Een uurtje geleden heb ik Merrey’s column over haar oude grijze maar vooral verschrikkelijk onhandige vader gelezen. En omdat deze oude grijsaard nog steeds geen positief bericht omtrent zijn verschijnen op een aankomende CX-meeting heeft achtergelaten in CX-café besluit ik even een gevatte reactie te plaatsen… Nu is het 8:55 uur en ik heb een zwaar weekend achter de rug. Ik ben moe en suf. ‘Ja, maar het is woensdag? Het weekend ligt al in een ver verleden!’ Klopt. Maar vier en een half uur slaap op drie dagen en een dieet van bier breekt je af. Mijn koffie staat links naast me. In mijn ‘Fender-mok-zonder-oortje’. Heb ik jaren geleden gekregen voor mijn verjaardag van een heel goede vriend. Op een dag knalde de mok tegen de vloer. Oortje er af. Kut, mijn lievelingsmok stuk. Wanneer de mok helemaal achter in de kast staat en er staan 20 mokken voor, dan wordt het toch de ‘Fender-mok’. Kast leegruimen, mok pakken, kast weer inruimen. Die mok staat nu links naast me. Vol! En ik besluit deze Paco eens columnsgewijs aan te pakken. Niet naar onze meeting komen. Sodemieter op!

Met mijn rechterhand druk ik de muis in. ‘Plaats reactie’.
Mijn beide handen zweven richting toetsenbord.
De mouw van mijn sweater haakt zich vast aan het restant-van-het-oortje-van-mijn-Fender-mok-zonder-oortje.

Koffie gulpt met een ‘gloeghh’ uit de mok, knalt tegen mijn beeldscherm, over mijn toetsenbord, Wacom-tablet en de rest van mijn werktafel. ‘Godverdegodvergodgeloeiendekutzooi…(de rest laat ik even weg anders wordt dit wéér zo’n lange column).

Je hoeft dus niet oud, grijs en versleten te zijn om er een puinhoop van te maken.
[i]Ik[/i] heb gewoon even mijn dag niet. 😀

Categorieën: Reactie columns

9 reacties

Kees Schilder · 30 mei 2004 op 13:31

Je bent een engel, Viking 😀

Mosje · 30 mei 2004 op 14:12

En Viking, gaat het weer een beetje?
Zelf heb ik het meer op mokkels dan op mokken.:-P

Irma · 30 mei 2004 op 14:35

Nou, dit dreigement met bijbehorende symboliek moet wel zoden aan de dijk zetten…!!!

Kees, wat leuk dat je toch komt!!!:-D 😀

pepe · 30 mei 2004 op 15:59

deze column had best langer gemogen…
Wordt vervolgt? 😉

Louise · 30 mei 2004 op 18:48

Wat een pokkeleven toch! 😉 😛

Eftee · 31 mei 2004 op 01:09

Ja Viking, ik geloof vast en zeker dat Kees nu naar die meeting komt 😀 . Of juist nooit meer…. 😛
Hoe is het met je mok afgelopen? Kan er nog wel koffie in?

Mosje, die mokkels waar jij meer mee hebt, missen die ook een oortje? 😛

Ma3anne · 31 mei 2004 op 01:58

[quote]Je hoeft dus niet oud, grijs en versleten te zijn om er een puinhoop van te maken. Ik heb gewoon even mijn dag niet.[/quote]

Jaja zo ken ik er nog wel een paar. Kees, niks van aantrekken hoor, die ‘jonge’ God van 39 weet niet beter… 😀

sally · 31 mei 2004 op 12:26

ik ken dat gevoel
kom ik thuis met een paar neutjes achter de kiezen
denk nog even een leuke reaktie te plaatsen op een bijzondere foto
druk ik kldjsiaiuernrjhvugyeo9wkacijcei
WEER op het verkeerde knopje!
ik heb me voorgenomen alleen nog maar FRIS reakties te plaatsen.
een zeer meelevende sally

WritersBlocq · 11 oktober 2005 op 22:06

hier nog ff een reactie om tot ere-lid gepromoveerd te worden! Gossammemikkie, het zal me toch gaan lukken 😕 😮 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder