Donderdagavond. Mijn vriend en ik gaan vandaag onze kerst en één maand samen vieren met vrienden en een film. Hijzelf zit op de hogeschool en zou om half zes gedaan hebben met zijn les en zou zich moeten haasten om er om half vijf gedaan te hebben. Ik weet niet hoe zijn horloge gaat, maar volgens mij achteruit! Maar tot daar toe.

Het is dus half vier. Ik krijg een sms’je dat hij al eerder gedaan heeft dus kan ik al wat eerder komen zodanig dat we even onder ons zijn, hoe romantisch kan het zijn. Vergeet het! Eens daar krijg ik te horen dat hij net telefoon heeft gekregen van een klasgenoot.

Hij zou nog een opdracht hebben. Waar moet zijn lief dan naartoe? Die mag mee, geen probleem! Amper vijftien, vakantie en verkeerd net een maand en ik zit op de hogeschool, meer hoef je niet te doen.


5 reacties

bert · 31 december 2005 op 13:09

Merel, als dit jou heeft opgelucht kun je positief naar 2006. 🙂 🙂 🙂

Eddy Kielema · 31 december 2005 op 14:26

Ik begrjp hier helemaal niets van, maar de lengte van het stuk maakt veel goed!

Mosje · 1 januari 2006 op 14:31

Merel, sommige van je recente stukjes zijn zeer wel te pruimen, maar van deze kan ik geen oliebol bakken.
Desalniettemin niettegenstaande een schrijfvol 2006.

melady · 1 januari 2006 op 23:36

De titel was veelbelovend.
Had je eens daar gedaan een beetje te diep verkeerd in het glaasje gekeken Merel?

Trukie · 2 januari 2006 op 19:39

Ik vind het een heel humoristisch stukje. Als je het zo tenminste bedoelt.
Het lijkt wel op de Gooise matras
Kies de juiste vrienden:-o

Je kunt in een paar regels een hele illusie neerzetten.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder