Ik heb zo’n zin om te huilen. Heeft iemand dat nog meer. Om gewoon is lekker een potje te JANKEN. Nou, sorry hoor. Maar ik wel. En wel nu. Gisteren carnaval yeah. Als protestante Kut springen op een podiumpje. Maar als je homo bent en je vrienden hetero dan ga je op een gegeven moment naar een andere tent als je vrienden.
Jij staat te kijken en ziet voor je, je ex naar je kijken. Je kijkt naar links en ziet nog een ex op je afkomen. Kun je dit aan. Kijk ik ben over alle twee heen de een was ik naar 4 minuten al weer zat en de andere naar een week. Kijk voor Mister B had ik een jaar!!! Nodig maar als je ze alle twee ziet is het wel even slikken.
Ik doe mijn best om niet op een muur bloempje te lijken. Ik praat met de jongen naast me en klets met de babbelzieke vrouw die wel wat weg heeft van mijn tante behalve dan dat ze ook van dezelfde ‘familie’ lid is als van mij zoals ze mij uitlegt in een reuze spannend verhaal. Het komt er op neer dat ik er niet meer uit zie als een muur bloempje maar als een alles verstikkende klimop plant. Terwijl de te leuke jongen die te veel op een kennis van mij lijkt op en neer beweegt op een te hitsige beat. Met zijn te mooi goed verzorgd haar en zijn o wow wat een bril en zijn te lieve en zoete goud beglitterde wangen Ik wil ook alleen maar vrienden uit mijn wereld. Zak ik te diep weg.
Maar kijk ik heb niet te klagen of zo ik heb genoeg vrienden, sjans bij het leven van vieze oude mannen en kneuzige neven van pinokio even houterig. Maar ik val zoals iedere leuke jongen op die o zover wegge jongen.

Dus terwijl je linkse ex naar de wc moet en voor je neus wandelt met zijn o zo lelijke metgezellin ( niet kijken naar rechts, Ik heb ook oren hoor!!!) en je Ex die voor je danst sjanst met die te leuke jongen met zonnebril en goud op zijn wangen. Voel ik met toch echt wel klote hij doet het expres en dan zie je een nieuw doel wit. Hij kijkt jij kijkt en het is tijd…….
Ik moet hollen om nog op tijd mijn vader te zien die mij op komt halen.

(ik was nog net uitgenodigd op zijn afterparty)

Categorieën: Algemeen

7 reacties

Kees Schilder · 12 februari 2005 op 12:06

Nou alleen de spelfouten nog zodat het wat leesbaarder wordt.

viking · 12 februari 2005 op 12:17

Je voelt je kut. Dat lijkt me duidelijk. Verder kan ik er geen brood van bakken.

Mup · 12 februari 2005 op 12:59

Je column geven je gevoelens te goed weer. Ze waren te aanwezig, en te rommelig,

Groet Mup.

Ma3anne · 12 februari 2005 op 13:30

“Hoe gaat het met jou tegenwoordig?”
*Goed, aleen een beetje last van rommelige gevoelens.*

Die houden we erin, Mup.

😀

Raindog · 12 februari 2005 op 17:31

Ronduit prachtige samenvatting van zowel column als Mup’s reactie Ma3! 😉

Winny · 12 februari 2005 op 18:20

TM (je hele naam vind ik te lang), dit is je eerste column waar ik iets van begrijp. Wat ik niet snap, is als je mede-columnisten, waaronder ik, je telkens adviseren om iets aan je spelling te doen, je dat niet doet.
Lijkt me toch zo simpel: je tikt je column, je print hem, je legt hem een dagje weg en daarna ga je op je gemak alle taalfouten eruit vissen. het lijkt erop of je hem in een keer vanuit de grond van je hart intikt. Niet doen, effe laten bezinken. Resultaat: een goed leesbaar verhaal. Krijg je ook niet meer van die vervelende kritiek.
En het meest trieste aan de inhoud van het verhaal vond ik dat je vader je op komt halen. je bent toch 17? Kun je dat niet anders regelen?

made-by-god-TM · 24 februari 2005 op 14:54

tja het laat ik het zo zeggen roeien met de riemen die je hebt. En life in the fastes lane. Je laat steken vallen en mensen begrijpen je woorden verkeerd.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder