Het huidige beeld van 2007 door de ogen van een vrouw.
Het is Vrijdagmiddag even tijd voor mezelf. Om me te ontspannen zet ik de tv aan. Ik baal ervan dat er tegenwoordig maar weinig leuke programma’s zijn. Je hebt ze wel maar je moet goed zoeken. Neem nou de honeymoon quiz laatst had ik het er met mijn moeder over. Wat leuk dat programma was en wat jammer dat het niet meer terug komt. Heel eenvoudig en grappig. Maar goed ik passeer met mijn afstandsbediening een muziekzender. Het ene vrouwelijk schoon na het andere? Maar in werkelijkheid hoeveel van dit soort vrouwen lopen er nou over straat?? Ga in een winkelcentra staan en kijk om je heen. Welke meid heeft nou alles? Ik ken er geen. Waarom komen de normale vrouwen niet op tv, de meerderheid? De oma’s met hun rimpels? Waarom zeggen mensen bah als ze oude naakte mensen zien? Omdat we die schoonheid nooit zien? Omdat de media die mensen niet in hun krant, magazines of tv wil hebben? Je moet hun wijsheid, ouderdom en dat vrouwelijk schoon evengoed bewonderen als dat van een jonge vrouw. Zijn zij niet goed genoeg? Zijn hun vrouwelijkheden voor deze tijd niet meer vrouwelijk genoeg? Wat ontbreekt er in de hedendaagse vrouw? Zijn het de grote borsten die ze moet bezitten? Moeten vrouwen het p….poesje hebben dat bij de meeste vrouwen ontbreekt? Het sexappeal hebben om de man gunstig te stemmen? Wanneer is een vrouw nou de juiste vrouw? De perfecte vrouw? Een vrouw wordt toch mooier na mate ze levenservaring heeft? Ik ben mooi, knap en ben sexy. Met bril, zonder bril, met kleding en zonder kleding. Ik wil niet overkomen als iemand met een hoge eigendunk. Nee ik hou van mezelf over wie en hoe ik ben. Ik ben tevreden met wat ik heb en wat ik niet heb. Natuurlijk wordt ik wel eens onzeker over mezelf als ik al die beelden zie op de televisie. Maar ondanks dat denk ik dan dat ik een mooie vrouw ben met een rugzak vol levenservaring. Wijsheid, liefde en geluk. Een sterke krachtige vrouw met vele kanten. Dus als het aftakelproces begint dan heb ik altijd dat nog! Ik heb geen botox nodig als ik straks 50 ben. Je moet houden van wie je bent. Je moet jezelf blijven en dat is gemakkelijker gezegd als gedaan!!


11 reacties

Mosje · 17 oktober 2007 op 13:41

Helemaal gelijk heb je hoor.

En verder moet je in een column geen blad voor de mond nemen, dus p…poesje moet je gewoon voluit schrijven. Temeer omdat ik niet eens weet wat je bedoelt.
perfectpoesje?
plaspoesje?
pruimpoesje?
pleasepoesje?
:eh:

nighthawk · 17 oktober 2007 op 13:57

ilona5,

Kan jij je verdubbelen om in twee of meer winkelcentra te kunnen wezen? Graag even zelf lezen voor je het mij voorschoteld.

En uiteraard mag wie zonder zonden is de eerste steen werpen… Toch even overliggen graag.

Night

arta · 17 oktober 2007 op 15:17

Je hebt de juiste instelling, Ilona!
Toch vond ik je onderwerp niet echt origineel. Ook viel ik over jouw taalfouten en kromme zinnen.
Die p…poes, daar ben ik overigens ook erg benieuwd naar, ook ik kwam er niet uit wat daar moest staan!
😀

lisa-marie · 17 oktober 2007 op 17:09

[quote]Maar ondanks dat denk ik dan dat ik een mooie vrouw ben met een rugzak vol levenservaring.[/quote]
Precies daar gaat het om.

Zelf vind ik dat er teveel vragen in het geheel zitten.

DreamOn · 17 oktober 2007 op 17:18

Welkom op cx!

[quote]Neem nou de honeymoon quiz[/quote]

Ja? Over bagger op tv gesproken, maar smaken verschillen natuurlijk! 😉

[quote]Ik ben tevreden met wat ik heb en wat ik niet heb[/quote]

Ik zou er als ik jou was niet tevreden mee zijn dat je zo’n slechte kennis hebt van onze taal…sorry hoor, dit stukje stikt van de fouten en de kromme zinnen.

En ach, een sterke, krachtige vrouw kan wel tegen een beetje kritiek, of niet? 😀

Groetjes DO.

pally · 17 oktober 2007 op 19:30

Ja, een positieve column, maar met echt te veel fouten. Nou hoor ik net van je dat het niet om het uiterlijk gaat. Maar een min of meer foutloze column is echt sexier van zichzelf hoor!

groet van Pally

SIMBA · 17 oktober 2007 op 19:36

Erg veel fouten, leest daardoor niet lekker.
[quote]na mate [/quote]
Dit moet zijn:naarmate.
[quote]Nee ik hou van mezelf over wie en hoe ik ben. [/quote]
Deze zin loopt niet echt, dit kun je voorkomen door de column goed na te lezen voordat je hem instuurt, desnoods hardop.

Maar..laat je niet ontmoedigen!
Groet, Sim.

Mosje · 17 oktober 2007 op 20:49

preutspoesje?
protestantspoesje?

arta · 17 oktober 2007 op 20:51

Pronte poesjes?

DreamOn · 17 oktober 2007 op 20:55

Perfecte poesjes, denk ik.
Of: Porno poesjes
Nee, ik weet het al: Paarse poesjes!
Platte poesjes misschien?
Of juist pafferige poesjes?
Pratende poesjes…

Ach, ik ben bang dat we het nooit zullen weten… 😀

Anne · 19 oktober 2007 op 08:43

Zolang, of je nu vrouw of man bent, je eigen aftakeling dan wel uiterlijke verwaarlozing niet in de weg zit van je eigen gevoel van aantrekkelijkheid, is er niks op tegen schat ik.

Mijn overtuiging is echter dat vermindering van de verzorging die je jezelf geeft kan leiden tot het verdwijnen van je libido. En dat doe je op de eerste plaats jezelf aan.

Ik vind dit onderwerp eigenlijk erg interessant, en de open deuren in deze column zijn voor mij vooral haakjes om mijn eigen gedachten aan op te hangen. Hoe sympathiek ook je barricadepositie is.

Mijn idee is dat het sleutelwoord verzorging is. Zowel man als vrouw moeten zich goed verzorgen, alleen al uit oogpunt van respect voor je medemensen. Hoe die verzorging vervolgens gedefinieerd wordt is voor iedereen een persoonlijke keuze, met elk zijn eigen consequenties. Maar hoe dan ook, het is te simpel om levenservaring te presenteren als afdoende om de aantrekkelijkheid te garanderen. We hebben niet voor niks ogen en een neus.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder