Hebben jullie dat nou ook? Of heb ik als enige een wicked mind? Ik heb mezelf er op betrapt dat ik naar de kruizen van heren kijk. Nou ja, heren, mannen alles wat het stempel *mannelijk* heeft gekregen van Onze Lieve Heer. Mijn ogen dwalen als vanzelf af naar het kruis van de desbetreffende man, waar ik ook ben. Soms lijken de dingen interessanter dan dat ze zijn als je ze van bovenaf bekijkt, dus heb ik wel eens iets laten vallen om vervolgens door mijn knieën te zakken, zodat ik op de juiste hoogte kon bekijken of het beeld van bovenaf gezien waarheidsgetrouw was.

Bij keurige heren gaat het een stukje verder. Als zij verschijnen en mijn blik dwaalt af naar het kruis van de man, dan sla ik op hol. Dan hou ik het niet bij alleen kijken, mijn fantasie maakt dan overuren. Ik heb dan ook in deze tijd de meest wilde fantasieën over Wouter Bos. Wouter beweegt dan erotisch dansend om een rode paal in een rode boxer met een rode roos tussen zijn tanden. Jan-Peter daarentegen, zie ik in een gestreepte blauwe pyjama, met gulp, natuurlijk onder de dekens bij moeder de vrouw kruipen en haar stiekem onder de dekens even snel *nemen* waarbij hij niet de moeite neemt om zijn broek naar beneden te doen, maar zijn snierikie gewoon door de opening van zijn pyamabroek heen laat steken. Zalm zie ik altijd zichzelf aftrekkend op de bank zitten terwijl zijn vrouw al een uur of wat eerder naar bed is gegaan met een stevige hoofdpijn. Hij trekt zich af op de jaarlijkse begroting, want het is en blijft een cijferneukertje. Wilders houdt in mijn fantasie van zware BDSM, hij bezoekt maandelijks een gekleurde Meesteres die hem op extreme wijze vastbindt en hem dan op een keiharde manier tot een orgasme brengt of slaat.

Maar goed ik dwaal iets af van het onderwerp. Ik ben mezelf dus nu aan het trainen om naar de ogen te kijken van mannen. Ik draag in huis al een afgeknipte emmer om mijn nek, zodat de mannelijke visite zich niet ongemakkelijk hoeft te voelen en mijn hoofd als vanzelfsprekend omhoog blijft staan en niet zakt naar een lager niveau afzakt. Wat dan ook weer inhoud dat het er geen dieptepunt in mijn hoofd ontstaat.

Ik kan het echt niet helpen, het gebeurd vanzelf, eerst dwalen mijn ogen af naar de gulp, vervolgens wordt daar mijn fantasie aangewakkerd, waardoor ik meegetrokken wordt naar het absolute dieptepunt van mijn dag.

Help me meiden en vertel me dat jullie hier ook last van hebben!


7 reacties

SIMBA · 31 oktober 2006 op 14:15

Nee, geen last van.

Estrella · 31 oktober 2006 op 14:27

Het spijt me voor jou, maar nee…..ik heb daar geen last van.
Waar ik nu wel last van heb is JP Balkenende met zijn gulp-pyama en het Zalmpje op de bank.
Ik ben namelijk behept met een nogal groot visualisatie vermogen…. 😮

pally · 31 oktober 2006 op 16:03

Nee, geen last van.
Kan wel verschrikkelijk de slappe lach krijgen om een man met een laag kruis in zijn broek, die aan zijn kont krabbelt.
Ik heb eens in Frankrijk bij een concert zo’n man gezien die prachtig klarinet speelde. Maar toen zijn lage kruis ging bewegen bij het spelen kon ik niet meer stoppen met lachen, ik heb het nog nooit zo benauwd gehad.Als ik eraan begin ik weer!

arta · 31 oktober 2006 op 18:43

Jij baalt dus als er met voetbal een penalty genomen wordt?
Die rode roos van de PvdA zie ik nu met andere ogen, of meer…in een andere mond!
Leuk geschreven!
🙂

Li · 31 oktober 2006 op 18:48

[quote]Help me meiden en vertel me dat jullie hier ook last van hebben![/quote]

Last? Welnee meid daar heb ik totaal geen last van.:-D

Li

DriekOplopers · 31 oktober 2006 op 20:24

Ach ja, zo zie je maar weer: vrouwen willen mar één ding. helaas ben ik vergeten, wat dat ook alweer was.

Ik heb erg gelachen om je beeldende column. Hulde!

Driek

Mup · 2 november 2006 op 16:16

Geen last van, mijn ogen gaan niet vanzelf, maar bewust richting kruis:-)

Groet Mup.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder