“Je hoeft ook niet altijd serieus te zijn…” Sommige woorden glijden meteen weer als snotkeutels door mijn neus en anderen blijven altijd hangen, waardoor ik al niezend erachter kom dat ik iets met die wonderschone woorden moet doen. Serieus kun je nog genoeg wanneer je ouder bent, dus waarom zou je nu een paplepel serieus geleuter nemen wanneer je nu nog de kans hebt om jezelf elk moment van de dag voor clown/joker/snottenkoker te zetten? De diepzinnigheid straalt er de laatste tijd teveel vanaf, zo niet, vallen er wel tranen omdat ik zo nu en dan m’n masker afzet, zodat ik mijn gebroken hart weer eens overheerlijk voel kermen van de pijn door de scheuren die er nog steeds in zitten. Dus nu…nu gaan we eens een keer weer fijn, burgerlijk en bizar onzin praten. Een uitdaging waar Paris Hilton U tegen kan zeggen.

Zo heb je bijvoorbeeld mensen die urenlang over werkelijk “niets” kunnen leuteren. Gewoon zoals ik het zeg, inhoudloos en dus automatisch hersenloos. Soms hoeft het zelfs nergens op te slaan en slaat het kant noch wal, goot noch stoeprand. Is het nu zo verdomde moeilijk om zo te praten? Denken is inderdaad onmogelijk, maar doen alsof moet toch wel redelijk haalbaar zijn. Kom op Shittie, zet die bokkenpruik eens af en doe je lolstring aan en gaan met die banaan. Ah ja, in de vorige zin heb ik al bewezen dat ik wel degelijk even oppervlakkig, onzinnig en weerzinwekkend achterlijk kan praten zoals geen ander. Gewoon een kwestie van je hoofd losdraaien en je kont leegdraaien. Als je genoeg perst, dan schijt je op den duur voldoende hersenen eruit, zodat je even gezellig met de meute kan meedoen.

Haar, waar is dat eigenlijk goed voor? Een kat heeft het om op te likken en vervolgens weer uit te spugen als smakelijke haarbal. Maar mensen? Zodra een mens ook maar één haartje per ongeluk in heeft geslikt, stikt het arme mensfiguur er al half in. Laat staan als een mens een hele haarbal probeert op te vreten. Dat zou een uiterst bizarre zelfmoordpoging worden. Treinen worden overbodig. Met uitzondering van de mensen die willen leven en zich daarom erin laten vervoeren. En keukenmesjes en een simpele strop worden ingeruild voor een simpele haarbal. Hét perfecte zelfmoordvoorwerp.

Papier, waar is dat eigenlijk goed voor? Alsof je niet op een muur kunt schrijven of in het zand. Je bevuild papier met allerlei onzin en vervolgens wordt het weer verbrand. Ze zouden beter mensen moeten verbranden als straf omdat ze zoveel onzin uit hun lege lichaam laten komen. Een mens is innerlijk zo leeg en toch komt er nog zoveel onzin uit. Hoe bestaat het? Misschien dat hun lichaam afvalstoffen als urine en verharde uitwerpselen omzet in woorden en dat het meeste wat hun mond verlaat daarom zo verdomde stinkt. Men zegt zo vaak “zeg Kees, je stinkt uit je smoel.” De verklaring is opzienbarend. Afvalstoffen die omgezet zijn in de meest onzinnige woorden die er bestaan. Hieruit kan ik dus afleiden dat iemand elk moment een blik benzine op me kan gooien en daarna op gevaarlijke wijze met een aansteker gaan zitten spelen en niet enkel voor eigen vermaak omdat het een op hol geslagen pyromaan is.

Ik zag vanavond toevallig nog een lopende vetrol. Toen ik me net af zat te vragen hoe een vetrol kan lopen, draaide het zich om en kon ik nog net een paar ogen ontdekken en toen zag ik het licht. Het was een heus mens. Een vrouwelijke nog wel. Niet zo heel erg vreemd aangezien vrouwen een dikkere vetlaag hebben in verhouding tot mannen. Het kan ook niet anders, want hoe kunnen vrouwelijke monsters anders zulke ronde vetophopingen hebben welke aanbeden worden door handtastelijke mannelijke monsters? En wat dacht je van servetten? Gebruik gewoon het shirt van de persoon naast je. En als die al smerig is, en die kans is groot, omdat een ander zijn/haar shirt vast ook al als servet heeft gebruikt, dan neem je gewoon het tafelkleed mocht die nog vrij zijn van braaksel of okselzweet.

Genoeg geestverrijkende informatie voor deze nacht. Een nacht heeft ook nog een tweede functie behalve het deprimeren van de geest. Geestverrijkend..deprimerend…het komt op hetzelfde neer. Hersenen hoor je niet te activeren, want voor je het weet begeeft je hoofd het door een te hoge dosering van informatie, een overdosis. En bevind je je in een kamer van één bij één meter als kasplant. Hoe dan ook, slaap zacht of hard en de groeten aan jezelf wanneer je morgen weer opstaat.

Tot Shit

Categorieën: Gein & Ongein

6 reacties

smartie88 · 6 oktober 2006 op 20:14

opzich wel vernieuwend geschreven, in ieder geval niet saai.
Maar ik vind dat het teveel om te shockeren is geschreven(taalgebruik etc. kwetsende woorden) misschien ben ik dan te soft ofzo…maar ik vind dat respect voor anderen iets vanzelfsprekends is…maar das niet terug te vinden in jouw stukje…jammer

Shitonya · 7 oktober 2006 op 13:04

Respect heb ik voor veel mensen, maar dat houd toch niet automatisch in dat ik mensen niet kan/mag “afzeiken” ( grof gezegd en ietwat overdreven ). Mensen lachen het hardst om leedvermaak en als mensen belachelijk worden gemaakt, ook al gaat de grap om henzelf. Kijk maar eens naar comedy’s series, de lama’s of een comedy film voor mijn part.

Erg shockerend is het dus niet, als je zo om je heen kijkt. En als dit soort humor shockerend zou zijn, zouden mensen ook niet meer comedy’s, boeken of satires kijken, want dan kom je vaak genoeg dit soort dingen tegen. Keesje op dit column kan ook als de beste personages naar beneden halen, maar dan misschien iets subtieler. Humor kan enkel goed zijn als het erg droog is of ietwat grof / mensen neerhalen om het maar zo “respectloos” te zeggen 😛

klapdoos · 7 oktober 2006 op 15:54

Wat is nou de essentie van dit stukje? Een stand-up comedian nadoen? Het leest lekker weg, alleen snap ik niet echt wat de point is…Maar ik ben natuurlijk zo’n vetrol die haar hersens al in de wc pot heeft doorgetrokken, daar zal het aan liggen.
😀 😀 😀 😀

KawaSutra · 7 oktober 2006 op 18:48

[quote]Zo heb je bijvoorbeeld mensen die urenlang over werkelijk “niets” kunnen leuteren[/quote]
Daar kan ik me ook nogal eens over verbazen. Het kwekt maar door als een kip zonder kop terwijl stilte af en toe zo prettig kan zijn.

Weer een waterval aan shit-zinnen waar de samenhang soms een beetje ontbreekt, maar wel aardig om te lezen.

Shitonya · 8 oktober 2006 op 12:32

Een essentie is niet essentieel voor een column 🙂
Net zoals sommige mensen uren over niets kunnen praten, kan ik het ook..maar dan even anders 😉

Kees Schilder · 8 oktober 2006 op 13:13

Van mij mag je blijven doorgaan met columns als deze.Ik zit er helemaal niet mee als iemand van zijn zelfgemaakte platform wordt getrokken.
En ik ben het met je eens wannneer je zegt “Humor kan enkel goed zijn als het erg droog is of ietwat grof / mensen neerhalen om het maar zo “respectloos” te zeggen”

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder