Ik heb een probleem. Wel meerdere, maar een daarvan is dat ik weinig slaap.
Laat naar bed en vroeg op. Ik ga naar bed met de slijtage vertonende beelden van iets van Tell Sell en word wakker met de frisse ogen van Daphne Bunskoek. En voor de langslapers onder u, er zijn ergere manieren de ochtend te beginnen. Daphne kijkt mij altijd zo monter aan. Lekker opgewekt, maar niet te. Daphne heeft bijzonder mooie ogen. Ogen die bijzonder ver openstaan op dat tijdstip.
Ooit presenteerde Daphne bij TMF. Vond ik persoonlijk minder. De overstap van een nummer één notering van de Italiaanse Sabrina naar moord en doodslag lijkt ze moeiteloos te maken. Al die ellende wordt nog aantrekkelijk, zolang Daphne mij dat maar vertelt elke ochtend.

Dat Daphne de lakens deelt met Jeroen Pauw is wat minder. Ze mag best eens bij mij overnachten. En hoewel de statistieken waarschijnlijk het tegendeel zullen bewijzen, heb ik ook puppyogen, ben best een beetje sexy en kan ongetwijfeld NOVA presenteren. Bij deze, Daphne.

Voor ochtenderectie houdend Nederland, is Daphne geen goede remedie. Wat dat aangaat stel ik voor dat Annete van Trigt Goedemorgen Nederland voor haar rekening neemt.
Ik denk ook dat Daphne veel minder slaap dan mij heeft, om geheel andere redenen weliswaar. Die vrolijke stralende ochtendoogjes moeten toch een reden hebben. Je maakt mij niet wijs dat de drie omroepen een zodanig briljante make-up artist hebben, als u begrijpt wat ik bedoel.

Soms is Daphne ziek, heeft haar periode ofzo. Dan word ik wakker met Sjors Fröhlich. Over afknappers gesproken. De wereld ziet er dan ineens veel zwarter uit. Dan krijg ik de moederlijke neiging bloemen en paracetamol te sturen, haar te verzorgen. Koud washandje op haar mooi gevormde voorhoofd, glaasje water halen, lekker instoppen.
Alles zou ik doen. Als ze maar opknapt.

Complete studies zijn er verricht om de mens een boodschap op positieve wijze te brengen, om de schok van verlies te minimaliseren. Onzin!
Geef mij een seminar van doctorandus Bunskoek elke ochtend rond de klok van zevenen, en ik ben een herboren mens.
Daphne, ik hou van je!

Categorieën: Media

11 reacties

luckyleo · 12 april 2004 op 10:09

Daphne is best mooie meid ja en volgens mij binnenkort nog moeder ook.
Hoe ze aan die ogen komt weet ik niet precies, want voor dat ochtendprogramma moet ze er al om 3 uur s nachts uit, terwijl het pas zo’n 4 uur later begint…..

Kees Schilder · 12 april 2004 op 10:44

Ik voel met je mee Amice.Alleen de naam al!! Proef je m? Daphne……Maar dan dat Bunskoek er achteraan…alsof je na een dagje PC Hoofdstraat, plotseling de Hema in wordt geslingerd.Niet dat het enig verschil maakt, maar toch…

R@@F · 12 april 2004 op 11:10

SPERTI amice SPERTI, een ex van mij was model (grote maten model weliswaar) en als zij laat naar bed was gegaan dan smeerde zij s’ochtends sperti aambeienzalf op haar wallen, en eerlijk waar WEG ALS SNEEUW VOOR DE ZON!!
R@@F
Martijn hij is weer Chineeswaardig !!
😉

Ma3anne · 12 april 2004 op 12:14

Leuk geschreven column. Geen idee over wie het gaat, maar dat doet er niet toe. Ik ken wel Suzanne met de mooie ogen. Maar wellicht weet jij dan weer niet over wie ik het heb, martijn. 🙂

Bakema_NL · 12 april 2004 op 12:24

Bij tmf vond ik het niet zoveel bijzonders, afgezien van haar muzieksmaak wat toch meer richting rock ging, maar Daphne is er zo eentje die met de jaren steeds leuker word en idd, het is gewoon een lekker ding.
’s Ochtends zal ik haar nooit zien, daar heb ik toch echt geen tijd voor. En het is idd niet goed voor die odol, zo kun je niet de straat op. 😛

Shitonya · 12 april 2004 op 12:34

Ik kijk amper tv, dus heb geen flauw idee wie die daphne geval is, maar zelfs al zou ze marjoleintje heten, dan zou het niets uitmaken, de manier hoe je haar hebt omschreven is toppie, zelfs voor de mensen die haar niet kennen 🙂

deZwarteRidder · 12 april 2004 op 14:52

Daphne nooit van gehoord…..Jeroen Pauw wel…helaas..maar goed daphne even opezocht en …..Nee..laat me maar liggen ;;Maar je hebt er wel beeldend beschreven..dus mijn niuwsgierigheid was gewekt..

Farfalla · 12 april 2004 op 21:28

Ik word ook altijd wakker met Daphne, prima presentatrice!

pepe · 12 april 2004 op 21:35

Neem het mij niet kwalijk, maar ik kijk met wat andere ogen naar vrouwen, Martijn.
En tv kijken doe ik ook al heel weinig.

Wel een lekker te lezen column

viking · 13 april 2004 op 08:58

Zucht… Daphne…

Wat ben je toch een ontzettende lul ook he! Net als ik in hogere sferen kom, moet jij uitgerekend de naam van die geslachtloze spurtkut laten vallen. GATVER! 😡

koekoek · 11 februari 2005 op 17:23

Aaaach…..hij is verliefd die stakker……..gaat wel weer over hoor jongen 😀 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder