Het is een zonnige dag en ik loop door de Efteling, die nog niet voor het gewone publiek geopend is. Onze smurf Yannick heeft me toegang verschaft via de dienstingang, en zo kan ik in alle rust van het park genieten. Het programma op het holodek van SS Enterprise kan via spraak aangepast worden, en ik geef als opdracht dat ik graag met Pamela Anderson door de lege Efteling wil slenteren.
Hoe ben ik hier eigenlijk te recht gekomen? Ik weet nog dat ik TV aan kijken was en dat er tijdens de het wekelijks uurtje SS Enterprise een flits uit mijn TV kwam en sindsdien ben ik te gast op de SS Enterprise.

Om de tijd om te krijgen ben ik op het holodek gaan spelen, en dacht dat een bezoekje aan de Efteling wel weer eens leuk was. Nadat we alle attracties hebben gehad, leek mij een gezellig samenzijn met Pamela in de Fata Morgana wel een leuke afwisseling. Ik was alleen vergeten dat ik geen 18+ vrijstelling had op het holodek, en dus ging Pamela er vandoor.Maar gelukkig kon ik nog een foto maken met mijn mobieltje, toen ze over de muur probeerde te klimmen.

[img]http://freenet.am/~chaval/Photos/Anderson.jpg[/img]

Ik ben benieuwd wanneer ze me weer naar huis brengen, zonder 18+ vrijstelling op het holodek is het hier toch wel echt saai.

Categorieën: Fictie

2 reacties

MBB · 22 april 2003 op 01:35

😛 😛 😛 😀

Yannick · 22 april 2003 op 14:04

Pamela de andere kant op (anders-om) heb ik er nog niet gezien maar andere bekende mensen lopen er wel regelmatig rond.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder