Pubers anno 2010 lopen niet met elkaar, hebben geen verkering, maar hebben een relatie. Zij hebben seks met een condoom, gebruiken de pil en lezen vooral veel op het internet, hoe ze “het” moeten doen.
Spuiten en slikken wordt via uitzendinggemist bekeken op hun pc en onderling wordt informatie uitgewisseld. Het missionarisstandje is dodelijk saai, zelfs de eerste keer doe je dat al niet. Nee, de hele kamasutra wordt er bijgehaald en het standje wordt gekozen naar gelang de lenigheid van de beide hoofdrolspelers. De eerste keer dat ik “het” deed, was zonder condoom, zonder pil en was zeker geen succes. Ik heb keurig gehijgd en gekreund als ik dacht dat dat het juiste moment was. Ondertussen vroeg ik mezelf af hoe lang dat trillende natte lijf nog op me zou liggen. Ik moest op mijn tong bijten om niet te juichen van vreugde toen de jongen mij al hijgend vroeg of hij mocht komen en mij zo goed als bijna toestemming gaf om samen met hem een orgasme te bereiken. Braaf als ik nu nog ben, gaf ik hem het vrouwenorgasme waarvan hij dacht dat dat de enige juiste was. Mijn kreunen werd luider, mijn gehijg bereikte bijna het punt van hyperventilatie en als toetje sloeg ik mijn nagels in zijn rug, zodat hij later de halen op zijn rug met een zekere trots kon laten zien in het zwembad.

Anno 2010 is een beetje meisje, bi-seksueel. Daar wordt totaal niet geheimzinnig over gedaan en wordt natuurlijk breeduit in de relatie besproken. Een vaste relatie vraagt dan al snel om een trio. De jongen moet daar natuurlijk wel mee instemmen, maar over het algemeen heeft hij daar geen moeite mee. De jonge hengst stemt er overmoedig mee in en komt tijdens de bedscene achter het feit dat het toch wel enige moeite kost om twee meiden van een jaar of achttien te bevredigen. Of in het ergste geval mag hij alvast een joint draaien, terwijl de twee stoeipoesen hem laten zien hoe een vrouw bevredigd moet worden. Maar dat mag de pret niet drukken, die trio hebben ze met hun achttien jaar alvast in hun zak, terwijl hun vaders daar nog steeds natte dromen over hebben.

Na “het” het eerste half jaar “gewoon” te hebben gedaan, werd het tijd voor enige uitbreiding van de handelingen. Wij spraken daar niet over, maar ik was ook niet van gisteren, als er telkens een hand op mijn hoofd word gedrukt richting kruis wist ik echt wel wat er van me werd verwacht. Uiteindelijk gaf ik er toch maar een kusje op. Eerlijk gezegd vond ik dat heel moedig van mezelf, het was toch een vies raar ding wat daar zo op zijn buik lag.

Anno 2010, lopen ze na drie maanden Christine le Duc binnen om een vibrator aan te schaffen. Terloops pakken ze de handboeien, butplugg en bondagetouw even mee. Je moet je seksleven namelijk wel levendig en spannend houden is hun motto. Na zes maanden wordt er een bordspel aangeschaft en dan heb ik het niet over Risk of Ganzenborden en wordt het spel gespeeld met wat “intieme” vrienden.

Ook ik heb Christine Le Duc een bezoek gebracht, internet afgestruind en nieuwe dingen geprobeerd. In een dappere bui heb ik zelfs met een klein groepje een parenclub bezocht, waar die avond open huis werd gehouden. De ultieme kans om zo’n club van binnen te bekijken met je kleding aan en met een spijkerbroek rond een paal te dansen.

Dus wat is het probleem zou je zeggen. Er is geen enkel probleem alleen dat ik het verspreid heb over dertig jaar en nu nog steeds een “verlanglijstje” en fantasieën heb.


9 reacties

Anti · 21 september 2010 op 18:15

😆 Echt erg grappig Bitchy. Vooral die alinea over je eerste keer beresterk en supergoede zelfspot.

Nimrod1979 · 21 september 2010 op 18:26

Lekker openhartig en komisch. Leuk!. Misschien had je de titel beter ‘Sex!’ kunnen noemen. Ik ben het met Paulien Cornelisse eens dat het woord ‘sex’ erotisch is en ‘seks’ doet denken aan biologie en waarschuwingen van de kerk. 😉

LouisP · 21 september 2010 op 18:55

Bitchy,
goed geschreven zeg…na leesplankjes, bepotelen, eerste keren met of zonder, parenclubs…man man..wat komt er nog allemaal da’k er weer allemaal aan terug denk…
maar nogmaals..erg goed geschreven..met plezier gelezen..

groet,
Louis

Mien · 21 september 2010 op 19:30

Hier past maar één term: CvdM
Nee, niet clisma van de maand!
Knappe column Bitchy, als vanouds.

Mien

pally · 21 september 2010 op 22:14

Ik denk dat je vet doorslaat, Bitch, wat betreft deze generatie, maar het is wel grappig om te lezen in contrast met jouw zeer herkenbare ervaringen.

groet van Pally

sylvia1 · 22 september 2010 op 06:36

Leest inderdaad lekker weg deze column met een grappige uitsmijter ook. Wat me opviel, je hebt inhoudelijk wel een totaal andere visie op seks bij de jeugd dan Dashuri’s ‘Bepoteld’ (ook nu op de voorpagina).

Bitchy · 23 september 2010 op 13:11

@ Anti… Ik vind zelfspot de leukste vorm van humor en gelukkig heb ik genoeg om uit te putten 😉

@Nimrod… Ik dacht laat ik eens modern de nieuwe spelling gebruiken 😉

@LouisP… Ik hoop dat ik alleen leuke herinneringen bij je naar boven heb gehaald :hammer:

@ Mien… Shit, die clisma had ik er ook nog in kunnen verwerken 😉

@ Pally… Ik denk er een verschil is, waar je woont. Ik heb dit stukje geschreven omdat ik de verhalen van pubers in mijn omgeving hoor. Voordat ik hem instuurde heb ik het nog een keer voorgelezen aan mijn eigen pubers, zij herkende het en vonden dat ik nog mild was.

@Sylvia… Dat was idd het eerste wat ik dacht toen ik die van Dashuri las, vlak voordat die van mij werd geplaatst. Wat een tegenstelling!

Dank jullie allemaal voor jullie reacties, ben er erg blij mee!

Prlwytskovsky · 24 september 2010 op 18:17

Bitchy: met smaak gelezen en binnensmonds gelachen. Goeie column.
Maar die regel dat ze moeten ontdekken, op internet, hoe ze “het” moeten doen?
In mijn tijd vroeg ik altijd: zullen wij eens kijken of hij past?

Wout · 5 januari 2012 op 12:40

Ik heb mij rot gelachen. Ga doooooooor

Geef een reactie

Avatar plaatshouder