Ik wil onsterfelijk zijn. Ik wil langer leven. Hoe ga ik dit aanpakken? Uren heb ik lopen peinzen, hoe om langer te leven. Eindelijk ben erachter gekomen hoe ik langer kan leven. Misschien jij ook al? Blijf tegenwoordig langer op. Kijk meer tv, sport meer. Het internet is er voor mij 24 uur per dag. Slaag geen acht uur per dag meer. Ik stop er mee! Ik heb mij rust ook al na drie uur slaap. Misschien is dit niet goed maar geniet er wel van. Haal alles uit een dag. Doe naast de standaard dingen meer. Ga bijna elke dag uit, onderhoud mijn vriendin beter. Dit alles naast werken en school, dit is gewoon alles uit mijn dagje halen. Zonder frustratie met wel wat meer koffie en energiedrankjes.

Zijn die zeven dagen gewoon niet lang genoeg voor mij? Lopen er meerderen mensen met dit probleem rond? Is dit een nieuwe tijd waar alles gewoon veel sneller moet gaan?

Wil langer leven maar omdat de levensverwachting van een man maar gemiddeld 80 is, wil ik dat taboe doorbreken naar 160. Ik maak nu gewoon mijn dagen langer. Het is toch algemeen bekend dat je bijna een helft van je leven slaapt.

Heb een nieuwe uitvinding zonder dat daar techniek voor nodig is. Geniet nu elke dag van mijn leven. Niet meer die druk van dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen. Nee, de tijden zijn veranderd.


2 reacties

Dees · 12 mei 2007 op 01:26

Je bent vast nog erg jong 😉

Shitonya · 12 mei 2007 op 16:41

Dat moet haast wel als ik al die ondoordachte simplistische gedachtekronkels zie

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder