Ik heb de laatste tijd nogal last van hevige nachtmerries, echt over de raarste dingen zoals ranzige seks met een vleesmolen, of dat ik door alle beledigingen aan het vrouwvolk de laatste jaren, publiekelijk anaal genomen wordt door de hoofdredactrice van het blad Opzij. Die dan als voorbindlul het hoofd van Joop Braakhekke daarvoor gebruikt. Vreemd inderdaad maar ik kan echt niets aan deze vreemde gedachten doen. Sterker nog, kon ik er maar wat aan doen want mijn droom van gisteren was wel de heftigste nachtmerrie van allemaal. In mijn droom ga ik tijdens een verkeersongeluk tegelijkertijd dood met Hare Strontzak (mijn Schoonmoeder).
Door dit noodlottige voorval heb ik ook nog eens de pech dat we dan tegelijkertijd aan de hemelpoort verschijnen. Ik moet er toch niet aan denken dat ik de eeuwigheid met deze galbult door zou moeten brengen. In het aardse leven kon ik niet wachten dat ze naar de eeuwige jachtvelden zou gaan, maar ik had nooit verwacht dat ik deze gang met haar samen zou maken. En ach, misschien is dit wel de ergste straf die ze je op kunnen leggen vanaf boven, de eeuwigheid doorbrengen met je schoonmoeder. Als ik nu dan zou mogen kiezen zou ik toch liever eeuwig branden in het vagevuur dan deze “hel”. Dan komen we in een soort grote wachtruimte met een ontelbaar aantal mensen die allemaal twee aan twee de grote deur doorgaan en daar hun lot te horen krijgen. Na een paar uur komen we aan de beurt en ik en Hare Strontzak kloppen aan.
“Ja wie”, hoor ik de galmende stem roepen.
“Hallo de Postcodeloterij hier, u heeft de straatprijs gewonnen”.
De deur wordt open gerukt, “aha de R@@F natuurlijk”.
“Zooo, u weet mijn naam?”
“Ik weet alles van je Braakbal en wat ik allemaal van je weet is niet best. Maar hier in de Hemel krijgt iedereen het voordeel van de twijfel zelfs jij R@@F. Maar blijf eerst even buiten wachten, eerst beoordelen we je schoonmoeder en kijken we waar zij heen gaat”.
Ik begin hevig te hopen dat ze een aparte hel hebben voor schoonmoeders of dat ze deze allemaal preventief (her) ruimen.
De deur gaat weer open En ik zie tot mijn hevige verbazing mijn schoonmoeder achter die “indeler” staan met geloof het of niet twee prachtige witte vleugels op haar rug en een aureool boven haar hoofd.
“Heee, nou maak je toch een fout chef”.
“Hoezo?”
“Nou om haar nou een Engel te maken vindt ik wel wat overdreven. Wat voor goeds heeft zij nou gedaan in haar leven behalve zeuren en zaniken?”
“R@@F, zij heeft haar dochter aan jou gegeven en al die jaren al die diepe beledigingen geslikt van je en als dat geen vleugels waard zijn? Maar maak jij je niet druk R@@F ook jou indeling is al bekend. Ook jij krijgt vleugels kerel”.
“Aha eindelijk gerechtigheid roep ik verrukt, dus ik word ook een Engel”.
“Nou niet echt R@@F, maar je krijgt wel vleugels”.
“Oke, oke dan weet ik het schreeuw ik extatisch in verband met mijn bijnaam maken jullie mij natuurlijk een R@@F en daar heb ik natuurlijk ook vleugels voor nodig”.
“Nou R@@F, wij dachten eigenlijk eerder aan een strontvlieg”.

ToT Onzin
R@@F ©

Categorieën: Gein & Ongein

R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

5 reacties

Godspeed · 10 september 2003 op 14:40

Ik geloof dat tijd ook rijp is voor een Lease-schoonmoeder.

Proost

Godspeed
:pint:

Kees Schilder · 10 september 2003 op 21:41

Hij is weer klasse Raaf! lachen.

Maurits · 11 september 2003 op 01:34

Was je zo’n hele dikke blauwe bromvlieg? Zo een die een geluid maakt als een elektrische koffiemolen? Wat erg! Dan zit je nu uitgesmeerd over de Telegraaf waarmee ik een schepsel dat voldoet aan voornoemd signalement te lijf ben gegaan. Je zit geplet precies op de foto van Balkenende. Net of hij je aan het oppeuzelen is. Misschien kom je deze keer in de echte hemel terecht. Onder de vleugels van Hare Strontzak.

viking · 11 september 2003 op 13:38

Hee Raaf, mocht jij het nou niet zijn die aan Balkenendes bovenlip kleeft, vraag dan effe of ik als Wikkie in de comic hemel mag? Dank je.

R@@F · 12 september 2003 op 11:49

Een lease schoonmoeder Gods Speed….dat is wel erg bizar maar oke,oke mits je er wel een kettingzaag bij kunt leasen voor als je haar weer zat bent.

Kees, dank je

Maurits, Alles is goed als ik maar niet terug kom onder jou vleugels, want dat zou betekenen dat jij van je fiets bent gereden door een ontevreden lezer uit dat fietsblad waar je in schrijft. 😉

Viking, Ik doe me best maar zou Maja de Bij ook goed zijn i.p.v Wikki

ToT Onzin
R@@F

Geef een reactie

Avatar plaatshouder