Onbeschrijflijk,
Dat ben jij. Jij die ik deze zomer op vakantie heb ontmoet. Tijdens mijn vakantie in Spanje.
Met 8 vrienden naar Blanes. Dat zou een geweldig feest worden. Er was echter maar één iemand die mijn vakantie onvergeetelijk maakte. Dat was jij. En al is het 3 maanden geleden, nog steeds denk ik aan je, elke dag. Luister naar muziek waar jij van houdt, lees boeken die jij leest. Volgens mij ben ik een beetje gek op jou en ben ik gek aan het worden door jou. Laat ik maar zeggen dat ik veel van je hou.

Ik weet dat dit helaas niet wederzijds is. Jij hebt al een vriend. Ik kan wel zeggen dat hij de gelukkigste man op aarde moet zijn. Dat ben ik namelijk al als ik alleen maar een berichtje van je krijg.

Zou ik ooit nog een interessantere vrouw dan jou tegenkomen. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd. Nog steeds niemand zo mooi als jij, met passies voor sport en muziek. Passies waar ik ook voor leef. Misschien komt er ooit weer het moment dat wij elkaar in de ogen kijken zoals daar in Spanje.

Ik luister naar prachtige muziek van morcheeba, muziek die jij ook goed moet vinden. Een nummer blijft in mijn gedachten. Lieve Patricia, de toekomst ligt gelukkig niet vast en een ding is zeker: ‘wonders never cease’.


1 reactie

fjag2003 · 3 oktober 2006 op 13:31

ah.. vakantieliefdes… wie kent het niet?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder