Mijn vriendje is geweldig. Mijn vriendje is de beste. Mijn vriendje heeft zo’n geweldig ego dat hij wil dat ik een column schrijf over hoe geweldig hij wel niet is. Nou bij deze. Het is ook veel makkelijker iemand anders op te hemelen dan jezelf. Ik zou met gemak een kantje vol kunnen pennen over hoe geweldig ik wel niet ben, en ook al is het allemaal gebaseerd op harde feiten en objectieve onderzoeksresultaten, het zou snel gaan vervelen. Op deze manier is er tenminste één persoon die deze column met smaak zal lezen, mijn vriendje. Hij is ook echt leuk. Hij is grappig en lief. Hij ziet er echt heel erg goed uit, hij is knap. Helaas zijn dit dan wel weer een subjectieve onderzoeksresultaten, want het zijn mijn bevindingen. Toch denk ik dat deze mening wordt gedeeld met tenminste 3 andere mensen. Namelijk door zijn ouders en door hemzelf. Dus met 4 man sterk staan om deze stelling te verdedigen is al beter dan in je eentje. Ik sta niet graag in mijn eentje ergens voor. Ik word altijd te snel omgepraat. Net als met die vervelende mensen op straat die je willen strikken voor het goede doel. Als ik alleen ben hebben ze me zo om, en het kost zoveel extra tijd om het weer om te keren. Tijd die ik liever zou steken in het ophemelen van mijn vriendje.

We zijn dan ook best een leuk stel. Want ik ben ook echt leuk. Ik ben lief, zorgzaam, charmant, grappig, intelligent, goedgemanierd en niet te vergeten bloedmooi. Ik heb het er alleen niet graag over, je ziet het vanzelf als je me een keer tegenkomt. Dat hoef ik niet nog eens te benadrukken in een column waarop mensen zullen reageren met dingen als ‘wat een arrogantie’. Vaak wordt vergeten dat een beetje arrogantie wel gezond is. Want wie arrogant is houdt van zichzelf. Wie arrogant is, is tevreden met zichzelf, houdt van zichzelf. En pas als je van jezelf houdt kun je van een ander houden. Vandaar dat ik zoveel van mezelf houd, het is allemaal voor hem.

Ik heb mijn plicht gedaan. Hopelijk is dit stukje tekst weer goed voor een aardige hoeveelheid liefde en dank van zijn kant. En daar profiteer ik natuurlijk ook weer van. Want hoezeer ik ook alles meen van wat ik net vertelde, het is natuurlijk ook een beetje eigenbelang dat ik dit schrijf. Je kunt me namelijk niet vertellen dat er iets is wat je doet zonder dat je er zelf beter van wordt, of je er beter door voelt.

Om met een geliefde zin van hem af te ronden, ‘Maar genoeg over mij, wat vindt jij van mij?’

Categorieën: Liefde

29 reacties

Garuda · 10 februari 2009 op 17:06

Tja…wat zal ik eens zeggen.

Veel geluk samen! 😉

Mosje · 10 februari 2009 op 17:08

May i be the first, sorry second, to congratulate you with your tremendously nice boyfriend?

Erg leuk stukje. Als ik jouw vriendje was, zou ik grimlachen, de ironie druipt eraf.

Heet je vriend Gary by the way?
😀

LouisP · 10 februari 2009 op 17:09

Phoebs,

klinkt misschien arrogant maar dit vind ik top.
10

groet,
L

DreamOn · 10 februari 2009 op 17:22

Ik blijf lachen vandaag op columnx! 😀

phoebe · 10 februari 2009 op 17:29

Haha nee… mijn vriendje is niet Gary.. Maar wel een Column X-er… oooh wie zou het zijn..;)

Ennuh.. het is allemaal echt gemeend hoor 😀

lisa-marie · 10 februari 2009 op 18:23

[quote]Mijn vriendje heeft zo’n geweldig ego dat hij wil dat ik een column schrijf over hoe geweldig hij wel niet is. [/quote]
Nou dat zou die van mij echt [u]niet[/u] willen! 😉

arta · 10 februari 2009 op 18:56

Ik gok op RonaldjeCas! 😀

SIMBA · 10 februari 2009 op 19:09

[quote]Ik gok op RonaldjeCas[/quote]
Sssssst arta, geen slapende honden wakker maken!

Mien · 10 februari 2009 op 20:03

Leuk zo’n interactieve column.
Gaan we weer voor een Chocolade Bol?
Ik gok op maurick!
Waarom? Geen idee!

Mien

axelle · 10 februari 2009 op 21:20

hahaha :p

té veel directheid zou moordend zijn voor m’n liefste liefje,

loopt hij zeker de volgende dag met een NOG dikkere nek door de straat^^^^

ik gok op Louis P.

vrouwelijke intuïtie

Axellé

Mosje · 10 februari 2009 op 21:38

Zeg Axelle, LouisP is toch jouw vader?

phoebe · 10 februari 2009 op 21:43

Haha…wat leuk dat ik alle potentiele column X vriendjes die hier de revue passeren niet eens ken..

rA rA wie zou het zijn… :hammer:

u-queen · 10 februari 2009 op 22:03

Een heerlijk arrogant 😉 stel zijn jullie. Leuke column, goed voor een mooie glimlach 😀

Wat zal hij blij zijn met een vriendin die zo vol lof is over hem, zwart op wit zelfs, en over zichzelf 😉

maurick · 10 februari 2009 op 22:47

Schat,

Ik voel me vereerd! Sorry dat ik het bekend maak, maar ik kan het niet langer geheim houden.
Wij houden nu eenmaal echt van elkaar. Twee verliefde mensen die als de inkt en het papier behoren tot elkander, samenkomend tot onbeschrijfbare liefde. :oeps:

Ik hou van je,

x

KawaSutra · 10 februari 2009 op 22:52

Zou me niets verbazen als hier iemand een gedaanteverwisseling heeft ondergaan.
Ik gok op DO & DO.

EDIT: ai, net te snel geweest. Maar het wordt eigenlijk wel weer tijd voor een RWIB.

DreamOn · 10 februari 2009 op 22:59

[quote]Ik gok op DO & DO.[/quote]

Nee hoor Kawa, dat heb je helemaal mis! Trouwens: dat mochten we toch niet meer van jou, dat kleffe gedoe op cx? 😀

Avalon · 11 februari 2009 op 00:14

Tsss, schatje begin je nu ook al iets met Maurick? Tuurlijk doe je dat niet, ik ben veel beter, bij mij kom je niets te kort…
En als je er niet van overtuigd bent dan zal ik je morgenavond wel eens even laten zien waarom ik je schatje ben!!!

Dees · 11 februari 2009 op 09:28

Haha, leuk geschreven. All about him, euh you, euh… Het leven 😀

Ik gok u-king. En de rest zou wel willen, maar ja 😉

Anne · 11 februari 2009 op 09:45

Helemaal goed dit stukje!

phoebe · 11 februari 2009 op 12:53

En het goede antwoord staat er gewoon tussen…. 😀

Mien · 11 februari 2009 op 14:41

[quote]onbeschrijbare liefde[/quote]

Wat een vondst …!!!

Huilen met de pet op! :hammer:

Ik ben overtuigd.

Het is Maurick!!!

Mien

maurick · 11 februari 2009 op 14:50

@ Mien

[quote]onbeschrijbare liefde[/quote]

+ F

You know what I mean, hé 😀

DriekOplopers · 11 februari 2009 op 15:29

[quote]Zou me niets verbazen als hier iemand een gedaanteverwisseling heeft ondergaan.
Ik gok op DO & DO.
[/quote]

Kom kom, zo beroerd schrijven we nou ook weer niet… 😀

axelle · 11 februari 2009 op 16:03

hou dat mondje maar dicht als er niets zinnigs uit kan komen 😉

phoebe · 11 februari 2009 op 16:11

Avalon voelt zich nu gepasseerd denk ik…

Hij is toch echt de leukste :kus:

maurick · 11 februari 2009 op 16:26

@phoebe
Ghehe, Spelbreker.

Nee, je hebt gelijk. Ik ben het niet :oeps:
It was just a joke 😉
Ik vind ’t wel een leuk geschreven column 😉

LouisP · 11 februari 2009 op 21:42

Phoebs,

even serieus, ‘mijn vriendje is geweldig’ is geweldig goed geschreven. Elke keer als ik het lees moet ik keihard lachen.

Ross ‘Chanuka’

Neuskleuter · 11 februari 2009 op 23:02

Hehe, heerlijke column! Jammer van die spelfout in de uitsmijter, maar ik heb verder erg moeten lachen!

[quote]En pas als je van jezelf houdt kun je van een ander houden. Vandaar dat ik zoveel van mezelf houd, het is allemaal voor hem. [/quote]
Deze quote sluit heel erg aan bij een lied van Harrie Jekkers: [url=http://www.youtube.com/watch?v=yn22miUZqrA]ik hou van mij[/url]

Leuk!

phoebe · 12 februari 2009 op 11:57

Geweldig lied…. :wave:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder