Wederom belangrijk nieuws in de muziekindustrie. Kindernieuws wel te verstaan. Nee, geen grappen over Michael Jackson deze keer, laat die man toch met rust. Deze keer heb ik ander kindernieuws, want dames en heren: Noel Gallagher haat kinderen. Zo dat is even schrikken toch? Hij haat kinderen, dat is het nieuws wat zijn 5-jarige dochter Anais op een internetsite moet lezen. Nadat ze al drie avonden met droog brood naar bed moest, werden haar vermoedens nu echt bevestigd. Voordat ze de computer uitzet, ‘delete’ ze nog even wat toekomstige Oasis songteksten die paps na jaren eindelijk af had. Ze besmeurt de platina-platen collectie met haar eigen geproduceerde braaksel en signeert nog even met haar zakmes de achterkant van de nieuwste Oasis cd met “I am te devil!” Ze laat expres de urine lopen en krijst dat papa moet komen. Dat zal hem leren.

Papa haat me! Papa haat me!

Is dit wereldnieuws? Een papa die kinderen haat, een papa die kinderen vindt stinken? Het is natuurlijk wel ander nieuws dan wat we vorig jaar lazen en hoorden. Toen we werden overladen met berichten over een papa die (te) veel van kinderen houd, maar hem laat ik zoals gezegd met rust.

Het is wel een openbaring en daar ben ik wel blij mee. Hij is de eerste beroemdheid die het toegeeft. Ik hoop dat veel mensen volgen, want het gevoel hébben is namelijk helemaal niet erg. Het fijne voor Noel is dat iedereen nu zou kunnen klaarstaan voor hem, om hem te ontlasten (iets wat zijn kind nu ook helaas genoeg doet). Helaas zijn niet alle kinderhaters beroemd. Nou ja, ze worden vaak wel beroemd, maar dat is dan weer nadát ze hun kind hebben omgebracht en dat is dan weer nét te laat.

Kinderhater Gallagher is gescheiden van de moeder van het kind. Papa had zin in een avondje sex, vergat iedere vorm van anticonceptie (drank en drugs kunnen een zwangerschap niet voorkomen Noel!) en werd wakker met een zwangere onbekende dame naast zich. Dat is iets om te haten misschien.

Categorieën: Maatschappij

14 reacties

KawaSutra · 4 februari 2006 op 18:13

[quote]….drank en drugs kunnen een zwangerschap niet voorkomen Noel!….[/quote]
Och, als je je maar flink te buiten gaat aan die rotzooi zal er van reproductie niet veel meer terecht komen lijkt me! De spermaatjes zwemmen alles behalve de goeie kant op als ze al in de gelegenheid worden gesteld hun wereldreis aan te vangen. Is het dan uiteindelijk toch gelukt het ultieme doel te bereiken dan vallen ze en block in slaap. Natuurlijke selectie, werkt altijd! 😀

Leuke column, al ken ik de hoofdpersonen niet.

Bakema_NL · 4 februari 2006 op 18:52

Papa had zin in een avondje sex…..

Tja, de bezwangerde dame in kwestie heeft zich vast en zeker met hand en tand verzet destijds.

Mosje · 4 februari 2006 op 19:31

Ik ken die man ook niet, dus zo erg beroemd is hij ook weer niet. Nou ja, Eddy moet er ook maar eens een stukje over schrijven.

Dees · 4 februari 2006 op 20:15

Leuk geschreven. Met name de tweede alinea is heerlijk beeldend.

Discoverme · 4 februari 2006 op 22:23

Hai bedankt weer voor de reacties….
Misschien gaat er nu een lichtje rinkelen:-) ;

Je weet wel, Oasis – Wonderwall (Britpop)

Volgens mij had er nog een grap in gezeten ook met die Wonderwall…ga ik even een nachtje over slapen 🙂

Eddy Kielema · 5 februari 2006 op 12:50

’t Is wat met die rocksterren! Ach ja, de broertjes Gallagher staan nou niet bepaald bekend om hun nette levenswandel. Ze komen rechtstreeks van de straat en dat maakt ze volgens mij zo populair. Hoewel die populariteit in Nederland al lange tijd voorbij is trouwens. Nog een kleinigheidje: je maakt in onderstaande twee zinnen een foutieve tijdsprong van verleden naar tegenwoordige tijd:

[quote]Nadat ze al drie avonden met droog brood naar bed moest, werden haar vermoedens nu echt bevestigd. Voordat ze de computer uitzet, ‘delete’ ze nog even wat toekomstige Oasis songteksten die paps na jaren eindelijk af had. [/quote]

Discoverme · 5 februari 2006 op 13:12

Hi Eddy, ik bgrijp je opmerking aangaande de 2 zinnen niet helemaal..ik heb de zinnen een paar keer gelezen, mar zie het (nog) niet…misschien lezen we hem allebei anders of misschien begrijp ik je opmerking niet…zou je m willen toelichten

Dank je wel
Bedankt voor je reactie trouwens.

Li · 5 februari 2006 op 13:56

[quote]Hij haat kinderen, dat is het nieuws wat zijn 5-jarige dochter Anais op een internetsite moet lezen.[/quote]

Gezien de kwaliteit van het zaad heeft ie blijkbaar toch een bijdehandte dochter verwekt. Mijn kinderen kwamen op de die leeftijd niet verder dan roos, vis en mus 😛

Li

Eddy Kielema · 5 februari 2006 op 18:17

Nou, de eerste zin die ik noemde staat in de verleden tijd en de tweede en daaropvolgende zinnen in de tegenwoordige. Dus die eerste zin zou dan dus ook in de tegenwoordige tijd moeten:

[quote]Nadat ze al drie avonden met droog brood naar bed is geweest, worden haar vermoedens nu echt bevestigd.[/quote]

Maar over dit soort zaken kun je eindeloos discussiëren hoor, dus heel erg storend is het zeker niet. Tijdens mij studie heb ik iig geleerd om alinea’s in dezelfde tijd te zetten. Dat voorkomt verwarring over wanneer iets zich heeft afgespeeld en leest prettiger. Ik vond het verder een leuke column hoor, maar dit viel me gewoon op en ik ben af en toe een beetje een muggenzifter… 🙂

Chantal · 5 februari 2006 op 18:54

Haha leuke column! Nu toch eentje over Michael Jackson… ??? 😉

Discoverme · 5 februari 2006 op 20:41

@ Eddy
Muggenziften is niet erg, zolang het maar op die toon gaat zoals dat nu gaat. En op deze manier neem ik de wijze raad van een ervaren (oude?)rot 😀 graag aan…

Discoverme · 6 februari 2006 op 02:38

Eddy..dat ik je wij ze raad opvolg wil ik hier even demonstreren. Is dit een betere opbouw? Ik heb het stuk in 2en alinea’s gehakt en er een aanloopje in gezet in de 2e alinea: Dit stuk gaat namelijk naar http://www.sentimento.nl en site waarvoor ik momenteel schrijf, de 1e stukken worden zeer binnenkort geplaatst.

“Nadat ze al drie avonden met droog brood naar bed moest, werden haar vermoedens nu echt bevestigd.

Anais begint nu te haten: voordat ze de computer uitzet, ‘delete’ ze nog even wat toekomstige Oasis songteksten die paps na jaren eindelijk af had.”

Eddy Kielema · 6 februari 2006 op 10:22

Ik neem je kleine belediging van ‘ouwe rot’ maar even op de koop toe, Discoverme… :-), maar zolang je maar 1 tijd in elke alinea gebruikt, is het prima. Of je zet de gehele alinea in de tegenwoordige of helemaal in de verleden tijd. Dan is er geen vuiltje aan de lucht. Je kunt er dus voor kiezen om het stuk op te splitsen, zoals jij voorstelt of de zin in de tegenwoordige tijd zetten:

Nadat ze al drie avonden met droog brood naar bed is geweest, worden haar vermoedens nu echt bevestigd.

Eddy Kielema · 6 februari 2006 op 10:24

Leuke site trouwens, die sentimento!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder