Rapport opsteller: geheim     Wet: Sleep WS2017, Art 4, lid 4 e, f, g Sub.678/Notk

Auto: onbekend Bewoners: 6, waarvan 4 b.b.h.h. Huisdier(en): onbekend Genders: geheim. Beroep(en) geheim. Inkomensklasse: geheim Bijzonderheden: zie rapport hieronder weergegeven. Rapport gecontroleerd door: geheim.

Rapport bevat doorhalingen die niet zichtbaar zijn voor niet bevoegde lezers. Akkoord: geheim

Een ronde tafel, wit blad met witte poot en zwart granieten voet. 4 Vitra  model DAR,  in de kleur zwart. Op tafel een glazen fruitmand uit Murano, zonder fruit.  Het is stil in dit huis. Een ‘steriel’ ingerichte woning model Loft. Noors leistenen vloer en aan de wand een ingelijste litho van Astrid Engels.

In de keuken, een catalogus geinstalleerde versie, op een kermische kookplaat suddert een gietijzeren pan gevuld met stoofvlees. NB. Lage stand: 1. In de hal aan de kapstok: 3 Barbour jassen, model kind, volwassenen(2). 3 paar rubberen laarzen, merk Aigle.

Op zolder staat een volle wasmand maar de wasmachine staat er werkeloos bij. Was is te vuil om aan te ruiken.

Maar, algemeen:

Een ‘plaatje’ waar de woon bladen kopers zich kunnen verlustigen en ‘dat wil ik ook’ (of niet) gevoel  moet prikkelen. 90% advertenties met dromen en bijbehorende prijzen. Een vaasje van een bekende keramist, hup..1500 euro. Een notebook met lederen omslag van Hermés, ach voor maar 600 euro. En die Eames long chair wat kost dat nou..7000 euro voor de relaxe zit met de voeten op de hocker.

Op het beeldscherm van een opengeslagen Apple notebook op het bureau, aan een andere wand, een bericht van de nationale veiligheid waakhonden team.

Geachte eigenaar van deze moderne woning! Wij hebben, in het kader van- en  de uitvoering Sleepwet geconstateerd dat u geen contacten hebt met uw familie in uw woonverblijf en daarbuiten. Uw email verkeer bevat een taal dat wij als design codes hebben ontrafeld en waaruit nu blijkt dat u en degenen met wie u correspondeert tegen- de van kracht zijnde wet- en regelgeving,  communicatie normen en waarden ingaat.  U ontvangt hierbij een dringende waarschuwing om naar de dichtsbijzijnde meubelboulevard en tuincentrum te gaan op 2e kerstdag en daar, samen met de andere uitgenodigden (876 personen), een kunstkerstboom met kunstballen, 4 in vorm gezaagde kabouters, 1 kokosmat met ‘ welkom’, 4 paar vilten pantoffels met een- naar keuze- afbeelding van een door ons gekozen held, en een complete mini treinrailsset met 45 huisjes (let op: met lichtjes) te kopen.

Wij, de handhavers van de Sleepwet ontvangen binnen 24 uur na aankoop: een groepsfoto met de aankopen en de aankoopbonnen. Ook zien wij graag tegemoet: uw YouTube video opname en 1250 likes. Indien u in gebreke blijft, dan wordt u afgevoerd naar het heropvoedingskamp voor de duur van 6 maanden zonder aftrek van uw tijd in de woonboulevard en tuincentrum.

U wordt heropgevoed in Termunterzijl, Vlagtwedde of Oostvoorne. Zijn deze plaatsen niet beschikbaar dan gaat u naar Dint Job is Goor te Belgium en de locatie het klooster van de minnebroeders en zusters, maar dit alleen voor de kattelieken ondetr de veroordeelden.

Namens de minister van Veiligheid en Justitie, department Sleepwet,

voornoemd,                                                            Mej. Drs. G.Raftak- Pruillip

U BENT GEWAARSCHUWD

 

 

 

 


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

NicoleS · 16 oktober 2017 op 17:20

Number twentytoe, very funny. ??

Nummer 22 · 16 oktober 2017 op 19:06

Sleepwet voor iedereen.. brrrrr

Mien · 18 oktober 2017 op 23:05

Waar kan ik me aanmelden? Of mijn buurman? ?

Geef een antwoord