We hebben net gearmd lopen lachen in de woelige winkelstraten van Antwerpen. Als we naar zijn appartement wandelen is het al donker. Ik neurie zachtjes een liedje, iets wat ik altijd doe als de angst me in de kleren kruipt. Hij vertelt honderduit over de gure typen, griezels en hoeren die hier ’s avonds rondlopen. Pas als ik waarschuwend in zijn hand knijp, houdt hij op en slaat beschermend een arm om me heen. En dan besef ik dat ik niet weet waaraan ik begonnen ben. Ik ken hem nu al twee weken. ’s Ochtends sta ik op met zijn lach, de hele dag door loop ik op Yasin-wolken, ’s avonds ga ik onder zeil met zijn sms-jes. Dat maakt me niet alleen ontzettend vrolijk, maar helaas ook ontzettend moe, want ik doe voorlopig niks anders dan om de vijf minuten mijn mailbox checken en dagdromen op liedjes als [i]Rimpels als je lacht[/i]. Bovendien kunnen die steeds terugkerende hartkloppingen niet goed zijn voor mijn gezondheid.

Hoewel hij me kroonde tot “het meisje dat midden in zijn orgasme zou ophouden om hem te pesten” (waar haalt die kerel dàt vandaan?) en “het type dat hem wel nog es een trap in de ballen zou geven, just for fun”, denk ik dat ik zo stilletjes aan toch zijn hartje aan het veroveren ben. Zijn vrienden krijgen steevast een lachaanval als ik vertel dat we “alleen maar vrienden zijn” en knipogen chronisch zijn richting uit. Meer gel in zijn haar, leukere hemdjes, stralende glimlachen, kuise kusjes, mijn lievelingsmuziek in zijn huis.

[i]zine zine[/i]

Nooit gaat dit over.

Categorieën: Liefde

9 reacties

lagarto · 22 december 2007 op 08:36

Hou vast..hou vast.
Ik voel & herken het (wel een tijdje geleden) heerlijk geschreven.
Groeten Lagarto

arta · 22 december 2007 op 11:02

Lieve column, Dashuri!
🙂

WritersBlocq · 22 december 2007 op 11:37

Ah, ja! Ik ben benieuwd! Ook naar zijn versie 🙂
Lekker vlot geschreven, en jullie hebben wel humor, dat overwint (bijna) alles.

KawaSutra · 22 december 2007 op 12:57

Tuurlijk gaat dat over! Maar daar moet je nu nog maar even niet aan denken.
Mooi geschreven, maar wat is ‘zine zine’?

Grumpy-old · 22 december 2007 op 13:51

[quote]“het type dat hem wel nog es een trap in de ballen zou geven, just for fun”,[/quote]
en gelachen dat we hebben 😆 😆

Zine zine is mij ook niet duidelijk wat dat betekend. “Zinneke” die ken ik wel.

Jammer dat Kawa, als een zeekoe in de porcelijnkast, klaarstaat om je regenboogkleurige zeepbel te vertrappelen . 😉

Leuke kleine column

Greetz
Grumpy

vanlidt · 22 december 2007 op 13:54

en als het overgaat, hebben we weer wat te schrijven, toch?

pally · 22 december 2007 op 14:39

Blijf nog even in de wolken, Dashuri en geniet en verder zie je wel, toch?
Mooie rose column, zonder dat-ie vervelend is.
compliment,

groet van Pally

dashuri · 22 december 2007 op 19:23

Wat lief van jullie allemaal! 🙂
Dankjewel!!

“Zine zine” is Marokkaans voor “beauty” (schoonheid dus). Overigens een heel bekend Marokkaans nummer, ik dacht van Khaled. Ow, en een leuk liejde, dat ook! 😉

Bedankt allemaal voor de positieve reacties, maakt me echt blij… 🙂

weathergir · 28 december 2007 op 12:59

Boingggg, welkom in de wondere wereld van de roze wolk… Leuk geschreven, D!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder