Het beeld van collega’s, trekkend aan spenen, zittend, op te kleine krukjes, kreunend dat er niks uitkomt terwijl ze hun stinkende best doen, laat mijn hart overslaan.”Leuk voor de Nieuwsbrief”, denk ik.  De keuze tussen varkens aaien, paarden toespreken, koe melken en muizen vangen is snel gemaakt en ik vink koe melken aan.

“Heb je ook zin in de teambuildingsdag? “, vraag ik aan een collega in de lift. Ze kijkt me aan met een blik van “ik ken je niet”  en stapt op 4 uit. Ik ga door naar 5.

Drie weken later.

Had ik maar gekozen voor muizen vangen, die had ik nog kunnen lokken met een lekker kaasje. Het varken had ik tot een orgasme geaaid en ondertussen de hengst toegesproken dat hij even geduld moest hebben.

Maar ik zat gewoon met mijn dikke kont op het krukje ouwe koeien uit de sloot te halen met Miep van de vierde. En het was best gezellig. 


Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

Geef een reactie