Waarschuwing:
Deze column is niet geschikt voor vrouwen van 0-14 jaar, vrouwen van 15 jaar en ouder die denken dat ze ooit nog door Jakob de Ware op zijn witte Harley geschaakt worden en deze column is absoluut niet geschikt voor mannen! Ik ben zo ontzettend pissig! Nee, sorry…pissig is niet het goede woord. Ik ben gewoon woest!!! Het -blinde vlekken voor de ogen krijgen- woest, het -rooddoorlopen ogen krijgen- woest, het – met je blote hand een steen tot stof fijnknijpen – woest. Degene die het nu in zijn hoofd haalt om onaardig tegen me te doen…kan daar maar beter nog een nachtje over slapen! En zeg niet dat ik je niet heb gewaarschuwd!!!

Waar gaat al deze heisa over hoor ik jullie denken. Think woman…think….het gaat natuurlijk over mannen. De enige schepsels op deze aardbol die een vrouw gek kunnen maken. De enige wezens in het heelal die voor geen meter te peilen zijn en die je het ene moment gouden bergen beloven en het andere moment met een bronzen heuvel komen aandraven. En dan is het nog maar de vraag of het echt brons is! Gluiperds die tegen je zeggen dat je de mooiste en meest sexy vrouw bent die ze ooit hebben gezien en dat jij de enige voor ze bent, om er vervolgens met je beste vriendin vandoor te gaan. En of dat niet genoeg is ook nog een kind met haar krijgen, terwijl hij gedurende zijn relatie met jou zo blij was met zijn vrijheid en het woord kind niet eens uit zijn strot kreeg. En wat me nog het meeste dwars zit, is dat deze onbehouwen schepsels zeggen dat ze zo eerlijk en direct zijn en dat ze het beste met je menen, maar wanneer jij dan als vrouw zijnde direct bent en zegt waar het op staat…dan schrikken ze zich de pleuris en zijn ze meteen op je afgeknapt. En dan zeggen ze dat vrouwen moeilijke wezens zijn…….NOT!!!
En ik kan het gewoon niet uitstaan dat als jij een einde hebt gemaakt aan iets wat op een relatie zou moeten lijken en eindelijk (na weken) moed hebt verzameld om met een ander te daten, je juist op dat moment een sms-je van de man van je dromen krijgt met de boodschap dat hij je graag wilt zien. En als jij dan zegt..ik wil je ook graag zien, maar kan het vanavond, want je vind het niet netjes om je date gelijk te dumpen ook al kan je je absoluut niet meer op hem concentreren. Omdat je nu alleen maar aan de man van je dromen kunt denken en er ergens dat vlammetje van hoop dat bijna was uitgedoofd plotseling weer begint te vonken. Vervolgens krijg je een bericht terug dat al het bloed uit je lichaam trekt en waarvan de tranen beginnen te branden in je ogen! De deur wordt namelijk keihard in je gezicht dichtgeslagen…..eigenlijk word je gewoon uitgelachen want het was een grapje, een lomp, lullig grapje om te checken of je nog wel gek op hem bent. En jij vraagt je steeds maar weer af of het aan jou ligt.

En weet je, waar ik me nog het meeste kwaad om kan maken, is dat ik teleurgesteld ben….teleurgesteld omdat ik toch nog in de goedheid van de man wilde geloven en ze ondanks alles steeds maar weer het voordeel van de twijfel gaf. Teleurgesteld omdat ik liever had geloofd dat ergens in Nederland, of waar dan ook, mijn prins op zijn witte Harley, stad en land doorkruist op zoek naar zijn, in superstrakke leren broek gehesen, Assepoester (in de vorm van mijn persoontje). Ik had dat liever geloofd dan dat ik keihard met mijn neus op de feiten ben gedrukt en met beide benen op de harde grond ben beland…..hoe graag wil ik nu in het zachte moeras van vertrouwen vallen.

Weet je….soms is het gewoon leuk om in een droomwereld te leven en hoop te hebben….

Kus,
Spotje


19 reacties

KingArthur · 24 november 2004 op 13:23

Ik heb toch de moed gehad om na je eerste alinea verder te lezen. 🙂

Je mag van mij alles tegen mannen hebben wat je wilt maar ik moet toch zeggen dat je ook erg fijne vriendinnen hebt. Oja, en die witte Harley, meid zet dat uit je kop. Rijdende poepbakken, daar zit toch geen vaart in? Geef mij maar een tupperware naaimachine.

Mar · 24 november 2004 op 13:40

Spotje,

Ik vind het GEWELDIG!!! Ik zal je zeggen dat ik zo’n column als deze ook klaar heb liggen.

Heel goed.

Mar

Wright · 24 november 2004 op 14:11

Is die woede niet een beetje op jezelf gericht, Spotje?
Ik bedoel een man die zoiets flikt, daar wil je toch niet van houden?
En toch doe je het, nog steeds misschien, en je kunt jezelf er om haten.
Je voelt je verraden, logisch!

Te kinderachtig gewoon, een man die emotioneel is blijven steken in zijn kleutertijd.
Wat maak je je druk, het was gewoon een lul!
Wees blij dat je van hem af bent!
(Voel je je al beter? ) 😀
En bovendien stikt het ook van de huichelachtige, valse vrouwen, dus dat het alleen aan het soort ligt geloof ik niet.
Een man in een leren broek op een Harley zou ik overigens bij voorbaat al niet vertrouwen.
Een man op een Harleyfietsson is echter vaak uitermate betrouwbaar!;-)

Sterkte ermee!

Bakema_NL · 24 november 2004 op 14:47

Dat je niet vrolijk bent kan ik me voorstellen.
Maar toch kon ik mezelf niet bedwingen om even meewarig te lachen om je stukje. Noem me een klootzak…….ik ben tenslotte een man.

Anima · 24 november 2004 op 15:45

Ik ben het compleet met Wright eens.
Zulke mannen bestaan trouwens enkel bij gratie van de vrouwelijke goedgelovigheid. Op een dag kijk je naar ze, en herken ze je meteen, meer nog, kringelt hun onwelriekende onoprechtheid meteen je neus in en gaat je vrouwelijke alarm af. En dan ben jij degene die meerwarig lacht. 😀

Groeten,
Anima.

viking · 24 november 2004 op 15:47

Kijk, typisch geval van eigen schuld dikke bult. Wat wil je nou? Wat had je nu verwacht? Een prins op een [b]witte[/b] Harley?

Denk je nu echt dat een vent op een [b]witte[/b] Harley kruipt? Je hebt het dan over een sissy, een Gerard Joling, voor de gemiddelde ontzettende muts misschien dolletjes om als vriend(in) te hebben, gesprekken te voeren over kutkwaaltjes en andere vrouwendingen. Vind je het gek dat zo iemand bij de eerst beste gelegenheid de pleiterik maakt?

Probeer het eens met een zwarte HD…

En hou je beentjes in de lucht in plaats van op de grond…

[quote]Een man in een leren broek op een Harley zou ik overigens bij voorbaat al niet vertrouwen.[/quote]
Verklaar je nader…

Dees · 24 november 2004 op 16:23

Best geinig om te lezen.

Alleen, om een column nou af te sluiten met een ‘Kus’, mwa.

Groet,

Dees

Spotje · 24 november 2004 op 16:25

[quote]En hou je beentjes in de lucht in plaats van op de grond…[/quote]

Is this an offer I can’t refuse? 😀

Wright · 24 november 2004 op 16:35

😀 Ai, teer punt?
Haha, laat me raden,..je hebt een zwarte Harley, Viking?
Ik zal mij nader verklaren in een volgende column. 😉

Overigens heb ik op een blauwe maandag, een rode mazda mx 5 cabrio gereden.
Één week slechts, want blond en zo’n wagen gaat ook niet samen, is mijn ervaring.
Of je moet het prettig vinden dat je allerlei obscene opmerkingen van vrachtwagen-chauffeurs naar je hoofd geslingerd krijgt, dan is het zéér aan te raden!
(Of generaliseer ik nu weer?)

sally · 24 november 2004 op 16:48

Heerlijke afreageercolumn.
Eens of niet eens. Iedere vrouw zal er iets van herkenning in vinden.
De antimangevoelens zijn maar tijdelijk spotje.
Dat kan ik je verzekeren!!!
liefs
Sally

Mup · 24 november 2004 op 22:14

[quote]want je vind het niet netjes om je date gelijk te dumpen [/quote]

Uh…daarna dumpen of hem even als reserve houden, is wel netjes?

Groet Mup.

P.S. Misschien wat heftige reactie, maar dat komt door de witte HD, en de leren broek-vergelijking 😕

Hendriks · 24 november 2004 op 22:34

haha geweldig deze vergelijkingen. Witte, paarse, zwarte harley. Het zijn wat mij betreft killer machines… Een raket die je moet besturen en met 1 menselijk foutje lig je het loodje… maar ja, ik ben natuurlijk dan nog maar een ‘jochie’ van het ‘mannengeslacht’ 😛

Maarre, idd ben het wel met Mup eens hoor.

Ma3anne · 25 november 2004 op 07:32

Waar zag (en hoorde) ik een paar maanden geleden toch ook alweer een grote blonde man in zwart leren broek op een zwarte Harley wegscheuren? 🙄

Oeeeee, Spotje, wat ben jij boos, zeg. Boos op jezelf, lijkt wel, dat je er steeds weer intrapt.

GVDD · 25 november 2004 op 07:36

Viking is right

Inderdaad..witte Harley, haha noway

[quote]ook nog een kind met haar krijgen, terwijl hij gedurende zijn relatie met jou zo blij was met zijn vrijheid en het woord kind niet eens uit zijn strot kreeg[/quote]

Inderdaad wij passen ons snel aan 😀

Maar ik heb me suf gelachen. Het leest heerlijk weg.

[quote]soms is het gewoon leuk om in een droomwereld te leven en hoop te hebben[/quote]

Vraag me wel af hoe onschuldig je bent als je droomt, want ik geloof nog steeds in de goedheid van de vrouw (NOT).

Sorry btw van dat sms-ie haha

Charlotte · 25 november 2004 op 10:58

Heerlijk stuk Spotje! En erg herkenbaar. Men are pigs!!! (Althans, soms wel) 🙂
Volgende keer alleen het ‘kus, Spotje’ eraf knippen als je het kopieert van je eigen site 😉

Spotje · 25 november 2004 op 11:03

hi hi hi, doe ik :-). Thanks

Mosje · 25 november 2004 op 13:12

De man krijgt er wel van langs.
Overgevoelig G-spotje?
😛

Spotje · 25 november 2004 op 13:50

[quote]Overgevoelig G-spotje?[/quote]

Was het maar waar 😀 🙄

melady · 25 november 2004 op 19:06

Spotje.. als troost mag je een ritje bij mij achterop maken..

[quote]Jakob de Ware op zijn witte Harley[/quote]

Twee voordelen:ik ben een vrouw en heb een zwarte Harley.

En inderdaad een kus als afsluiting haalt het leuke venijn in je column onderuit.

Melady 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder