‘Fuck you’ en ‘Crazy’ kent hij als de beste, maar van communicatie heeft hij nog nooit gehoord. Dat Russisch bloed van hem waarschijnlijk. Of Kosovaars? Ik heb soms de indruk dat hij het zelf niet goed weet. Wat hij ondertussen wél weet is dat hij met mij een moeilijke tante aan de haak heeft geslagen.
Mijn “no kissing, no fucking” regel valt bij hem niet in zo’n heel goede aard, hij kan er zelfs behoorlijk kwaad om worden.

Dus knuffelen we ondertussen nogal wat af. Enig zijn de momenten waarop ik (tegen hem aanleunend) mijn zusje de hoek om zie passeren. Of de buurvrouw!

Bekijks hebben we wel, en dat dus niet alleen om zijn opvallende kleren. Aan zijn mooie ogen zal het ook wel niet liggen, hoewel ze me aardig kunnen ‘killen’. Ja, ik hou van hem. Als het even mag?

Categorieën: Gein & Ongein

7 reacties

Mosje · 13 september 2006 op 17:13

Mooi stukje. Mooi kort in ieder geval. Bij hele korte stukjes moet wel elk woord precies op zijn plek staan. Bij langere natuurlijk ook wel, maar dan valt een slordigheidje veel minder op.

“mijn zusje de hoek om zie passeren.”

Dit zinnetje rammelt naar mijn idee. Ik heb me oprecht afgevraagd hoe jouw zus dat doet (en wat er van die hoek is geworden, maar dat terzijde)

Hoe dan ook, leuk debuut hier.

Eddy Kielema · 13 september 2006 op 18:27

Lekker kort stukje,dat klopt, maar ik had graag toch wat meer informatie over de Kosovaar gehad. Waar heb je hem ontmoet? Waarom hou je van hem, ondanks zijn communicatieprobleempjes? Alleen vanwege zijn mooie ogen? En wat mij vooral intrigeert is de regel ‘no kissing, no fucking’. Geldt die omdat ‘kissing’ automatisch tot ‘fucking’ leidt? Of stinkt hij uit zijn mond en heeft hij een vervelende geslachtsziekte? Of is knuffelen fase 1, kissing fase 2 & fucking fase 3 (de Amerikanen gebruiken daar geloof ik honkbaltermen voor, first base, second base, etc.).

Matzness · 13 september 2006 op 18:37

Hey nayade,
leuk stukje!
Lekker kort, maar cliche of niet, je stukje is krachtig.
Er zit een duidelijke boodschap in. Ik vind het op een leuke manier geschreven, zo breschrijvend doen over je vriendje, zodat het eerst dus niet echt lijkt alsof het over iemand gaat van wie je heel veel houdt. Knap stukje werk =)
– Mathilde.

Dees · 13 september 2006 op 20:27

Kort en heerlijk krachtig. Mooie binnenkomer!

DriekOplopers · 13 september 2006 op 23:08

Welkom!

Kort is goed!

Driek Oplopers, 196 cm 🙁

melady · 14 september 2006 op 12:19

Leuk en kort! Welkom.

[quote]de hoek om zie passeren.[/quote]

Ga het vanmiddag even oefenen.

BrokenHalo · 21 september 2006 op 15:17

Heb je andere column als eerst gelezen en dat snapte ik niet. Nu ik deze heb gelezen denk ik dat er een flauw lampje gaat branden.

liefs..

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder