Boude stelling: “Houden van een ander heb je alleen maar nodig omdat je niet genoeg van je zelf houdt. Dus [i]houden van[/i] is voor mietjes”. Hoppa! Prik ik mooi ff die luchtballon voor u door; een maandje voordat u allen weer naar de kiosk loopt om een dozijn Valentijnskaartjes aan te schaffen. Bespaar ik u mooi die centen.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik heb helemaal niets met deze vier woorden. Sommige mannen knappen af als vrouwen scheten laten in bed of uit hun bek stinken bij het ochtendgloren. Ikke nie. Als de vrouw in kwestie niet van zichzelf houdt dan knap ik af op de woorden “Ik hou van je”. Is dat nix?!

Vrouwen, soms al na koud 2 weken, die het lef hebben deze woorden tegen me uit te spreken vertrouw ik namelijk niet. Bedankt en Houdoe! “Waarom Lieve Tripleee”, hoor ik u denken. Ach… deze holle, loze woorden zijn synoniem voor “Hey gozert, ik ben zo labiel als de Nederlandse Spoorwegen, heb een vertroebeld zelfbeeld en heb jou nodig om weer een beetje van mezelf te houden”. Pffff. I don’t need that. Ga eerst eens van je zelf houden schatje.

Waarom wil den Ollander niet begrijpen dat echte liefde voortkomt uit eerst van jezelf te houden? Geef mij maar een vrouw die zegt: “Hey Tripleee, ik hou van mij”. Whooeehooeee. Dat zijn de toppertjes!

Wat? U vindt dat egocentrisch klinken? Nee gek. Integendeel. “Ik hou van jou” zijn net de woorden die doorspekt zijn van egoïsme. Want deze woorden zijn inherent aan “Hier heb je mijn problemen. Los eens op!” Je vrijheid is zo vervlogen. Dat lijkt me niet de juiste insteek van een gezonde relatie. U wel?

Een vrouw die van zichzelf houdt, daar heb je pas wat aan. Die hoeft zichzelf niet te bewijzen, claimt je niet, geeft zichzelf zonder te twijfelen en zal nooit de behoefte voelen jouw energie te misbruiken. Leuke bijkomstigheid bij dit soort vrouwen: je behoudt volledig je vrijheid, want zo’n type vrouw heeft jouw bevestiging niet constant nodig om zichzelf te kunnen zijn. Als zij dan zegt: “Ik hou van jou…” Kijk, dan heb je het pas ergens over!

Mocht u niet overtuigd zijn door mijn relaas, luister dan eens naar een paar medestanders, want was het niet Harrie Jekkers die ooit zong:

[i]”Want ik hou van jou is niet de sleutel tot de ander.
Maar ik hou van mij, al klinkt het bot en slecht.
Want wie van zichzelf houdt.
Die geeft pas echt iets kostbaars.
Als-ie ik hou van je tegen een ander zegt.”[/i]

Dus doe eens gek: ga eens lekker van jezelf houden! Het resultaat zal u bevallen! Vinkwel.

-Tripleee

PS Ondanks dit goede advies, gelieve geen “ik hou van jou” e-mails naar mijn persoontje. Waarvoor dank. 😀

Categorieën: Liefde

5 reacties

gast · 16 januari 2003 op 10:20

Zelfs als vrouw ben ik het helemaal met je eens. Binnenkort zin in een biertje dan? Ik hou namelijk ontzettend van mezelf 😀

gast · 16 januari 2003 op 16:14

vrouwen die scheten laten. Dat is ook niets hoor.

gast · 16 januari 2003 op 22:00

Dachutweeeel Edje !!!!

gast · 17 januari 2003 op 11:29

[email]vinbary@yahoo.co.uk[/email]
bedoel je kutscheetjes?

Tripleee · 17 januari 2003 op 12:01

Ach, kutscheten/gewone scheten… I don’t care less 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder