SEX ??…… Beurt voorbij !!!

Nederlandse man is kouwe hork
Door Wilfred Jonkhout
Nederlandse mannen zijn kouwe horken. 99 van de 100 merken het niet eens wanneer een vrouw hen wil versieren. Ze kijken wel verlekkerd naar al dat vrouwelijk schoon, maar een positief, uitnodigend gebaar herkennen ze niet.
Dit viel te lezen op vrijdag 31 oktober 2003 in de landelijke ochtendbladen.
En dan ga je als man toch wel even nadenken….
Je gedachten gaan terug totdat ik een jaar of 18 was, Conditie en hormonaal nagenoeg op topniveau…..
En dan schiet het je te binnen dat meisje op de manege….. Elly..blond slank, uitdagend, net op het puberale hoogtepunt…. Ze kon je aankijken met die grote blauwe ogen van haar…. En tijdens die blikken zag je pupillen groter worden…Een signaal tot verleiding blijkt nu… Een druggebruikster sprak mijn moeder en ze wist het zeker..!!

En dan was er Johanna, op de volleybalclub, een brunette met volle borsten en prachtige benen, ze hield tijdens een avondje stappen of in de bioscoop altijd mijn hand vast en streelde de rug van mijn hand….Een signaal tot verleiding lees ik nu in de krant……………… Welnee slechtziend en verlatingsangst zei mijn moeder en ze wist het zeker..!!

Dan dat meisje verderop in de straat,die met die volle lippen, die vochtige mond, dat ravenzwarte haar…hmmmmm zoals ze die lippen likte!!! Een signaal, jazeker!!!
Suikerziekte of onzindelijkheid sprak mijn moeder vol overtuiging.

Geen rooie zult u zeggen, dat is ook wel erotisch..Nou kijk…er was natuurlijk die rooie Iene,
Maar….. rooie en vaalen zei donderstralen sprak mijn moeder, dus Iene Tabee!!

En dan was er dat meisje op de cursus typen, blond dat wel maar toch.. ze zat tegenover me en wreef regelmatig met het voeten langs mijn broekspijp..hoger en hoger ging haar voet en toen…..VOETSCHIMMEL.. zonder twijfel sprak mijn moeder en wees blij dat ze je niet aangestoken heeft!!

Dan het meisje dat de boeken innam bij de bieb, Bernadette, met korte rok en lange hele lange benen en altijd net dat knoopje extra los van dat bloesje, ze knipoogde altijd als ik weer een pikant boek terugbracht en mompelde :”sorry ik weet het ik ben over tijd “Waarop zei altijd sprak:”..beter je boek dan ik he ????” en weer volgde dan zo een erotische knipoog. En dan bekroop mij zo een gevoel….
Zenuwtrekken sprak mijn moeder; Niet aan beginnen

Dan was er nog de negroide Jasmijn, uit de Antillen.. een tropische verrassing in volle melk chocolade… ze kon zo lekker in je haar wroeten en streek langs de haartjes in je nek..hmmm!! Nou ….dat toonden aan dat ze uit Afrika kwam zei mijn moeder …Apen zitten elkaar ook te vlooien…!!

Toen mijn eerste autootje en een ritje met Ans, die stevige sportmeid van de hockeyclub.. ach ja zo gauw je ergens parkeerde bij de zee of op een stil plekje in het bos werd haar adem hoorbaar zwaarder, haar bosten ging sneller op en neer en haar sweater spande zich….. Duidelijk een geval van aankomende Bronchitis of Astma en van dat hockeyen krijg je later ook een bochel sprak mijn moeder..!!

En nu…zoveel jaar later, wat lees ik in de krant??
Verwijde pupillen, zwoegende ademhaling, teder je hand vastpakken, voetje-wrijven, kroelen, knipogen, lippen likken.. allemaal signalen die duiden op sexuele interesse…!!!
JE WORDT BEDANKT MA!!!

Rich@Rd

😮


deZwarteRidder

Schrijver van de columnbundel: "Misschien word ik wel honderd en andere enge gedachten"

6 reacties

Kees Schilder · 15 november 2003 op 16:56

Doe er dan nu je voordeel mee Zwarte Ridder.Je bent nooit te oud om te leren 😀

pepe · 15 november 2003 op 17:01

Ik ga je haast zielig vinden 😉

En ik kan je verzekeren, mede namens mijn huisgenoten, rooie en valen zijn donderstralen!! 😛 😎

Suc6 met eventuele zoektocht en laat je moeder thuis 😛

MBB · 15 november 2003 op 23:05

😮 Je sprak met je moeder over sex? 😮
Maar waar is dat artikel? heb je een link?

deZwarteRidder · 16 november 2003 op 04:44

AAh kijk en dat is nou het generatieconflict, toen zij wist dat het sex was noemde ze een ongemak EN nu ik weet dat het sex was vind ze het ongemakkleijk om erover te praten..;-(
Rich@Rd

Godspeed · 17 november 2003 op 08:01

Heerlijk genoten van je Column onder het genot van een bakje koffie.

Top!!!

Godspeed:pint:

viking · 17 november 2003 op 14:20

Klasse column!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder