Kijken jullie ook weleens Beter in Bed? Zo nee, je mist wat. Mocht er een humanist in je schuilen en denken: ‘ieder mens is uniek en moet daarom worden gewaardeerd’, kijk een halve aflevering en je bent gelijk genezen. Zelden of nooit heb ik zulke rare figuren gezien, als in dat programma. In deze serie (iedere vrijdag rond tienen op RTL 5) worden er op informatieve edoch amuserende wijze stelletjes gered van hun problemen tussen de lakens. Twee Britse experts, een vrouwelijke psycholoog en gewoon een man (natuurlijk wel een homofiel; want hij moet wel weten wat een kerel lekker vindt) geven handige tips in de hoop op verbetering. Een soort Spuiten en Slikken in Engeland dus. Maar dan zonder drugs en zijn jongeren niet de doelgroep, maar mid-dertigers die weer op zoek zijn naar hun ‘seksuele ik’. Met andere woorden: weer eens fatsoenlijk van bil willen gaan.

Deze week waren Ria en Gary de hulpbehoevenden. De twee hadden zich namelijk verloren in de wereld die seksspeeltjes heet. Vibrators, zweepjes, gigantische dildo’s, verschillende leren korsetten: het kwam allemaal voorbij. En ook de buttplug kon niet ontbreken in de rij van pleasure items. Door alle gekheid in bed konden beiden niet meer elkaar bevredigen. Wat ze ook probeerden; of het nu standje Soixante-Neuf met gebruik van een paardenbitje was, of doggy-style met strap-on, niets werkte. En dit resulteerde in enorme frustraties. Zo was Ria al een half jaar niet meer klaargekomen en kreeg Gary ‘m niet meer omhoog. Wat te doen? Wat te doen? Er leek geen oplossing voorhanden en dus was er maar één uitkomst: Experts Cora Emens en Prasand Baidjnath van Beter In Bed inschakelen.

Die kwamen na het bekijken van wat footage uit de kamer where the magic happens tot de volgende conclusie:
“Ze kijken elkaar helemaal niet aan. Het is agressieve seks. Sensualiteit is niet te bekennen. Er is geen huid-huid contact, maar huid-speeltje-huid contact.”
Na deze analyse kwam er een situatieschets op een scherm. Gary nam een in lederen korset gehulde Ria van achter. Zij gebruikte constant krachttermen (“Oh, come on Gary, for fuck’s sake”), terwijl hij een beetje zielig zijn fallus omhoog probeerde te krijgen.

Romantisch.

Gelukkig wisten Cora en Prasand een oplossing. “Doe het eens gewoon. Zonder speeltjes, geen rare standjes en no weird leather dresses.”
Ria was verbolgen. Ze kon deze therapie niet aan. Geen speeltjes, dat had ze in geen jaren meer gedaan. Gary vond daarentegen alles allang best, zolang zijn piemeltje maar weer stijf werd. Zo gezegd, zo gedaan. Normale seks, zonder buttplug of handboeien. En wat bleek: zo goed hadden Ria en Gary het in geen jaren meer gedaan! Ria kwam na een half jaar voor het eerst weer stomend klaar terwijl Gary trots zijn piemol in de lucht zwiepte (saillant detail: hij hing een natte handdoek om zijn lulletje, zodat hij hem kon trainen). Hallelujah! Praise the sexperts!

Wat een rare televisie. En wat een rare mensen. Maar wat een heerlijkheid dat RTL 5 dit soort programma’s uitzendt. Voer voor een column.

Categorieën: Media

7 reacties

Shitonya · 27 januari 2007 op 13:38

Zo nu en dan neem ik er ook wat van mee. Als mijn vriend zin heeft, gooi ik hem eerst een natte dweil toe, een ijsje, een porno film en bak waar hij kaartjes in moet doen ( zie aflevering van gister..) en dan laat ik hem het walhalla binnen 😀
Leuke column

arta · 27 januari 2007 op 14:33

Grappige column!
Zal ik dan toch ook maar eens een keer gaan kijken? Die ‘natte handdoek-truc’ spreekt wel tot de verbeelding!
😀

SIMBA · 27 januari 2007 op 15:37

Ik ben ook nieuwsgierig geworden, toch maar eens naar RTL 5 zappen :lach:
Leuke column, flink de vaart erin en toch duidelijk beschreven.

DriekOplopers · 27 januari 2007 op 21:30

Meesterlijk geschreven. Compliment.

Zo. Nu de hond van de buren nog even verwennen. De filmploeg komt zo.:roll:

Driek.

WritersBlocq · 27 januari 2007 op 22:36

ik heb het gister voor het eerst gezien en blijf deze soap trouw volgen, wat een ellendebende! leuk geschreven.

Li · 28 januari 2007 op 16:50

Jouw column prikkelt mijn fantasie. Ik zal dag en datum in mijn agenda noteren.:-D

Li

Bitchy · 28 januari 2007 op 19:24

Toevallig deze aflevering ook gezien. Wat ik me altijd afvraag wat een stel doet bewegen om zich op te geven, ook zij moeten de volgende dag hun collega’s weer onder ogen komen….

😉

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder