Waarom praat ik tegen hem? Hij is klein en blond en hij heeft een leuke vriend. Maar waarom is hij dan ergens toch wel aantrekkelijk. Misschien zoek ik wel contact met hem om er achter te komen hoe dat lekker ding heet. Ik besluit zijn telefoonnummer te vragen. Ik doe er verder niks mee. Ongeduldig staat hij in mijn telefoon. Zal ik hem een smsje sturen om te vragen of hij zin heeft in een film? Ja laat ik dat maar doen. Misschien neemt hij zijn mooie vriend ook wel mee. We hebben afgesproken op de hoek van de straat, en tot mijn grote verbazing staat zijn mooie beste vriend er ook bij. Met een onschuldig gezicht vraag ik of hij ook zin heeft om mee te komen. Met een nog ongeschuldiger gezicht weigert hij. Hij zal vast in details hebben besproken dat Erik (de jongen die bij mij film komt kijken) mij hartstikke leuk vind. Hoe hard ik ook mijn best doe om hem niet leuk te gaan vinden… Het gebeurd toch. Ik verlang er na dat hij me zoent. Mij in zijn arme sluit. Maar dat doet hij niet.
Gelukkig is het bijna Lowlands. Misschien zoent hij me dan. Te midden van alle dansende mensen, wanneer iedereen het kan zien, wat voor gelukkig stelletje wij zijn. Na 2 nachten haast niet slapen, nutteloze smsjes sturen “waar ben je” en “kom deze kant op” gebeurt er helemaal niks.
Ik word met het uur wanhopiger. Tot het moment dat ik besef dat hij wel heel erg verlegen moet zijn.
Verlegen past niet in mijn karakter, als je ziet dat ik me vrolijk buiten mijn tent sta om te kleden. Ik zie hem niet naast me staan. Daar heb ik mijn beste vriendin voor.
Ik denk dat ik hem niet meer leuk vind. Dat ik niet eens meer wil dat hij mij zoent. Stilletjes aan begin ik zijn smsjes te negeren, zo af en toe stuur ik er een terug.
Doodziek word ik ervan als hij voor de zoveelste keer verteld over zijn garnalen die al 250 miljoen jaar bestaan. Wat moet ik hier nou mee. Gelukkig begrijpt mijn beste vriendin mij.
Na lowlands heeft hij mij nog steeds niet gezoend. Jammer, ik denk dat hij dat best goed zou kunnen met zijn lippiercing.
Er komt dus een dikke vet streep door Erik te staan.
Zou ik misschien kans maken bij zijn beste vriend Oscar? Of leven hun ook volgens de regels van “je blijft van mijn nieuwe schat af”?


3 reacties

lagarto · 27 augustus 2007 op 14:01

Wow Marjolein, dit is je eerste, dus ik wil niet al te lullig doen en ik vind het zowieso al leuk dat je het probeert. Maar je moet er echt wat meer zorg aan besteden hoor. Afgezien van de taalfouten, lopen de zinnen ook niet lekker.
“Adios”

arta · 27 augustus 2007 op 18:59

[quote]Met een nog ongeschuldiger gezicht weigert hij. Hij zal vast in details hebben besproken dat Erik (de jongen die bij mij film komt kijken) mij hartstikke leuk vind. Hoe hard ik ook mijn best doe om hem niet leuk te gaan vinden… Het gebeurd toch. Ik verlang er na dat hij me zoent. Mij in zijn arme sluit. Maar dat doet hij niet.[/quote]
In jouw stukje lijkt het fouten te regenen. Ongeschuldiger?? (onschuldiger) In details??? (in detail) Het gebeurd?? (het gebeurt) Ik verlang erna?? (Ik verlang er naar) Mij in zijn arme sluit?? ( Mij in zijn armen sluit)
En dit zijn nog maar 4 regeltjes uit jouw stukje… 🙁

Mosje · 27 augustus 2007 op 19:56

Pfff Marjolein, zit jij te schrijven over een liefde die niet doorgaat, beginnen er hier een paar te zeuren over je taalfouten.
Niks van aantrekken hoor, die reageurs zijn mensen op leeftijd die helemaal niks weten van prille liefdes, laat staan van garnalen.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder