Er werd een nieuw medicijn gepresenteerd in een tv-programma. De Viagra voor vrouwen, een pil voor vrouwen die lijden aan “geen zin in seks”. Dat vond ik een leuke zin. Het zal vast wel voorkomen maar over het algemeen zijn het toch meer de mannen die eronder lijden dat hun vrouw geen zin heeft. Het zou misschien meer voor de hand liggen om die mannen dan een pil te geven zodat zij niet meer lijden aan “mijn vrouw heeft geen zin in seks en ik teveel”.

Maar dat zal niet snel gebeuren want seks is de norm. Seks moet je leuk vinden en hebben. Terwijl het toch voor de hand ligt dat als je twee kinderen van zwemles naar school en van school weer naar karate-les sleurt, op je werk de carrièretijger uithangt en tussendoor nog ergens de was moet opvouwen en voor een behoorlijk bord vitamientjes op tafel moet zorgen, dat je dan even alle seksuele prikkels aan je voorbij laat gaan.

Er zijn ook vrouwen die donders veel zin hebben in een potje wilde seks maar waar de lust direct bij doodslaat als ze kijken naar die slappe pudding die op de bank zit. Helaas hebben ook nog veel vrouwen te maken met mannen die lijden aan “geen zin om mijn best te doen om mijn vrouw te behagen”. Of mannen die het “geen zin in huishoudelijke taken”-syndroom hebben. Dáár moeten ze eens pillen voor uitvinden.

Onhandig ook dat het pilletje pas na vier uur gaat werken. Zal je net zien, plan je een avondje kettingen en touwen, krijg je je kind niet aan het slapen of draait je partner zich genoeglijk om met de mededeling dat hij morgen vroeg op moet en nu echt even geen zin heeft.

Het is een raar gegeven dat je in van alles “geen zin” mag hebben. Zo hoef je geen pil als je geen zin in sport hebt of als je niet zo van uitgaan houdt, maar als je niet wilt neuken omdat het gewoon niet zo jouw kopje thee is, of je besteed je tijd en energie nu eenmaal liever aan andere zaken, dan ben je abnormaal en moet je er van genezen. Wordt het niet eens tijd dat we gewoon voor vrouwen én mannen accepteren dat er nu eenmaal periodes in het leven zijn dat het niet zo belangrijk is. Of dat er mensen zijn die er gewoon niet zo veel aan vinden.

Mogen we er straks nog wel “geen zin in hebben om er zin in te hebben”? En hebben we zin in de bijwerkingen?


Scillie

Het is de kunst jezelf niet als maatstaf te nemen.

9 reacties

Yfs · 26 mei 2013 op 09:16

Neuken vs de liefde bedrijven, een romantisch diner bij kaarslicht, het schapevachtje voor de open haard vs. jankende kids met poepluiers en een berg acceptgiro´s op het dressoir, het komt allemaal naar boven borrelen tijdens het lezen van deze column. Het nodigt zelfs uit om situaties uit eigen ervaring te vertellen….. maar daar heb ik nu even geen zin in haha. Grappig geschreven.. vooral die slappe pudding op de bank!! :rotfl:

Yfs · 26 mei 2013 op 09:22

Zojuist viel mijn oog op je bio, waarin je zegt dat het de kunst is om jezelf niet als maatstaf te nemen ….. kuch!! 😉

Libelle · 26 mei 2013 op 09:35

In ‘Sjans’ (2011) had je het al over een snelwegengerd, die jouw verleidelijke bril niet kon weerstaan.
Je schrijft prettig, het artikel zou in een gerenommeerd damesblad niet misstaan.

Sagita · 26 mei 2013 op 11:34

Ja hier zat ik al op te wachten sinds die Meneer uit Almere in de WDD zijn pillen aan de man of vrouw wilde brengen. Je hebt het mooi uitgewerkt! Genoten!
groet Sa!

R@@F · 27 mei 2013 op 07:27

Ik denk dat de mensheid meer had gehad aan een pil tegen het zeuren van vrouwen. Effect: minder ruzie’s, meer seks win win situatie 😀 !

Goede column!!

Mien · 27 mei 2013 op 08:38

Had ook in de rubriek gezondheidszorg gepast.
Sex en liefde (on)los(ver)makelijk met elkaar in plaats en tijd (on)gebonden verbonden.
Goede column.
@R@@F: :rotfl:

Nachtzuster · 27 mei 2013 op 09:22

Ik heb de uitzending ook gezien en er vallen diverse zaken over te zeggen. Goede column met een duidelijke mening waar ik mij behoorlijk in kan vinden.

Harrie · 27 mei 2013 op 22:57

Geen zin? Daar maken we dan maar geen woorden aan vuil. Goede column. Groetjes, Harrie

Geef een reactie

Avatar plaatshouder