“Schat, hoe denk jij over een trio?” Ze springt op. “Twee mannen, hmm, dat is altijd al mijn fantasie geweest.” Hij kijkt haar geschrokken aan. “Twee mannen? Twee vrouwen, natuurlijk!” “Maar lieverd, je snapt toch wel dat ik niet het bed wil delen met een man?” “Nou en, ik niet met een vrouw. Punt. Einde discussie. Steek die trio maar in je …” Hij kijkt haar verontwaardigd aan. “Het was maar een voorstel.” “Kan me niks schelen, ik ga naar bed.” Ze stampt naar boven, smijt met de deur en gaat onder de dekens liggen, met pyjama. Hij volgt een half uurtje later. Zachtjes opent hij de deur van de slaapkamer. Zij doet net alsof ze slaapt.

Hij buigt zich over haar heen en geeft haar een zoentje in haar nek. “Je moet niet denken dat ik nu seks wil, na alles wat je hebt gezegd”snauwt ze hem toe. Hij fronst zijn wenkbrauwen. “Maar ik wou je alleen even een nachtzoen geven” “Ja ja, ik ken die nachtzoenen van jou.”
Ze draait zich om en doet net alsof ze in een diepe slaap valt.

Na een nacht zonder slaap staat ze op om naar haar werk te gaan. Manlief, die dag vrij van zijn werk, ligt nog heerlijk te snurken. Alsof er niks gebeurd is. Verontwaardigd loopt ze van hem weg. Op naar een lange dag werken.

Vijf uur, ze stapt het enorme gebouw waarin haar werk nog maar net een maand gevestigd is uit, loopt richting de bus en wonder boven wonder staat deze er nog ook. Vermoeid van een lange dag werken stapt ze in en zoekt een plekje bij het raam. Ze denkt aan de ruzie van gisteren. Wat zijn mannen ook koppige wezens, denkt ze nog. Eindelijk stopt de bus bij haar halte. Het valt haar op dat zijn auto er staat, meestal zit hij nu met wat vrienden in de kroeg. Zoekend naar haar sleutel loopt ze richting het huis.

Ze opent de deur, de hond komt haar kwispelend tegemoet. Hij zou toch wel uitgelaten zijn? Langzaam loopt ze de gang door, een sfeervol muziekje vult de kamer. Daar staat hij. Naakt. Geschrokken kijkt ze hem aan. “Wat.. wat… wat is dit?”

“Speciaal voor jou, schat” Een andere man komt de kamer binnen lopen. Naakt. “Inderdaad, speciaal voor jou.”


18 reacties

klungel · 28 juni 2005 op 09:02

Verrassend. Is het eerste woord wat in mij opkomt 🙂

Leuk stukje over interpretatie en vooroordelen.

WritersBlocq · 28 juni 2005 op 09:09

Ik dacht nog effe aan die hond, maar die is gelukkig gespaard 😮

champagne · 28 juni 2005 op 09:11

[quote]Wat zijn mannen ook koppige wezens, denkt ze nog.[/quote]

Deze toch juist niet? Hij zocht toenadering, de vrouw bleef boos 😛

Leuk stukje!
2 mannen…moet er niet aan denken, na een lange dag op het werk en een slapeloze nacht (Trouwens ook niet wanneer ik uitgeslapen en vrij ben, vrees ik) 😀

Domicela · 28 juni 2005 op 09:42

Ik sluit me aan bij Champagne … slapeloze nacht, werken, dan 2 mannen met weer een slapeloze nacht …. pfffff! :sleep: :sleep: :sleep:

Eddy Kielema · 28 juni 2005 op 10:47

Leuk geschreven column met een verrassend einde: twee naakte mannen en een kwispelende hond! 🙂

Mosje · 28 juni 2005 op 11:16

En daar komt Mosje kwispelend binnen. Speciaal voor jou.
😛

Wright · 28 juni 2005 op 12:28

Komt hier nog een vervolg achteraan? Zo niet, sta ik niet te juichen van deze column.
De ‘discussie’ had veel beter uitgewerkt kunnen worden.
En eigenlijk vind ik dat voor de hele column gelden, hij oogt niet af.

Louise · 28 juni 2005 op 12:51

Zeer interessant onderwerp en ben het dan ook met Wright eens dat je daar nog wel meer mee had kunnen doen. Ik bleef een beetje onbevredigd achter.
Ik zou trouwens kiezen voor een man en een vrouw ipv twee mannen, maar dat terzijde 😀

KawaSutra · 28 juni 2005 op 13:59

[quote]En daar komt Mosje kwispelend binnen. Speciaal voor jou.[/quote]
Waar twee honden vechten om een been, rent Mosje er snel mee heen! 😀

Leuk geschreven, ik zag het voor me. En wat de details betreft; die bedenk ik er zelf wel bij. 😀

Shitonya · 28 juni 2005 op 14:50

ik in spanning wachten op de vuurpijl, maar alles wat ik kreeg was een klein kaarsje. Sorry, maar wat een “kut” einde. En dan bedoel ik niet kut in de zin van de laatste column van champagne.

Chantal · 28 juni 2005 op 14:57

Smaken verschillen blijkbaar. 🙂 In ieder geval allemaal weer bedankt voor het lezen en commentaar geven.

Bakema_NL · 28 juni 2005 op 15:21

Hahaha, altijd leuk onderwerp en wat zijn de meeste kerels toch homofoob, hoewel deze toch inbond uiteindelijk. De meeste kerels willen wat graag met 2 vrouwen, maar met nog een man erbij dat is weer iets teveel gevraagd. Heb ik zelf geen moeite mee eerlijk gezegd, maar 2 vrouwen sla ik ook niet af en met man en vrouw is het helemaal feest. Verder niet echt spannend, maar wie weet een vervolgje… En hij bond wel snel in trouwens, zo koppig was hij ook weer niet. Ik ben benieuwd naar de reaktie, hoe “ze” reageerde toen ze voor een onvoldongen feit werd gesteld, 2 naakte kerels voor d’r neus, want voor velen is de fantasie vaak spannender dan de realiteit.

bert · 28 juni 2005 op 19:10

Op zich natuurlijk een bijzonder interessant onderwerp. Als je het mij vraagt zullen er best vrouwen zijn die na werktijd tegen twee mannen op zouden willen lopen.
Ik denk echter niet dat je een vrouw een plezier doet door dat nu direct geheel naakt te doen. 😕

Li · 28 juni 2005 op 19:29

Wanneer pakt ze hem terug Chantal?

[quote]Leuk geschreven column met een verrassend einde: twee naakte mannen en een kwispelende hond![/quote]

Ik dacht aan twee kwispelende mannen en een naakte hond. Tja, a dirty mind…

Bakema_NL · 28 juni 2005 op 19:29

Hahahaha, helemaal gelijk heb je daar Bert. Tip voor de heren/stellen die zich in dat “strijdgewoel” willen storten, op zoek naar een vrouw, het op de foto zetten van slechts je pielemans word door het overgrote merendeel der dames echt niet gewaardeerd, kom eerst eens met iets anders. 😛

Eddy Kielema · 28 juni 2005 op 20:34

[quote]Tip voor de heren/stellen die zich in dat “strijdgewoel” willen storten, op zoek naar een vrouw, het op de foto zetten van slechts je pielemans wordt door het overgrote merendeel der dames echt niet gewaardeerd, kom eerst eens met iets anders.[/quote]
Is dat zo? Wat vond Chantal bijvoorbeeld van die twee blote mannen? 😉

Bakema_NL · 28 juni 2005 op 21:32

Hahaha, dat is meteen live, misschien is dat anders. 😛

DirkJan2 · 15 december 2005 op 13:44

Hoi Chantal

Wat ik niet zo goed snap aan deze column, of deze vrouw, is dat ze erg enthousiast doet wanneer zij denkt dat er over twee mannen gaat (eerste alinea) maar vervolgens helemaal uit haar dak gaat wanneer hij twee vrouwen voorstelt. Lijkt mij wat inconsistent.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder