De X-factor, heb jij het niet, dan heb ik het wel. Veel mensen proberen door veel in de media te zijn, nog bekender te worden. Denk hierbij aan sterren als Gordon, Joling, Bonnie en Anna nicole Smith. Waarom zijn ze bekend? Door de media en er hoeft maar dit te gebeuren en jahoor ze hebben weer de dagelijkse gossips gehaald. [img align=right]http://www.freepublicity.nu/fig/reclame.gif[/img]

De mensen die in de tweede kamer zitten, doen in principe hetzelfde, constant in de publiciteit komen, zowel positief en negatief. Niets erg mee maar je status gaat weer omhoog, of je wordt gewoon uitgekotst.

Dankzij tv, internet, radio en krant weten ze te scoren en met maar een doel, veel geld verdienen! Waarom begin ik er gewoon niet aan, een carrière bij de tv of radio en vanzelf komt de publiciteit. Als ik dan een scheet laat komt het in de krant of op de tv.

De jongeren van tegenwoordig, waar ik ook onder val worden Beïnvloed door al die MTV clipjes. Ze denken dat ze zelf in een Ghetto wonen, terwijl ze drie hoog achter wonen in de bijlmermeer.

Door de media zijn we beïnvloedbaar en dat is ook gebleken met de oorlog Irak. Balkenende blijkt ook meer CNN, en Nova te kijken dan hoe de werkelijkheid echt is.

Het is gewoon echt gal die ik kots,waarom? Omdat ik het zat ben om te volgen hoe een of andere rapper zich voelt in de Ghetto wijk. Ik denk van jongen kom op je maakt de mensen die het echt moeilijk hebben, volkomen belachelijk. Alles wordt uitgediept van een simpel leven. Achja ik geef ze gelijk, er wordt veel geld mee verdiend.

FILMPJE: Dutch celebs destroy caravan


1 reactie

KawaSutra · 15 april 2007 op 14:13

Geef het volk brood en spelen….

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder