Na het succes van ´dancing with the stars’, ‘dancing on ice with the stars’ en ‘sterredansen op het ijs’ kon Talpa niet achterblijven. Dit najaar tast zij de grenzen van de wansmaak verder af met het nieuwe programma, F*ck*ng With The Stars. Na het wegvallen van Barend en Van Dorp en het mislukken van ‘Het land van Maas en Geel´ heeft het speeltje van John lange tijd gezocht. Eindelijk heeft het nu een waardige vervanger gevonden voor de late night.

Het programma gaat als volgt. De kandidaten, min of meer BN’ers, worden gekoppeld aan professionele pornoacteurs en -actrices. Elke aflevering moeten zij een vaste en vrije kür afwerken. De jury zal hen beoordelen op originaliteit, choreografie en uithoudingsvermogen. De presentatie is in handen van de zus van pimp John, Linda de Mol. En Gerard Joling ontvangt de gasten in de ´dark room´. “Oh wat erg!”

En er circuleren al wat namen van de kandidaten. Vooral de namen van de vrouwelijke kandidaten mogen er zijn. Wat denkt u van, Heleen van Rooijen, zij doet gratis mee, Viola Holt, was ook al kandidaat bij ‘Nono´s in the Bush’, Ellemieke Vermolen, say no more, en Bridget Maasland. “Het geld dat ik hiermee verdien, gaat naar een goed doel. Zwerfhonden in Roemenië,” aldus Bridget.

Ook kunt u de prestaties van de mannelijke kandidaten op de voet volgen. Daar hebben we Ferry Somogyi, die werkelijk alles doet om niet in de vergetelheid te geraken. Voor de homofiele kijker is er Gordon, Robert Jensen voor ehm…tjsa. En last but not least, Jack show me the money Spijkerman.

Over de jury wordt nog geheimzinnig gedaan. Maar in de wandelgangen horen wij de namen van Kim Holland en Barry Hughes. Ik zie het al helemaal voor me. “Jullie moeten nog wat werken aan de choreografie maar jullie hebben je best gedaan. Ik zou zeggen vooral doorgaan.” Een ander jurylid dat wordt genoemd is Emile Ratelband. “Tsjakka!”

Een commerciële zender is natuurlijk niet compleet zonder sponsor. En zo wordt dit programma gesponsord door . Vanzelfsprekend kan je ook sms’en. En wat denkt u dat de kijker kan winnen? Een geheel verzorgde vakantie naar Thailand.

(Bovenstaand bericht is fictief en slechts ironisch bedoeld. Enige gelijkenis met bestaande personen berust op toeval )

Categorieën: Media

2 reacties

Li · 9 februari 2007 op 22:38

Tja. wellicht een gat in de markt LB.
Is er trouwens ook een Fxckxng off :eh:

Li

axelle · 10 februari 2007 op 19:59

Misschien moeten ze ook eens een

“laughing with stars ”

invoeren, dan hangen ze volgens mij dichter

bij de waarheid.

Axelle

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder