Pussycat Dolls
High Cats 88
Slut Park Gardens
London NW1
United Kingdom

Betreft: sollicitatie naar de functie van Pussycat Doll Eindhoven, 16 oktober 2006

Geachte heer/mevrouw,

Middels deze brief solliciteer ik naar de functie van Pussycat Doll. Ik heb regelmatig de clips op televisie gezien en zodoende is mijn intresse in deze functie gewekt.

Momenteel ben ik bezig met een totaal andere studie maar ik zou alles laten vallen om deze droom in vervulling te laten gaan. Heel mijn leven droomde ik er al van om in weinig kleding rond te banjeren op het podium en daarbij te hummen.

De Pussycat Dolls zijn mijn idolen omdat ze een goed voorbeeld zijn voor de jeugd. Ze zijn integer, niet te knap, kuis gekleed, zingen evangelische liederen en bidden elke avond voordat ze naar bed gaan.

Na jarenlange ervaring in het kijken naar muziekclips ben ik uitgerust met de kwaliteiten die de zevende Pussycat Doll moet hebben. Mijn expertises liggen in de achtergrondpasjes en het meehummen op de maat. Ook ben ik erg vaardig in het roepen van “Beep”.

Zelf ben ik van mening dat je je moet verdiepen in je rol/baan en daarom heb ik al voorbereidend onderzoek gedaan. Elke maandagavond ga ik naar de dames van plezier om te kijken hoe ik me het sletst moet gedragen. Daarnaast heb ik de instructievideo van Paris Hilton: ‘how to be a slut in four lessons’ tot in de details bestudeerd en ik mag wel zeggen dat ik het sletten tot een kunst heb verheven.

Mocht u in mij een geschikte kandidaat zien voor de functie ‘zevende Pussycat Doll’, dan ben ik bereid deze brief en mijn vaardigheden toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Doll Joeri

p.s. ik heb ook andere vaardigheden geleerd bij de dames van plezier, dus ik kan een groep ook goed opbeuren.

Categorieën: Media

9 reacties

Eddy Kielema · 20 oktober 2006 op 17:13

Ik vind PCD eigenlijk wel goed. Zes stoere, sexy meiden. Wat is daar mis mee? Bovendien etaleren ze hun zelfstandigheid in nummers als ‘I don’t need a man’. Ik zie dit soort vrouwen veel liever dan die dociele, schaarsgeklede kasplantjes die rapvideo’s ‘aantrekkelijker’ moeten maken. Met die video’s wordt de emancipatie 40 jaar teruggeworpen. Neemt niet weg dat ik je column leuk en origineel vind.

[img]http://www.artistdirect.com/Images/artd/amg/music/cover/3405543_pcd_200.jpg[/img]

Chantal · 20 oktober 2006 op 18:20

Eens met Eddy maar wat een geweldige column zeg :laugh:

pally · 20 oktober 2006 op 20:58

Grappige vorm, zo’n sollicitatiebrief.
Verder lekker aangezet, komisch!

Lisa_ · 20 oktober 2006 op 23:14

[quote]Bovendien etaleren ze hun zelfstandigheid in nummers als ‘I don’t need a man’.[/quote]
Sinds wanneer laat je de wereld zien dat je geen man nodig hebt, door in diezelfde clip rond te hupsen in nog minder kleding dan in de voorafgaande clips van de PCD, terwijl je heel overtuigend ‘I don’t need a man’ gilt en je ondertussen nog even je booty richting camera’s duwt?
Heb je ooit die clip gezien, Eddy?
Want dan zul je snappen wat ik bedoel :-)..

———————————————–
Heel grappige column met een uitgesproken mening! 😛

Ma3anne · 21 oktober 2006 op 06:33

Lekker geschreven ironie. Ik ken de groep niet, maar heb er na het lezen van deze brief geen behoefte aan er kennis mee te maken.
Goed gelukte anti-reclame dus.

Wright · 21 oktober 2006 op 10:30

Bedankt voor het adres! 😛

Eddy Kielema · 21 oktober 2006 op 10:38

[quote]Heb je ooit die clip gezien, Eddy?[/quote]

Jazeker, maar die sexy kleding is volstrekt bijzaak. Het gaat erom dat de dames ‘in control’ zijn. Ze stralen uit dat zij de baas zijn en niet als sexspeeltjes achter de mannen aan huppelen, zoals in zoveel rapclips. Ik had PCD ook goed gevonden als ze in coltruien op het podium hadden gestaan. Het gaat om de attitude. Iemand als Beyoncé doet in haar clips alles om in het gevlei te komen van haar vriend, Jay-Z. Ze ligt zelfs letterlijk aan zijn voeten. Van die attitude hou ik dus niet.

Avalon · 21 oktober 2006 op 14:08

Volgens mij is nog steeds de platenmaatschappij ‘in control’

arta · 22 oktober 2006 op 21:36

Ik heb erg gelachen!
Ken het groepje wel, maar heb er weinig mee!
Wil nog wel even zeggen dat gewaagde kleding niets heeft te maken met het al dan niet nodig hebben van een man!!
🙂

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder