Op de vraag bij wie [i]ik[/i] wel eens door het gordijn zou willen gluren kon ik even geen antwoord geven. Het komt niet vaak voor maar ik wist het gewoon even niet. Er stonden twee namen in de lijst die ik niet kon. Ene Berry en een deerne genaamd Tooske. Berry vind ik al een erg foute naam dus die viel af. Tooske rijmt op dooske dus die zoeken we op… Google > Tooske > Blond kippetje. Iets met TMF. Wel eens gezien maar heb er niks mee. Het gezicht van Dooske bracht geen elektrieke stroompjes op gang dus nee, Dooske valt wat mij betreft af.

Dan blijven er behalve Hare Majesteit Trix en Caroline Tensen voor mij niemand over om op te stemmen. Waarom zou ik bij een man door de gordijnen willen gluren? Behalve wanneer je Tommy heet en van het warme geslacht bent, heb je daar niets verloren. Mwoah, bij Schiffmacher kan ik me nog wel voorstellen dat hij in prettig gezelschap verkeert en dat dit gezelschap een goede reden zou zijn om eens te ‘peepen’. Maar om dan daarbij het risico te lopen deze blauwe baviaan in actie te zien. Ach, laat maar.

Jan Jaap. Tja, die jongen begon goed. Ik heb hem nog in kleine theatertjes de comedytrain zien doen. Hij [i]was[/i] echt goed maar werd in de armen genomen door de grootste familie van Nederland en wellicht door Harm Edens ingewijd (of uitgerekt) in de herenliefde dus nee, ook daar hoef ik geen getuige van te zijn.

Jan des Bouvrie? Die man is zó kleurloos. Geen woorden aan vuil maken. Weg ermee.

Jomanda. Lang geleden heb ik de Exorcist gezien. Zat op het puntje van mijn stoel en kneep de vulling van de leuning haast kapot. Om dat in het echt te zien? Ik ben dan wel groot en sterk maar je moet het lot natuurlijk niet tarten door dit hellebeest te zien copuleren met een zaal vol wanhopige op verlossing wachtende bejaarden met ziekten waarvan ik de naam niet kan of durf uit te spreken.

Beau? Zijn gezicht doet mij het meeste denken aan een pop waarvan je de neus een paar centimeter induwt. Het rubber blijft een tijdje in de indeuk-stand staan een komt dan langzaam weer terug in z’n oorspronkelijke vorm. Nou, ergens halverwege dit proces zit deze uilenbal. Wat doet hij eigenlijk? Kan hij iets? Of heeft hij zich ook via het orale circuit opgewerkt tot tv-persoonlijkheid? Heeft hij een lekker wijf? Dat zou de pijn verzachten.

Jos? Zie Jomanda (hij ligt ergens tussen die berg bejaarden te wachten op verlossing). Aaah, ik zie nu dat Tommy ook zijn stem heeft uitgebracht.

Berry. Valt af vanwege zijn foute naam, dat zei ik al. Wie geeft zijn kind zo’n naam? Dat het stemgeluid van ene Berry (Barry) White de lucht dusdanig in beweging brengt dat de lopende transversale golven menig klitje laten resoneren en moeders in extase weet te brengen, zou het een en ander kunnen verklaren. Maar hoe zit het met de vaders? Hebben die ook nog iets in te brengen bij geven van een naam? Of hebben we het hier alweer over mannen met een latente nichten-inslag? Nou mocht dat zo zijn, dan laat ik Berry zeker aan mij voorbij gaan.

Dan houden we dus Trix en Tensen over.

Caroline zit ook al in die grote familie. Ja, toch? Zij presenteerd programma’s voor gelukkige gezinnen die eens een avond echt het beest willen uithangen. Lekker bij de TROS. En daar doet ze dan heel spontaan. Ik vind Caroline niet lelijk ofzo. Ik bedoel, alles zit erop en eraan. En ik moet bekennen dat ik, terwijl ik naar haar keek, wel eens gefantaseerd heb hoe het zou zijn haar ontzettend te neuken. Gewoon effe bij de TROS, tijdens een uitzending. Ze heeft vast wel even een korte pauze. Zodat ze even een kopje koffie kan gaan drinken en even een leuk praatje kan maken met een fantástische collega. Dan gaat ze vast ook wel even een plasje doen. Ze vergeet dan de deur op slot te doen en dan kom ik binnen. Broek op de knieën en daar gaan we dan. Ik sleur haar van de WC af en gooi haar op de eerst beste tafel. Caroline is zo spontaan dat haar doos mij als het ware naar binnen zuigt. Het gaat zo ontzettend hard dat ik me ernstig zorgen maak dat haar spontaniteit mij fataal gaat worden en ik begin me te verzetten en voor dat ik me er goed en wel bewust van ben, beuken mijn vuisten haar gezicht tot cranberry compot.
Het zal iets in mijn verknipte geest zijn waardoor ik bij het zien van Caroline telkens in deze trip schiet. Na enkele van deze trips sla ik het begin meestal over en beginnen mijn knuistjes meteen aan de grand finale. Dus zekerheidshalve raad ik jullie af op haar te stemmen. Voor hetzelfde geld is mijn trip visionair en is dít dus wat [i]jullie[/i] te zien krijgen. Niet doen dus. Mmm, ik zie dat het voor sommigen onder jullie al te laat is…

Blijft Trix dus over. Bon! Ik had het voorgaande eigenlijk niet hoeven schrijven (was dit een lekker kort stukkie geweest). Wanneer je uit zó’n geslacht komt, exorbitant rijk en verveeld bent, verwekt bent door een man die meer in de suikerpot roerde dan wijlen John Holmes, waarvan familieleden met bomen praten, een homo met een geit trouwt, een nichtje zich in een James Bond film waant en waarvan de aangetrouwden stuctureel uit amorele gezinnen komen, in de hoogste criminele kringen verkeren, het bloed van dictaturen aan hun handen kleeft en alsof dit allemaal nog niet genoeg is ene van Vollenhoven piano speelt…

… bij zo’n familie wil ik wel eens door de gordijnen gluren.


12 reacties

pleuro · 2 juni 2004 op 13:03

Dus ik heb voor de kat zijn viool dag en nacht achter de naaimachine gezeten om mijn ramen van een paar geweldige gordijnen te kunnen voorzien? grmblllll!!!!!!!

Had ik al gezegd, dat ik hem weer leuk vond? nee? ohw… ahum… excuus, maar hij is weer errug leuk! 😀 😀

Irma · 2 juni 2004 op 13:29

Nou, deze is echt top hoor!!!
Erg leuk! 😀 😛

Tasz · 2 juni 2004 op 16:59

Drukke maar erg leuke column. Heb hem 2x gelezen.

Cheers
Tasz

Kees Schilder · 2 juni 2004 op 17:52

Thank you very much, Viking.Ik had een column over hetzelfde onderwerp klaarliggen.Maar toegegeven.De jouwe is geestiger.

Ma3anne · 2 juni 2004 op 20:18

Dat Tensen zulke fantasieën kan oproepen! 😮

Ik vind dat ik met het lezen van deze column per ongeluk al meer dan genoeg bij iemand naar binnen heb gegluurd. Dus stemmen doe ik niet meer. 😉

pepe · 2 juni 2004 op 21:34

Heel tof geschreven. Dat wij jouw gedachtes mogen lezen, is toch beter dan ergens door een grodijntje gluren 😉
Wie verzint trouwens die vragen steeds weer?

Eftee · 2 juni 2004 op 21:36

Jij kon tenminste nog iemand vinden, in het lijstje, waar je door de gordijnen wilde gluren. Helemaal top dat je er een column van hebt kunnen bouwen.
Hij was weer leuk!

Shitonya · 3 juni 2004 op 02:29

Dolle pret. Ik had dezelfde keuze 😀

viking · 3 juni 2004 op 08:56

[quote]Dus ik heb voor de kat zijn viool dag en nacht achter de naaimachine gezeten om mijn ramen van een paar geweldige gordijnen te kunnen voorzien? grmblllll!!!!!!![/quote]
Nee Pleuro, je gordijnen zijn prachtig. Maar het is gebruikelijk dat mensen welke zich naakt voortbewegen (bewegen in de ruimste zin van het woord) dit achter de gordijnen doen en niet, zoals jij, poedelnakend op een balkon een menigte toe… uhhh bewegen. 😀

Louise · 3 juni 2004 op 08:58

Zo, ik hoef niet meer te gluren; je hebt een perfect beeld gegeven wat ik aan kon treffen achter de gordijntjes…

Genoten!

:laugh:

pleuro · 3 juni 2004 op 09:31

Ja ja.. ik ga wel weer af in het mandje 😡

sally · 3 juni 2004 op 21:20

ik had dat wel door de gordijntjes willen begluren
viking ‘fistfucking’ met Caroline
of heb ik dit ook al weer verkeerd begrepen?
Er is ook zo veel te lezen in deze column.
😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder