[i]reactie op [url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=32]Jomanda’s Tampon[/url] (R@@F)[/i]

Eerlijk is eerlijk. Hij staat je beeldig, R@@f. Ik moet bekennen dat blauw je altijd goed staat en die met kant afgezette jurk laat je figuur ook zo goed uitkomen. Af en toe loop je wat rood aan, vergeet niet zo nu en dan adem te halen, niemand verwacht van je dat je continu je buikje inhoudt. En dan die pruik. Je weet hoe die lange blonde lokken mijn fantasie prikkelen! Wel een beetje jammer dat er pas in februari iets spannends in mijn leven staat te gebeuren. Januari is zo’n lange, koude maand, het wachten op volgende maand duurt mij te lang! Zeventien februari is volle maan, jouw voorspelling moet die nacht haast wel uitkomen. Je hebt ook gelijk over vorig jaar, tweeduizendtwee, zo’n gek jaar maak ik liever niet meer mee. De dames zijn inmiddels zorgvuldig in antibiotica gedrenkt en lopen als zombies door het huis – ik ben de enige van ons drieën met nog echte levende bacteriën in zijn lijf. Ik zal ze wat flesjes Yakult voeren.
O ja, als laatste, voor ik het vergeet! Ik hou je aan je afspraak, die je daarnet in de afgeschermde chatroom met mij hebt gemaakt. In februari ontmoeten we elkaar in café “de eizuruh peiplijding” op het Spui, in de diepe schaduw aan het einde van de bar. Trek je je blauwe jurk aan? En vergeet vooral die geile pruik niet! Wees alsjeblieft een beetje voorzichtig met me. Ik las iets over een druiper in je vaste column en de dames willen niet dat jouw voorspelling over die virussen uitkomt. Ik neem voor de zekerheid een firewalletje voor je mee.

Kees K®i©k

Categorieën: Reactie columns

Kees

Zelfstandig schrijver en fotograaf

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder