan wel vaseline. Wat waren we jong, naïef, dom en onbevangen.

Wat had het allemaal anders gelopen wanneer we elkaar vijf jaar later pas ontmoet hadden. Met de wetenschap en kennis die ik nu bezit, nog lang niet verstandig, maar ongetwijfeld een iets minder grote hufter dan toen. Misschien was jij dan ook wel wat volwassener, niet langer een meesteres in mug olifant transformatie. Misschien had je zelfs iets kunnen doen aan die belabberd slechte muzieksmaak van je. Ex.. Als ik écht objectief terug denk aan dat twee-letterige woordje, mis ik enkel en alleen een S.


Tropical B

Caribische groenteboer

6 reacties

troubadour · 20 januari 2015 op 20:16

Zelfs de muzieksmaak telt mee in de beoordeling van die relaties.
Proef toch wel wat; “Kijk mij nu eens’.

Yfs · 20 januari 2015 op 21:24

Een beetje flauw Tropical B! En zelfs een beetje geforceerd.
Komt misschien ook omdat ik nu voorbereid was op een twist halverwege. 🙁

Mien · 20 januari 2015 op 22:31

Ex(c)esje …?

Frans · 20 januari 2015 op 23:18

Dus toch die derde non

Berlijntje · 21 januari 2015 op 09:39

Ik moest er om lachen! De ´S´ kwam voor mij onverwacht aan het einde. Wellicht omdat ik je nog niet zo goed ken! 😉

Ik vind het een mooie opbouw: Eerst leg je de hele schuld bij jezelf, vervolgens is er toch ook wat bij het meisje aan de hand (muzieksmaak, mug-olifant issues) en dan relativeer je alles: ging het toch ook niet alleen om de sex?

Leuk!

trawant · 21 januari 2015 op 17:56

Ik lees vandaag twee stukjes van je.
Taalvaardig zeker, maar het is een soort ‘Stand up column’, een genre waarbij iedere zin raak moet zijn en een cynisch/ironisch/cool/afstandelijk toontje moet hebben.
Dat maakt het- gevoegd bij het gebrek aan wit in die van vandaag- tot een dichtgetimmerd stukje, waardoor ik na 10 zinnen uitgegrijnsd ben.

Ietsje versnellinkje lager, wat meer lucht en wat minder pose, wat mij betreft. Maar ik ben al oud natuurlijk …

Geef een reactie

Avatar plaatshouder