Als Heleen van Royen het doet waarom ik dan niet. Voor 2 ton gaat ze helemaal uit de kleren voor Playboy. En voor 1 ton krijgen we alleen haar borsten te zien. Cup A heeft ze! Ik heb ook cup A, de kleinst denkbare cup A maar toch! En ik doe het voor de helft. Voor 50.000 euro kunnen ze me krijgen bij Playboy. In een lendendoekje. Het is te geef. Want Heleen van Royen ziet er best lekker uit maar ik wed dat ik strakker ben en dat mijn taille minstens zo smal is. En een navelpiercing heb ik ook. Ik kijk reikhalzend uit naar de fotoshoot. Gretig zal ik de aanwijzingen opvolgen van de ervaren fotografe. Al fotograferend laat ze me kledingstuk na kledingstuk uittrekken. De gedachte aan die honderdduizenden ogen die dankzij haar lens straks meekijken windt me op. Behaagziek maar met gespeelde achteloosheid neem ik op haar aanwijzingen de verleidelijkste poses in. Spelend met licht en schaduw haalt zij daar het maximale rendement uit. Spannend strijklicht laat mijn subtiele welvingen optimaal tot hun recht komen. Met name een van de subtielere, mijn cupje A. Ik voel me een vamp. Degenen die me voorgingen in de fotostudio zijn haast voelbaar aanwezig en het is of ze goedkeurend meekijken. De weelderige Georgina Verbaan, de ranke Valerie Zwikker en zoveel andere meiden met meer of minder naam maar allemaal even opwindend. Ik zie de dampende foto’s al voor me. Iedereen zal kunnen zien hoe sexy en gewillig ik ben. Als eerste sekskater sta ik tussen de sekspoezen. Het zal tijd worden.

Eigenlijk heb ik geen idee hoeveel ik van Playboy kan vragen. Waar sta ik ten opzichte van Heleen? En is het goed of slecht nieuws dat het nummer waar Viola Holt in stond naar verluid het best verkochte is. Hoe verhouden onze marktwaardes zich? 20 jaar terug, zo lang is het geleden voor Viola, hadden de welvaart en de zwaartekracht hun tol nog niet in die mate geëist als tegenwoordig. En waar sta ik ten opzichte van Kelly, ook een van mijn voorgangers op de cover? We schelen niet meer dan een paar verbouwinkjes. Ik zou moeiteloos in haar garderobe passen hoewel hij om mijn cupje A een beetje ruim zou vallen. Robert Schumacher zou watertanden bij de gedachte dat cupje te mogen oppimpen. Van mij hoeft het niet maar als Playboy er echt mee zou zitten mogen ze mijn A’tje een paar plaatsjes in het alfabet opwaarderen, met Photoshop

En als 50.000 teveel is dan valt er met mij best te onderhandelen. Ook als Playboy ‘beyond the final frontier’ wil, het lendendoekje. Hoewel ik het zaakje tussen de benen van een man persoonlijk niet erg fotogeniek vind. Slap is de handel sowieso niet om aan te zien en in erectie is het gelijk zo’n macho-statement. Dat is geen terugkrabbelen, integendeel, ik wil niets liever dan alles laten zien. Waar doe je het anders voor? Maar ik heb een beter idee. Ik kijk wel even in de catalogus, ook een lekker designerkutje is in een handomdraai gephotoshopt.

Categorieën: Mannen & Vrouwen

15 reacties

archangel · 22 maart 2006 op 15:18

[quote]Als eerste sekskater sta ik tussen de sekspoezen. Het zal tijd worden.[/quote]

Waarom denk je kans te maken op een covershoot voor Playboy als er ook een [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Playgirl_Magazine]Playgirl[/url] bestaat, Mauritzz? 😕 Wat maakt jou zo uniek dat de redactie van Playboy besluit je niet linea recta door te verwijzen, maar zelf met jou gaat pronken?

[quote]Slap is de handel sowieso niet om aan te zien en in erectie is het gelijk zo’n macho-statement.[/quote]

Over Playgirl gesproken (en over macho-statements), Peter Steele (zie foto), de twee meter lange + brede viking/zanger/bassist van Type O Negative, heeft ooit in de Playgirl gestaan. Laten we zeggen dat hij [i]niet[/i] schroomde een [url=http://www.amaristee.com/agony/peter/playgirl/playgirl.htm]machostatement[/url] te maken 😀 [ de overgevoelige lezer dezes wordt aangeraden deze link te mijden 😉 ]

[img align=left]http://bellsouthpwp.net/m/i/mikodemx/Harem_Final/Peter_Steele_1.jpg[/img]

champagne · 22 maart 2006 op 15:27

Ik vind het een geweldige column! Wanneer verschijnt de Playboy met jou erin?

Anne · 22 maart 2006 op 17:16

Kijk, daar wachtte ik nou op Maurits, dat je een beetje ging nadenken over je eigen hoofdrol in dit spannende spel tussen ondeugend papier en spitse nietjes. Ik heb besloten je erin te schrijven dus. Biechtpret is in de maak, dat je het weet, maar het schrijven vergt zogezegd een zekere speciale…..eh…..concentratie. Met een recalcitrante kachel en een ziek kind is dat echter wat lastig. Maar met deze heerlijke tekst van jouw hand plus de bijgevoegde kadootjes van Archangel zal ik de hand zonder twijfel weer aan m’n pen slaan.
Groet van Anne

Maurits · 22 maart 2006 op 18:53

[quote]Wanneer verschijnt de Playboy met jou erin?[/quote]
Geen idee, Champagne. Ik heb de column opgestuurd naar Playboy dus wie weet. Misschien willen ze me wel als columnist.

[quote]Waarom denk je kans te maken op een covershoot voor Playboy als er ook een Playgirl bestaat, Mauritzz? [/quote]
Ik ben bereid tot compromissen, Archangel. De laatste regel al gelezen?

Ik dacht al Anne, komt dat verhaal nog. Maar nu ben ik een beetje gerustgesteld.

Mosje · 22 maart 2006 op 19:43

Mauritz, mijn koninkrijk voor jouw navelpiercing!
😛

Bakema_NL · 22 maart 2006 op 19:50

Sorry dat ik het zeg, maar ik kijk toch meer uit naar Heleen van Royen ;-)…….daar schaf ik zelfs bij uitzondering wellicht een playboy voor aan, iets wat een Georgina Verbaan echt niet voor elkaar kreeg, nog niet voor geld toe.

Wright · 22 maart 2006 op 21:57

Lieve columnx vrouwen. Ik lees dat er met Maurits te onderhandelen valt over de vraagprijs. Ik heb nu al zoveel gelezen over zijn goddelijk lichaam, ik kan en wil niet wachten op de playboy. Als jullie nu eens massaal doneren op rekeningnr 546734877, tnv Maurits uit de kleren, dan wil ik best de onderhandelingen in gaan met hem…Ik verwacht dat hij voor ons een leuk prijsje maakt. *hijgmodus*

KawaSutra · 22 maart 2006 op 21:58

Waarschijnlijk zit je alleen op vrouwelijk commentaar te wachten dus ik geef deze keer geen commentaar. 😀

Trukie · 22 maart 2006 op 22:06

Cupje A of AA. Het lijkt verdorie wel visserslatijn.
Heeft dat lendedoekje ook nog een maat(je)?

Maurits · 22 maart 2006 op 22:08

[quote]Mauritz, mijn koninkrijk voor jouw navelpiercing![/quote]
Mozzhe, De kneep zit hem niet zozeer in de piercing maar in de navel.

[quote]Als jullie nu eens massaal doneren op rekeningnr 546734877, tnv Maurits uit de kleren, dan wil ik best de onderhandelingen in gaan met hem…Ik verwacht dat hij voor ons een leuk prijsje maakt.[/quote]
De originele of de gephotoshopte versie?

[quote]Waarschijnlijk zit je alleen op vrouwelijk commentaar te wachten dus ik geef deze keer geen commentaar.[/quote]
Je bent dus sprakeloos 😉

Ma3anne · 22 maart 2006 op 22:24

Geweldig! 😀
Mooi geschreven ook.
In de preview dacht ik even dat Mosje de schrijver was. Gek, nu ik weet dat jij het bent, Maurits, komt de inhoud heel anders over. 😉

Maurits · 22 maart 2006 op 22:28

[quote]In de preview dacht ik even dat Mosje de schrijver was. Gek, nu ik weet dat jij het bent, Maurits, komt de inhoud heel anders over.[/quote]
Die is vast ook heel anders, Ma3anne 😉

melady · 23 maart 2006 op 00:55

[quote]Hoewel ik het zaakje tussen de benen van een man persoonlijk niet erg fotogeniek vind. Slap is de handel sowieso niet om aan te zien en in erectie is het gelijk zo’n macho-statement.[/quote]

Een waarheid als een koe. Het gaat immers niet om de buitenkant Martijn.
Als ie z’n werk maar doet.
Toch? 😀 😀

Li · 23 maart 2006 op 00:59

[quote]Het gaat immers niet om de buitenkant Martijn[/quote]
O boy, ik snap er geen reetveter meer van 😮

Alhoewel: ik ben dol op M&M’s: Harde, zachte en in alle kleuren, soorten en maten.

Li

Maurits · 23 maart 2006 op 01:35

[quote]Het gaat immers niet om de buitenkant Martijn.[/quote]
Hoe het bij Martijn zit, geen idee. Maar misschien weet jij daar meer van, Melady 😉

[quote]Als ie z’n werk maar doet[/quote]
Gelukkig dat veel vrouwen daar zo over denken. Anders zag het er somber uit voor de man als menssoort.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder