Waarom? Waarom zijn sommige nichten zo hard.
Is het een harde wereld. Nou in 1 woord JA!!!
In de wereld wat de gay-scene genoemd word gaat alles om je uiterlijk en hoe je er uitziet. Zit je onder de pukkeltjes, heb je een slappe hand en wat voor kleding draag je. Maar niet alleen tegen elkaar maar ook tegen de hetero man zijn we hard.
En over die kleding. Het is allemaal het zelfde. Een leuk gestreepte kreukel bloesje, vale broek. Niet dat ik dat niet draag, tuurlijk wel. Het zijn leuke kleren. Maar het is allemaal zo massaal. Iedereen loopt er in maar waarom? Misschien omdat we zo modegevoelig zijn, dat de vrouw bij ons naar boven komt. Ik vind het persoonlijk niet erg dat iedereen een modetrend volgt. Maar deze wereld is gebaseerd om hoe je eruit ziet en hoe hip je bent.

Als je ons nou eens vergelijkt met de hetero man komen we positiever uit. Ten eerst hebben we een harem vrouwen om ons heen, oké ik zit nu op de PABO dus dat gaat snel, daar kunnen zij alleen maar van dromen. En we noemen ze geen wijven of chicks. En nog een dergelijk puntje, uit gaan in een te dikke koltrui en uit de maat dansen. Ja, dat doen wij niet het is gewoon te warm en zo niet hip.

Sommige zeggen dat uiterlijk niet telt, amahoela. In deze wereld wel degelijk. Als je er goed uit ziet lig je lekker in de markt. Maar niet als een persoon eerder als een stuk vlees. Als je “vers”en “mals” bent lig je goed in de markt. Maar als je taai en “over datum” bent ja dan ben je uitgerangeerd.
En ja het blijft waar: “je moet er ook naast wakker worden”.

Categorieën: Diversen

7 reacties

Godspeed · 5 maart 2003 op 13:14

[quote]heb je een slappe hand [/quote]

Ik dacht jullie bij begroetingen elkaar altijd kussen, of is dat van die slappe hand bij het eerste ….

😮

Yannick · 5 maart 2003 op 15:46

Je zegt dat als je er niet goed uitziet je kansen verkeken zijn, hier wil ik even heel snel iets tegenin gooien want het is helemaal niet waar.
Het klopt dat het in een kroeg voor een lelijker iemand moeilijk is, bijna onmogelijk zelfs om iets lekkers te scoren. Maar dat betekend niet dat het onmogelijk is bij dat lekkere mokkel te scoren. Je moet het gewoon anders aanpakken. Niet op vrijdag avond in de kroeg, maar gewoon zaterdag middag met een cappucino op een terrasje.

Er is zelfs onderzoek gedaan naar kansen op succesvolle versierpogingen.
Daaruit blijkt dat voor een one-night-stand de hete hunk meer kans heeft maar als je het een weekje wil proberen heeft de gezellige lelijkerd meer kans. Hoe komt dat simpel:

Een one-night-stand moet zij ook willen, ze weet vantevoren dat je daaroor komt, zij wil dat ook, jij ziet er goed uit, geregeld. De andere man krijgt haar niet z’n bed in omdat hij niet aan de eisen voldoet.

Gaat het echter om een serieuze versierpoging heeft de lelijkerd meer kans, hoe dat komt is simpel. Om een vrouw te versieren moet je kwaliteiten hebben en die kunnen laten zien zonder saai of opschepperig te worden, je moet dus een gesprek op gang zien te brengen.
Dat gesprek op gang brengen is voor de hunk moeilijker als voor de lelijkerd dat heeft 2 redenen nl.:
1) Hij is gaat ervanuit dat zij voor zijn uiterlijk gaat, dit is echter alleen zo bij de one-night-stand en dat vergeet hij vaak.
2)De hunk maakt dus al een verkeerde entree waardoor zij meteen weet wat hij wil, ze reageert hier onbewust op door het hem nog moeilijker te maken, ze bouwt een soort van schild om zich heen. Als de lelijker komt weet hij meteen dat hij een gesprek op gang moet zien te krijgen, zij denkt zodra ze hem ziet “wat een lelijkerd” ze gaat ervanuit dat het een sukkel is die vast nog nooit iemand gehad heeft, dat steld haar gerust, ze hoeft immers niet bang te zijn dat hij haar in bed probeert te krijgen. Hierdoor laat ze haar schild zakken en is het voor de lelijkerd kat in het bakkie, het innerlijk krijgt de kans de vrouw te versieren door het falen van zijn uiterlijk.

Kobus · 5 maart 2003 op 15:52

Weet eigenlijk niet goed wat ik met deze column aan moet. Je vergelijkt hetero’s em homo’s als een willekeurige kist appels met de beste peren. Maar ook in je toonzetting ‘wij komen positiever uit…’ stel je je zelf boven anderen. Ik heb van huis uit altijd meegekregen dat iedereen naar de wc moet, en op zijn tijd de broek moet laten zakken. M.a.w. alle mensen zijn gelijk, homos’s niet uitgezonderd.
Met jouw opmerkingen versterk je juist de vooroordelen, en dat zal toch niet de bedoeling zijn.
😕 😕

R@@F · 5 maart 2003 op 16:08

En deze tips voâh ut veâhrsieâhen van un leigschedel komen van un casa “mini” van 16 jaâhr…TOP!! Yannick als je oudeâhrs je auìt duh deur uìt schoppen adopteiâh IK je!!

Veâhrdeâh bestuh drollenzuiguhr…..zou ik als R@@F un reactie op jou column kunnuh geven, mâh diet is voâh mè peâhrsoântje un schot voâh open doel….. 😛

Kees Schilder · 5 maart 2003 op 17:16

Dear Anoniem,
Ik ben het niet met je eens. Kijk hoe ik er uitzie? En mij hoor je niet klagen hoor.Sterker nog, het blijkt allemaal steeds geestiger te gaan.
En dat ondanks mijn foute jasje van Zeemani.
Nou heb ik natuurlijk wel een lekker kontje maar dat is geen excuus. Nee, hoor.Het ligt volgens mij aan hoe je je zelf opstelt.( gebukt heeft het meest succes) 😀
groet
paco

Yannick · 5 maart 2003 op 17:33

Ik kom net tot de ontdekking dat mijn reactie ongeveer net zo lang is als die hele column 😀

Godspeed · 6 maart 2003 op 08:19

[quote]Hierdoor laat ze haar schild zakken en is het voor de lelijkerd kat in het bakkie, het innerlijk krijgt de kans de vrouw te versieren door het falen van zijn uiterlijk.[/quote]

Yannick,

Mischien heb je gelijk, maar onderzoek heeft ook uitgewezen als de vrouw bezopen is, dan verlaagd ze haar standaard en krijgt de lelijkerd ook een kans, de volgende ochtens schrikt ze zich het apezuur en gaat ze er vandoor. Daarom zijn er ook zoveel one-night stands.

Of dit bij homo’s ook zo is?
Ik denk dat ze daar meer naar de grote van het penis kijken, dat lijkt mij een passend status symbool zoals bij hetero’s daarvoor de auto gebruikt wordt.:-D

Godspeed,
:pint:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder