Lieve Evelien,

Ik heb niet de looks van Brad Pitt, ik ontmoette iemand met bindingsangst en iemand die uit jaloezie maar vind dat mijn zus Priscilla haar kind beter naar Hitler kan vernoemen, dan naar mij. Wat maak ik toch allemaal mee. Dat ik niet de looks van Brad Pitt heb, dat wist ik zelf ook wel. Toch was dit voor Désiree een reden om tegen me te zeggen dat ik nooit haar type zou zijn. Daarbij noemde ze me ook meteen vatsig, en dat terwijl ze mij nog nooit heeft gezien en ik niet eens vatsig ben.

Domenica daarentegen, wilde onze gesprekken heel oppervlakkig houden. Omdat ze een soort van bindingsangst heeft, spreekt ze niet zo snel af met jongens. Dáármee kan ik nog wel vrede hebben, Evelien.
Domenica blijft hoe dan ook een schatje, is een mooi poppetje om naar te kijken en zeker iemand met wie ik zomaar eens goeie vrienden zou kunnen zijn. Zij vind de ware nog wel een keer, daarvan ben ik overtuigd.

Wat me wel echt veel te ver gaat is het feit dat Priscilla werd gezegd dat ze haar kindje beter niet mijn naam als tweede naam kan geven. Het zou altijd beter zijn om het dan nog Hitler te noemen. Hoever kan je zakken en hoe ziek ben je dan, als je dat zegt.

Maar ik snap wel waarom dat gezegd is hoor Evelien. Ik heb namelijk een aantal maanden geleden iemand uit woede een Jood genoemd. Doordat mijn moeder me heeft gewaarschuwd geen namen te noemen in deze kwestie, zal ik dat maar niet doen. De reden waarom ik iemand een Jood noemde was puur omdat hij wegliep toen ik hem ergens mee confronteerde..Weglopen is een teken van zwakte in mijn ogen. En in Rotterdam is nu eenmaal bekend dat Joden altijd weglopen als ze het moeilijk krijgen. De vergelijking is dan snel gemaakt. Hitler had ook wat tegen Joden. Zoals ik wat tegen die jongen heb.

Maar om terug te komen op Desiree: Ooit heeft ze modellenwerk gedaan, wat ik goed kan begrijpen, want het is een mooi meisje. Maar daardoor verwacht zij misschien de Angelina Jolie van Epe te zijn en dus makkelijk een Brad Pitt aan de haak te kunnen slaan. Laatst hoorde ik iemand zeggen dat Désiree een beetje een diva is.. Dat klopt, net zoals het zeker is dat Carlo Boszhard homo is.

Over Diva’s gesproken. Trek ik dat aan? Want behalve Désirée is er ook nog Sharona. Iemand doet alsof je heel erg leuk bent, maar ondertussen met je loopt te sollen. En dat is juist wat je niet moet doen. Sollen met Patrick, dan slacht hij je genadeloos af.
Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan Nederlandse tv sterren, die ook niet allemaal even knap zijn. Kijk naar een Jensen! Een Henk Westbroek, Óf een Ruud de Wild, allemaal stuk voor stuk mensen die in de verste verte niet op Brad Pitt lijken en toch succesvol zijn. Dan moet het mij ook gaan lukken. Ik kan je vertellen dat ik zeker weet dat 2009 mijn jaar gaat worden op alle vlakken.

Je weet dat ik nu eenmaal keihard en heel direct kan zijn. Sommige mensen noemen mij dan ook weleens een circusclown, omdat ik niet mezelf ben. Maar dat ben ik júist wel. Ik heb twee kanten, een hele zachte, maar ook een keiharde. En ik hou ervan, zoals ik ook altijd van Milan zal blijven houden, ook al zie ik hem niet zo vaak door dat ene woordje: Jood!

Kus, Pat

Categorieën: Diversen

10 reacties

axelle · 20 december 2008 op 21:44

Wat kut zeg!

Neuskleuter · 21 december 2008 op 11:56

Het lijkt weer op een vertelde cabarettekst, want inhoudelijk loopt het zoveel kanten uit dat het kant noch wal lijkt te raken door de verwijzingen naar voorafgaande zaken en de vele (al lang niet meer actuele) namen. En dat nog wel met spelfouten.

Laten we het toch nog leuk maken. Welke CX’er raadt als eerste van wie het is?

Ma3anne · 21 december 2008 op 17:54

Gevonden op http://giobro8.hyves.net/ samen met de column van pally ‘Laat je kisten’. Eerder ”Laat je kisten’ ook al gevonden op een Marco Borsato weblog.
Wat klopt hier allemaal niet? 🙄

axelle · 21 december 2008 op 20:29

Héj, je bent ziek. Je bent echt kkziek, je moet dringend een dokter raadplegen (indien je dit tot dusver nog niet gedaan had).

Ik vond dit een leuke column, niet echt in het oogspringend, maar kon ermee door voor een beginneling. Tot ik scroll naar beneden en lees dat dit niet meer dan een slecht gecoverd stukje is.

DAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.

Weet je wat, ga eens gezellig op een ladder van 1000000000 m hoog gaan staan? Oké? Dan heb je tenminste hetzelfde niveau als de gemiddelde Column’xer hier.

En kijk voor je nog eens een stukje gaat coveren, eerst eens op de klok. Rond 6 uur hoor jij al in je bedje te zitten, want dan is Tik-tak al gedaan.

Axelle
LIVIN DA LIES

giobro8 · 21 december 2008 op 22:40

@ Axelle:

Als iemand zegt dat hetzelfde stukje ook te zien is op giobro8.hyves.nl en mijn nickname hier is the same.. Denk je dan niet dat ik het gewoon zelf geschreven heb, maar ook geblogged op hyves,of kan dat in jou ogen niet,DOMME KOE.
En Laat je kisten vond ik een leuke column, daarom heb ik m op hyves gezet, dat is niet verboden hoor. Misschien had ik erbij kunnen zetten dat ik t van iemand anders heb gekopieerd, maar ik zet op mijn hyves ook weleens een songtekst, dan weten toch ook veel mensen dat het NIET van mij afkomt… Trouwens ik hoef jou en niemand op CX verantwoording af te leggen!

KawaSutra · 22 december 2008 op 00:34

In plaats van terug te gaan schelden lijkt het mij beter dat je schoon schip maakt en een verklaring geeft voor het inzenden van een tekst die niet de jouwe is.

Ik zou best willen reageren op deze column. Maar wie zegt mij dat jij de schrijver bent en niet iemand anders?

Mien · 22 december 2008 op 07:41

Lieve giobro8,

Ik sluit me aan bij KawaSutra.
Het riekt inderdaad weer naar plagiaat, maar ik geef je nogmaals het voordeel van de twijfel.

In de toekomst graag columns van eigen brouwsel. Maak je gebruik van de kunsten van anderen dan graag een bronvermelding.

Ere wie ere toekomt.

Mien

SIMBA · 22 december 2008 op 09:26

[quote]DOMME KOE.[/quote]
Dit soort benamingen vind ik niet door de beugel kunnen op een fatsoenlijke site.
[quote]Misschien had ik erbij kunnen zetten dat ik t van iemand anders heb gekopieerd, [/quote]
Misschien???? Natuurlijk had je dat erbij moeten zetten!

Bitchy · 22 december 2008 op 10:33

Soms ben ik echt een schatje 😉

Ik heb ff voor jou een bronvermelding bij je blog gezet, scheelt jou tijd enzo, en Pally krijgt dan de leuke reacties waar ze recht op heeft.

Jij gelukkig, Pally blij en ik voel me er ook prettig bij 😉

Mien · 24 december 2008 op 15:24

@giobro8 en Bitchie

Ik kon de bronvermelding bij Pally’s column ‘Laat je niet kisten’ niet vinden op de blog van giobro8.
Heb hem alsnog toegevoegd.
Of is ie er misschien in de tussentijd weer afgehaald? Je weet het nooit zeker met Hyves!

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder