De Hond! Het meest NUTTELOZE dier wat op deze aarde rondloopt.
Ze stinken, haren uit, blaffen de hele buurt bij elkaar en met hun ontlasting maken ze menig stad en dorp onveilig.
Er zijn mensen die voor de lol een hond nemen en waarom? Waarom? Vraag ik me af.
Ze dragen niet bij aan het dagelijkse huishouden, ze schijten je hele huis onder, vreten je gloednieuwe bankstel naar de kloten, blaffen om niks en zichzelf uitlaten is er ook al niet bij.
Kortom, Nutteloos! Ik begrijp het niet, er zijn zelfs mensen die studies volgen om onze (gatver) “trouwe viervoeter” beter te leren begrijpen, een van die mensen is Martin Gaus. “Gaus”, het klinkt als een gevaarlijke enge hond en soms vermoed ik ook daadwerkelijk dat hij er een is, aan zijn kwijlende overdreven praat te zien.

En nu hoor ik u denken, “kom sarcasme, overdrijf je het niet een beetje? Honden zijn heel slim en lief hoor”
Heel slim?? HEEL SLIM! Zegt u? Pak voor de gein eens een stok, maak een werpende beweging maar houd ondertussen de stok gewoon in uw hand vast en ziedaar! Mijn bewijs dat honden ECHT niet zo slim zijn hoor…ze rennen rond op zoek naar het voorwerp wat zich nog in je handen bevind en na een poosje doldwaas te hebben rondgerend, als een Palestijn die zijn Bom-Jas net heeft geactiveerd, zijn ze het niet zat, NEE! Dan gaan ze tegenover je staan te blaffen en EISEN ze dat je ze mee gaat helpen zoeken!

En dan dat ding met hun neus! Zit of sta je lekker rustig ergens je zelf te zijn, met niemand bemoeiend, krijg je plots een neus in je kruis gedrukt op een manier waar zelfs onze neerlandse trots in de porno, Kim Holland, zich niet prettig bij voelt.
En heeft u OOIT wel eens de aanblik gezien van een bouvier die net melk heeft gedronken? Het doet me ergens aan denken, maar waaraan? Trouwens, bouviers doen me ook veel aan de bosjesmannen in Australië denken, ze doen de hele dag niks, hebben zwartkrullend haar en stinken uit de bek.

Nee u kunt wel stellen dat ik niet echt dol ben op honden, maar als er dan toch honden moeten zijn dan pleit ik voor 1 soort hond, een superras, een soort hond die de hele dag achter zijn eigen staart aanrent en zichzelf zo uitlaat, een hond die alleen blaft wanneer het ECHT nodig is en zijn lievelingseten is zijn eigen ontlasting!

Ach ik houd mezelf voor de gek! Dat is onmogelijk, daar zijn honden te dom voor, ik weet wel wat anders! Ik begin een actie! Een stormfront TEGEN honden en zorg ervoor dat aan het einde van mijn actie geen enkele hond meer rondloopt in mijn omgeving.
Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat ze allemaal in het asiel belanden en dan op een “humane” manier aan hun einde komen!

Spuugzat ben ik het met deze schijtbeesten! Uitroeien is mijn motto. Ja keihard ben ik nu! Totaal geen medelijden, Waarom ik zo furieus ben? Dat krijg je als je onschuldig achterna gezeten word door een gestapo-peleton van deze beesten en dat je vervolgens half aan stukken gescheurd ook nog eens verplicht je excuses moet aanbieden van de politie, aan de hondenbezitters voor het in stress brengen van hun “vriendjes”.

Ach, ik weet het wel, ik zeg weer dingen waar ik later spijt van krijg en veel boze brieven en e-post door zal ontvangen, Maar u kent mij toch?
In zekere zin word ik zelfs geïdentificeerd met de beesten waar mijn afschuw zo groot van is, In zekere zin LIJK ik zelfs op deze misbaksels der natuur, op welke manier?
Ach, U kent het spreekwoord toch wel? : “Blaffende Honden Bijten Niet!”

sarcasme

Categorieën: Gein & Ongein

8 reacties

viking · 30 september 2003 op 19:46

Gaus is inderdaad een enorme hufter. Maar wel multimilionair.

Kim Holland is wel ongeveer de laatste waarmee ik zou willen kezen, om maar even bij het thema te blijven.

Die laatste alinea maakt het weer goed. Halverwege je column dacht ik nog hoe ik je darmen leeg ging wringen op de eerstkomende columnx-bijeenkomst. Voor zover je daartoe nog in staat zou zijn zou ik je diezelfde darminhoud weer door je strot duwen.

Zou zonde zijn. Goeie columns man. Maak me nou niet nerveus en opgefokt. Ben dierenvriend. Viking wordt Jerommeke bij zien van dierenleed. Wordt Rommeke te machtig…

Casperio · 30 september 2003 op 20:50

Je bent zeker een blaffende hond!
Enne je lijkt een beetje op Lebbis (van Jansen)… die wil ook maar één ras, ‘het superras’.

Als je de volgende keer zo’n tirade over konijnen gaat houden, dan kom ik echt in actie! 😀

Kees Schilder · 1 oktober 2003 op 07:52

Mijn hond Pitbull las je column met als gevolg dat het kwijl in alle hoeken en gaten van het toetsenbord droop.
Los van het feit dat ik je het liefst 15 seconden met mijn hond op de wc zou willen opsluiten, vind ik het wel een kei van een column 😀

Godspeed · 1 oktober 2003 op 11:49

[quote]Trouwens, bouviers doen me ook veel aan de bosjesmannen in Australië denken, ze doen de hele dag niks, hebben zwartkrullend haar en stinken uit de bek.[/quote]

Ik heb ook een bouvier, en er ziten ook kangaroos bij mijn buurman in de tuin. Ik zal eens opzoek gaan of er nu ook nog ergens bosjesmannen rondhangen.:-D

Mooie column [img]http://smile.smilies.nl/353.gif[/img]

😮

tommy · 1 oktober 2003 op 15:03

hmm ja dat darmen uitwringen lijkt me idd wel wat … kben het absoluut niet eens met je mening en vind het ook een column van nix! There you have it 🙂
😡 😡 😡

Maurits · 1 oktober 2003 op 19:34

Beste Sarcasme,

Wat voor ras ben jij eigenlijk? Vuilnisbakkenras? En de reden waarom dat “gestapo-peloton” honden je achterna zat en te grazen nam, was je soms loops? Had je baasje je beter binnen kunnen houden tot het over was.

P.S. Sarcasme betekent niet hetzelfde als lekker schreeuwen en tieren. Columns worden er niet slechter van als je wat subtieler bent.

Kees Schilder · 2 oktober 2003 op 08:21

Wat lul je nou, Mauritzz.Zelf heb je ergens gezegd dat een column goed is al er iets losgemaakt wordt.Ik lach om deze column dus is ie goed.Afgezien daarvan, ik heb je columns nog eens doorgelezen maar los vanhet feit dat ik ze uitstekend vind ben ik nergens enige subtiliteit tegengekomen,maar toegegeven, ik heb er nog maar de helft gelezen. 😀

Sarcasme · 2 oktober 2003 op 13:06

TJA… wat een reacties mensen..

Positief en negatief.. doet mij deugt..

maar neem het met een korrel zout..

en lees de laatste regel nogmaals..

“blaffende honden bijten niet”

Dank!

Sarcasme

Geef een reactie

Avatar plaatshouder