Wat is meest bespoken onderwerp in Nederland? De meeste mensen denken nu aan seks of eten? Helaas, je zit er helemaal naast. Ga nu eens na waar je gelijk over begint bij vrienden, familie en misschien wel bij totaal wildvreemde mensen. Dat is dan toch echt het weer, lieve beste mensen. Dit komt natuurlijk ook doordat we zo wisselend weer in Nederland hebben, dat het toch het meest besproken onderwerp in ons leven is. Mensen praten er elke dag over en ik betrap mezelf er ook weer iedere dag op. We hebben ook zo raar wisselend weer de laatste tijd, dat niet iedereen er vrolijk van wordt.

In deze tijd houden we van dat terrasje en die heerlijke gezellige barbecue’tje in de tuin. Met dat heerlijke biertje, wijntje. Toch is het er weer niet van gekomen. Laten we positief blijven, want augustus hebben we dit jaar gelukkig ook nog, wat altijd weer alle kanten op kan gaan.

Toch loop ik weer te zeiken nu, want als het te warm is, hoor je ook iedereen weer daarover klagen. Nederlanders zijn en blijven altijd wel ergens over zeiken. Is het niet met de mond dan doe je het wel op de wc. Na dat sloeg ook weer nergens op.

Strand, zon, terrasje. We houden er gewoon van! Laat ons dit jaar in Nederland niet in de steek. Natuurlijk voor die mensen die nog op vakantie gaan, is het misschien weer niet zo belangrijk. Zal je net zien als je weg bent, is het weer mooi weer en op je vakantiebestemming rot weer.


1 reactie

Dees · 21 juli 2007 op 08:31

Is dit een column?

Nahja, dat is onaardig, maar… is dit een column?

Dit is nog erger dan het gemiddelde weerpraatje bij de bakker.

En spreek alsjeblieft je lezerspubliek niet aan met lieve, beste mensen, je bent meneer de Uil niet…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder