Het mag niet waar zijn! Men heeft weer een wonderbaarlijke poging ondernomen om die godvergeten pil, die mijn lichaam dagelijks met hormonen volpompt, te vervangen. Na het spiraaltje is het nu de beurt aan een rubber ringetje. Wat zeg ik? Ringetje? Zeg maar gerust RING. Jahaa heren opgelet! Wij dames zijn in de ban van de ring en jullie moeten nu vlug een cursus ringsteken gaan volgen. En wat moeten wij vrouwen met deze ring? Deze moeten wij vaginaal, auwah, inbrengen en goed doorduwen tot ie niet meer verder kan om hem vervolgens 3 weken lang te laten zitten!
Dat betekent voor jullie dat de seks niet meer zo wordt als normaal. Eerst zijn jullie getuige hoe wij dit kunststukje tussen duim en wijsvinger samenknijpen en vervolgens met een fingerspitzengefühl in de richting van de baarmoedermond proberen te manoeuvreren, zonder onszelf onnodig pijn te doen. Daarna mogen jullie hem eens goed aanstampen.

Maar let op! Dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Ik vraag me af hoe het voor hem voelt om tegen zo’n rubber aan te beuken. En wat dacht je van haar? Stel nou dat het een dwarsliggend rubbertje is? Tja, als je dan per ongeluk goed kunt mikken, dan hangt ie rondom zijn penis vast en je raadt het al. Juist ja, hij komt er niet meer uit. Zo’n ring vergroot de omvang van de penis toch zeker met 2 cm. Je zult maar samen in die positie een dokter moeten bellen.

Maar goed, we zullen nu niet meteen de handdoek in de ring gaan werpen, want er schijnen ook voordelen te zijn. Kijk, wij vrouwen vergeten de pil nog wel eens en dat vinden de mannen dan niet zo leuk, omdat we of de rest van de strip (meestal vergeten we de 1e, 2e of 3e pil, soms doen we dit expres) geen seks meer mogen, of jullie moeten dan met veel tegenzin een orgasmenverlagend condoom gebruiken. De gigantische ring blijft er 3 weken in zitten, tenminste als ie er niet vanzelf uitzweert.

Na drie weken moet je hem er uit gaan vissen. Dat betekent dat wij vrouwen ook een cursus vissen moeten gaan volgen, want wie van de vrouwen heeft er nooit eens een afgegleden condoom uit zijn vagina moeten vissen, omdat de man een slappe kreeg? Iedere vrouw dus, neem ik aan. Maar wat als wij vrouwen al een pil vergeten te slikken? Betekent dit dan ook niet dat wij die drie weken vergeten? Ik kan de mannen verklappen dat er wel een aantal vrouwen zijn die er na een maand achter kwamen dat hun tampon van de maand ervoor er nog in zat. Nee, dit is geen grapje. Maar ook nu is er een waterdicht systeem. Je krijgt gewoon na 3 weken een e-mail!

Beste Mevr. Mercurius,

Het is al weer drie weken geleden dat U voor het laatst Uw ring verwisselde. Wilt U zo vriendelijk zijn om de oude ring er uit te halen, in de GFT-bak te gooien en de nieuwe er in te doen. Wij wensen U veel succes! Mochten er problemen zijn dan kunt U contact opnemen met onze helpdesk voor (W)RING-problemen: 018-4688625.

Geloof me, ik zuig deze onzin niet uit mijn duim. Het is wel twee keer zo duur, maar geeft ook maar de helft van de hormonen af. Dat houdt in dat wij vrouwen voor de helft onze werkelijke emoties weer terugkrijgen. Of de mannen daar nu zo blij mee zullen zijn? Tot slot nog deze valentijnstip voor konijnen en mannen: Een vrouw heeft liever een ring om haar vinger, dan een ring of vinger in haar vagina!


2 reacties

gast · 5 februari 2003 op 11:04

Mischien kunnen ze bij Kwik Fit het aanbod uitbreiden. Doe maar een nieuwe uitlaat en 1x mijn ring vervangen.
😀
Deze kan dan onder deskundige leiding van een APK monteur met een ringtang (de zelfde als voor borgveertjes) verwijdert worden.
😉
:hammer::pint::hammer:

Godspeed · 5 februari 2003 op 11:40

Mercurius,

Ik heb gisteren blijkbaar iets gemist op het nieuws, maar internet biedt daar uitkomst.
Je moet ook internet hebben om je aan te melden voor het SMSje.

Je mag hem wel niet in GFT bak gooien want hij van plastic, dus gewoon bij het restafval.:-D
💡
Maar mischien kun je de gebruikte ringen verkopen via internet ipv de gebruikte slipjes. De heren die kunnen dan de ring als armband dragen en en naar wens aan ruiken. 😛

Groetjes,

Godspeed

Geef een reactie

Avatar plaatshouder