Daar staat ze aan de andere kant van het net. Zal ik nu een ace proberen te slaan dat haar uiteindelijk raakt?, of een zachte bal maar dan wel precies zo dat ze er naar toe moet rennen en dan haar rokje een beetj doet opwaaien en mij haar mooie slanke maar gespierde dijen laten zien. Als zij serveert dan kreunt ze hard dat mij naar haar kreunen doet verlangen in mijn bed. Elke keer weer!  Ze is mooi, wonderlijk en lacht naar mij als we elkaar toevallig passeren. Oh, hoe graag zou ik haar willen beminnen en haar dat willen vertellen in de kleedkamer.

Gewoon even in haar oor lieve woordjes willen fluisteren. ‘ I love you so much’, en dat fluistert ze tegen mij ‘ I am married with a man, so…’ So what?, zal ik antwoorden en neem haar, met zachte dwang mee naar een kleedhok waar ik ga zoenen. Ze laat het toe, ik ben verrast. Mijn handen strelen haar hoofd, oren,  haar hals en nek.  Ik ruik haar spanning, haar zweet.Ze laat mijn tong haar tong vinden. Ze stribbelt niet tegen en haar handen strelen mij naar ongekende hitte.  Ik voel de binnenkant van haar machtig gespierde dijen, ze knijpt haar spieren samen en mijn hand.

We zeggen niets, kussen elkaar…….Helaas, heb ik nog nooit tegen haar geloot en moet ik mijn heftige verlangens, in stilte, vanaf te tribune in bedwang moeten houden.

Ik zou zo graag willen roepen, nee schreeuwen ‘Come on, keep up’ 

Maar als haar bal met een hoge snelheid  op het gras, gravel of kunststof baan binnen de lijnen wordt geslagen,  dan hoor ik de de scheidsrechter steeds vaker roepen ‘ fifteen different love’.


Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

4 reacties

Arta · 4 maart 2019 op 19:47

Mooi! Een terechte BOvdM! Gefeliciteerd!

  Suus · 4 maart 2019 op 23:02

  Ik zou zo graag willen roepen, nee schreeuwen ‘Come on, keep up’, maar fifteen is wel een bietje veel. Mooi geschreven!

   Nummer 22 · 5 maart 2019 op 07:44

   Dank je Suus… Federer op de tribune en Nadal op de baan, had zo ook kunnen zijn. Nou ook goed..of niet Venus Williams en Martina Navratilova. Gender combinaties? verzin het maar.. Love kent geen gender grenzen!

  Nummer 22 · 5 maart 2019 op 07:42

  Arta!, dankjewel. Ik blijf oefenen..oefenen en oefenen.

Geef een reactie