Wie de schoen past

Toen ik in scheiding lag had ik behoefte aan mannelijke aandacht, vernieuwing en spanning. Alles moest anders en mocht vooral niet saai zijn. “Kinky” dat leek me wel wat, gewoon omdat het spannend was. Ik ontmoette online een man, die me opdrachtjes gaf, en een dagelijks verslag eiste. De combinatie van iets nieuws en schrijven sprak me aan, dus ik ging ervoor. Als ik geen zin had verzon ik gewoon wat.

Wat me is bijgebleven zijn de hakken schoenen. Hij maakte 100 euro over op mijn bankrekening om pumps te kopen. Bij Van Haren kocht ik een paar zwarte van 25 euro en ging vervolgens aan de overkant los bij Douglas. Heerlijk! Het weekend was inderdaad anders dan anders en ik vergat de schoenen mee terug te nemen.

Toen hij, per mail, me vervolgens dumpte en ik vroeg of de pumps opgestuurd konden worden bleef het stil. Na twee weken stuurde ik een bericht:  “Ik hoop dat ze lekker zitten”. Nooit meer iets gehoord. 


Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

10 reacties

Nummer 22 · 23 oktober 2018 op 16:01

Hmm, je laat jezelf pumps aanpraten door een online weirdo?gelukkig maar dat hij niet vroeg een string en bh te kopen men de foto erbij op te sturen.

  Suus · 23 oktober 2018 op 22:47

  Nee Nummer 22, ben maar niet bang, dat is gewoon mijn manier van schrijven.

Mien · 23 oktober 2018 op 17:17

Waar ik aan denk?
Hoe vaak die man dat grapje uithaalt. Ik mis het verslag van wat er die avond in pumps gebeurd is. Ook al zo spannend. Misschien hebben jullie wel samen stiekem een marathon gelopen. Op die pumps.

Nummer 22 · 23 oktober 2018 op 22:03

Ja Suus dat zou ik graag willen weten. Of jij totaal naakt op de hoge hakken in de keuken met het raam of deur of beiden open zingend ‘ ik sta helemaal naakt voor t fornuis op ..hoooge hakkennnn’,

  Suus · 23 oktober 2018 op 22:55

  Ik stond hem gekleed aan te moedigen en we hebben later een frietje gegeten.

Arta · 3 november 2018 op 12:53

Gefeliciteerd, Suus!
Bij hoge uitzondering twee keer achter elkaar ‘MBOVDM’! Natuurlijk omdat beide stukken prijzenswaardig zijn, maar ook omdat ik in het ‘downgaan’ van de site begin oktober, dacht dat jouw column gesneuveld was en hij de hoofdpagina dus nooit echt heeft gehaald!

  Suus · 3 november 2018 op 14:07

  Hartstikke leuk. Ik loop me hier toch een partij te glunderen op mijn zwarte crocks 🙂

Arta · 3 november 2018 op 15:48

:-)))))

Mien · 3 november 2018 op 17:47

Waar denk je aan?
These shoes are made for talking!
Felies!

Geef een reactie