Stel je voor, je buurman, de srv-man, de leraar van je kind, de buschauffeur, de postbode, of zelfs je broer of man.
Het verbaast me iedere keer weer als ik er langs rij, op de snelweg.
De parkeerplaats. Daar staan ze dan, 4 auto’s op een rij. Achter elkaar geparkeerd op een parkeerplaats langs de A27. De auto’s zijn leeg. Een kinderzitje achterin de auto. De bestuurder van de auto is in geen velden of wegen te bekennen.

Iedereen is op de hoogte van bepaalde praktijken die plaatsvinden op dergelijke parkeerplaatsen.
Waar vroeger de gezinnen zaten de picknicken wordt nu ge-piklikt. Mannen die mannen ontmoeten. Van getrouwde zakenmannen tot alleenstaande homo’s. Van jonge jongens tot Vutters.

Een tijd geleden stopte ik samen met een vriend op een parkeerplaats langs de A27. Ik moest naar het toilet. Mijn vriend bleef in de auto zitten terwijl ik het toilet bezocht, wat overigens erg af te raden is.
Hij rookte een sigaretje toen hij plotseling een apart geluid hoorde. ‘Pssst, pssst’. Hij keek om zich heen en zag een man, keurig in pak, in de bosjes staat. Het geluid kwam uit de mond van deze man in pak. Mijn vriend deed alsof hij het niet hoorde en rookte rustig verder. En even later hoorde hij weer dat harde, felle ge-pssst. Deze keer liep een andere man op de man in pak af en verdwenen samen in de bosjes.
Aan de lopende band verdwijnen er mannen in de bosjes of laten iemand instappen in de auto.
Je kan mij niet wijsmaken dat dergelijke personen een zakelijke bespreking hebben. Daar wordt ordinair vies gedaan. Heel goedkoop. Vreemdgangers. Papa’s die daarna naar huis gaan.
We zijn weggereden. Heel hard.
Ik kan begrijpen dat men behoeftes heeft. Maar waarom op deze manier? Is dit de rage?

En iedere keer als ik langs de parkeerplaats rijd, gaat mijn hoofd automatisch naar rechts. Naar de parkeerplaats.
Je zal maar een bekende tegenkomen.

Categorieën: Diversen

16 reacties

Mosje · 16 januari 2005 op 13:46

[quote]Je zal maar een bekende tegenkomen.[/quote]Mocht ik je een keer treffen dan zal ik discreet zijn Mar, OK?
😛

[quote]Mijn vriend bleef in de auto zitten terwijl ik het toilet bezocht, wat overigens erg af te raden is.[/quote]Fraaie zin, maar op meerdere manieren te vatten. Wat is nou af te raden? Het toilet bezoeken of in de auto blijven zitten?
😛

Kees Schilder · 16 januari 2005 op 15:58

Quote:
——————————————————————————–

Je zal maar een bekende tegenkomen.
——————————————————————————–
Mocht ik je een keer beffen dan zal ik discreet zijn Mar, OK?
grutjes van Mosje

Mosje · 16 januari 2005 op 16:00

Kees, hondjes beffen niet maar bleffen!
😛

Kees Schilder · 16 januari 2005 op 16:20

😀 😀 😀

Li · 16 januari 2005 op 18:06

[quote]Je zal maar een bekende tegenkomen.[/quote]

Je bent toch niet herkend Mar? 😛

melady · 16 januari 2005 op 18:06

[quote] De auto’s zijn leeg. Een kinderzitje achterin de auto. De bestuurder van de auto is in geen velden of wegen te bekennen.[/quote]

He Jakkie Mar..niet zo vooroordelen… die mannen zijn gewoon in het bos met elkaars kinderen aan het spelen.

Melady 🙂

sally · 16 januari 2005 op 18:34

Walgelijk!!!!!!!!!!!

Bakema_NL · 16 januari 2005 op 22:38

Ik ging laatst ’s avonds naar een collega en sneed af door het Oosterpark in Amsterdam…..wat die collega me afgeraden had te doen. Maar goed, ik heb schijt aan alles, dus toch doen. Richting het midden kwam ik af en toe wat kerels tegen die op een bankje zaten en me verlekkerd aanstaarden en ik hoorde ook veel geluid, of er een feest aan de gang was of zo. In het midden was een houten brug met daarop een rasechte leernicht op een fiets en wat er over die brug allemaal gebeurde wilde ik niet weten. Daar zit de speeltuin. Overdag is het een speeltuin voor kinderen en ’s avonds is het voor grote kinderen met een voorkeur voor hetzelfde geslacht………ranzig idee. Niet die mannen met elkaar, die moeten het zelf weten, al zou ik ze haast willen zeggen om het gewoon lekker thuis te doen, maar meer het idee dat de dag erna weer kinderen in die speeltuin zitten.

Ma3anne · 17 januari 2005 op 09:36

De volgende keer maar gewoon ergens wildplassen, Mar. Desnoods op de vluchtstrook.

Sja, er zijn nu eenmaal plaatsen waar je beter weg kunt blijven op bepaalde tijden.

pepe · 17 januari 2005 op 10:34

[quote]Ik kan begrijpen dat men behoeftes heeft. Maar waarom op deze manier? Is dit de rage?[/quote]

Is denk ik geen rage, dat is al jaren zo op die plek. Ooit (lang geleden) wist ik dat ook niet en parkeerde daar om een huilende baby de borst te geven, bleek achteraf niet zo’n goede plek. Sinds die tijd stop ik daar niet meer.

JAB · 17 januari 2005 op 13:00

[quote]Iedereen is op de hoogte van bepaalde praktijken die plaatsvinden op dergelijke parkeerplaatsen.[/quote]
Hoezo weet iedereen dat? Staan er dan massa’s mensen op die plaatsen om een en ander te aanschouwen? Moet je dan eerst een nummertje trekken voordat je in de bosjes mag toekijken? Kom je dan ook bekenden tegen?

[quote]Mannen die mannen ontmoeten. Van getrouwde zakenmannen tot alleenstaande homo’s. Van jonge jongens tot Vutters.[/quote]

Hoe kun je zien wie de getrouwde zakenman is en wie de alleenstaande homo? Draagt de homo soms een homoring of iets dergelijks en de zakenman een bierbuik? Misschien is het dan toch wel een vutter? Of is het een jonge vutter of een oude jongen of een zakenman die homo is of gewoon een nieuwsgierige… net als jij en vele anderen (want iedereen kende toch deze plek?). En wat als het zo is, je hoeft je er toch niet voor te schamen? En goedkoop is het zeker niet… het minste wat je aan kunt trekken is een pak en dat op zich is al niet goedkoop. En wat is eigenlijk ordinair vies? Ordinair betekent gewoon en vies zou kunnen duiden op de bagger waar ze met hun dure maatschoenen intrappen. Waar maak je je dan nog druk om? Jij hoeft toch niet in die verdwaalde hondendrollen te trappen? Overigens, als mijn vriend in de auto zou roken zou ik hem er spontaan uittrappen, ook zonder gepssssst vanuit de bossages.

Dees · 17 januari 2005 op 18:17

[quote]Je zal maar een bekende tegenkomen.[/quote]

Afpersen? 😉

Mup · 17 januari 2005 op 21:11

Er bestaat ook een ongeschreven regel. Als je langs de bosrand parkeert, stop je voor de piklik, onderaan voor de picknick.
Heb ik me laten vertellen…

Groet Mup.

Louise · 17 januari 2005 op 22:29

Jaja, Mup [i]heb ik me laten vertellen[/i]

😀 😀

tontheunis · 18 januari 2005 op 12:48

[quote]Stel je voor, je buurman, de srv-man, de leraar van je kind, de buschauffeur, de postbode, of zelfs je broer of man.[/quote]

Euh… eens voorstellen…
De lerares Duits, de cassière van de Lidl, de bezorgster van de ochtendkrant, de directrice van Huize Avondrood…

Nee, dát kan ik me niet voorstellen. Dat van die kerels kan ik me eigenlijk ook niet zo goed voorstellen, maar dat ligt gewoon aan mijn heterosexuele gebrek aan inlevingsvermogen. Dat ik overigens ook graag wil behouden, daar niet van.
Maar dat gedrag van die hitsige heertjes in de bossages van een HOP (Homo Ontmoetings Plek) vind ik eigenlijk wel behoorlijk stuitend.
Vooral ook omdat de gemiddelde HOP van origine doorgaans een HIP (Hartstikke Interessante Picknickplek) is. En dat zou zo moeten blijven.

Gelieve uw erotische boswandelingen lekker in de eigen achtertuin te verrichten.

TT

doos2 · 19 januari 2005 op 00:30

[quote]ge-piklikt[/quote]
😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder