Housewarming-party’s. Ik heb er nooit echt veel mee gehad. Niet alleen om het feit dat ik er nog nooit geweest ben, maar ook omdat ik er nooit bijzonder veel positieve verhalen over gehoord heb. Toch doet een mens wel eens dingen tegen beter weten in. En dus liep ik gisteravond het spookhuis binnen en omringde mij tussen alle andere slachtoffers. Het huis was afzichtelijk, maar dit maskeerde ik door zo nu en dan “ééééénig!” te zeggen. Na een minuut of twintig was de rondleiding eindelijk ten einde en nestelde ik me in de dichtstbijzijndste bank om mijn lever te bevredigen met de nodige alcoholische zoetigheid. De ene helft van de bezoekers kende ik en de andere helft kende ik niet en wilde ik ook nooit leren kennen. Sommige mensen hebben nu eenmaal een uitstraling waar menig afvalcontainer nog een punt aan kan zuigen.

Alsof ik langs de McDrive reed, vlogen de opmerkelijkste situaties langs me heen. Eén of andere blonde, silicoongevulde stoot trapte een man in zijn ballen, een big-size student wierp eieren naar iemands hoofd en een losgebroken aap schreeuwde iedereen hun trommelvliezen kapot. De één na de ander werd het huis uit gezet, maar elke keer kwamen er weer nieuwe dieren voor in de plaats. Een dierentuin met dieren die nooit met uitsterven worden bedreigd.

Een homo zwom in andermans onverteerde Chinees, een omhooggevallen yup neukte een verwaande hoer in haar gat en een ander blonde gans werd terug in de sloot geworpen. Op den duur werd de gastvrouw het zat en beloofde haar vakantiehuisje aan degene die iedere randdebiel het huis uit kreeg. Ik zag het al helemaal voor me: dansende palmbomen, een helderblauwe zee waar je zowaar je eigen voeten in kan zien en een huidkankerverwekkende zon.

Zoals een pooier zijn hoer beschermt, beschermde ik mijn toekomstige prijs. Ik wiep mijn schoenen naar iemands hoofd, ik tackelde een toevallige passant, ik zette iemands haar in brand en maaide iedereen mentaal de vernieling in.
“Shit, jij bent de grootste gek. Hier heb je de sleutel van mijn vakantiehuisje op de Bahama’s.” Ik bedankte de vrijgevige gastvrouw en dook daarna vlug naar mijn mobiel en belde een nog grotere idioot dan ikzelf: “Talpa? Ik heb een geweldig concept voor een nieuw tv-programma…”

Categorieën: Media

11 reacties

lisa-marie · 4 september 2007 op 17:03

Geef mij maar een goed feestje 😀

Prlwytskovsky · 4 september 2007 op 18:32

“ééééénig!” en Shitonya? Sinds wanneer past dit bij elkaar? 😆
Hij is weer leuk, Shit.

arta · 4 september 2007 op 19:26

[quote]“Talpa? Ik heb een geweldig concept voor een nieuw tv-programma…”[/quote]
“temptation island goes XXX”??? 😀
Met plezier gelezen.

lagarto · 4 september 2007 op 19:36

Toppie

SIMBA · 4 september 2007 op 20:15

[quote]Ik wiep mijn schoenen naar iemands hoofd,[/quote]
Moet je me ook eens leren, dat “wiepen” 😀

Li · 4 september 2007 op 20:37

[quote]Ik bedankte de vrijgevige gastvrouw en dook daarna vlug naar mijn mobiel en belde een nog grotere idioot dan ikzelf: “Talpa? Ik heb een geweldig concept voor een nieuw tv-programma…”[/quote]

Een lekker gek verhaal en een geweldige uitsmijter 😀

li

Mosje · 4 september 2007 op 20:57

Shit, je bent een gillendezweinendrol, maar als er een camera op ons gericht zou staan, dan zou ik je beftekkelen.
:kus:

JLP · 4 september 2007 op 22:40

Op de site van het NRC staat ook een leuke column over Talpa, van Youp. Beetje jouw stijl, leuk!

pally · 5 september 2007 op 10:13

Geinige column! Lekker absurd met een idiote uitsmijter.

groet van pally

jager · 6 september 2007 op 18:00

gekkie

Shitonya · 7 september 2007 op 23:55

Bedankt voor de positieve reacties 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder