Allereerst wil ik toegeven dat ik absoluut geen enkel probleem heb met cammen, als het maar normaal is als je begrijpt wat ik bedoel, want je hebt van die mensen die geven een vreemde betekenis aan “normaal”. Ik heb al zat van dat soort dingen meegemaakt op msn, maar heb ff geen zin om al die log files uit te gaan pluizen, dus zal ik maar even een voorbeeld geven.

– Cammen?
Ø waarom?
– waarom niet?
Ø omdat er niks aan is misschien? Je ziet iemand stil zitten voor z’n pc en af en toe wat drinken of lopen en trouwens als je vreemde mensen zilt zien, kun je ook naar buiten gaan, dan zie je ze zelfs in het echt en kunnen ze ook nog is praten…
– Dat is waar, maar je kan toch ook leuke dingen doen voor een cam?
( hier kun je meestal allemaal van die trieste dingen bedenken zoals strippen voor een cam en dergelijke)
Ø Nee dank je, als ik een lul wil zien of iemand die zich aftrekt, dan huur ik wel een pornofilm en dan nog zo zielig ben ik niet.
– Nee joh, dat bedoelde ik helemaal niet, ik bedoel, als ik strippende meiden wil zien, ga ik wel naar een striptent.
Ø ja, alleen dat kost je geld, dus daarom zoeken de meeste gekken maar via chat domme blondjes die gratis een showtje voor ze willen geven.
– Ja je hebt van zulke mensen, maar zo ben ik niet hoor, ik ben alleen benieuwd hoe je eruit ziet, meer niet.
Ø heb je aan een foto dan niet genoeg?
– Ja, alleen je zien op een cam is realistischer en leuker.
Ø je hebt me nog steeds niet uitgelegd wat je daar nou zo leuk aan vindt…
– Doe dan aan, dan bewijs ik het
( hier kun je maar beter niet op ingaan, want hiermee proberen ze je gewoon uit te lokken, en krijg je er later spijt van, trust me…maar ja, d’r zijn altijd ongelovigen, dus zal ik maar verdergaan..)
Ø oke hij staat aan en nu? Spring je nu een gat in de lucht en koop je slingers en taart om het te vieren?
– jij bent echt lekker ding hoor
Ø dank je, ken die nou weer uit, nu je me gezien heb?
– nee, ik wil wel van je genieten natuurlijk, van zo’n schoonheid
( dit is het moment waarbij je kotsneigingen kunt krijgen, maar goed, let’s go on…)
Ø je zou bewijzen dat dit leuk zou zijn, maar ik merk er weinig van, als jij je cam nou eens aan zou zetten en bijvoorbeeld een salto achterover op je bed zou doen of zo en dan keihard met je kop op je bed knalt, dan zou ik wel snappen wat er zo leuk is aan cammen.
– hahaha nee dat kan ik niet, maar ik zal me cam ook wel even voor je aandoen schat.
( op dit moment zie je een monsterlijke verschijning die makkelijk frankenstijns tweelingbroer zou kunnen zijn, maar na van de schrik bekomen te zijn en je je hart weer voelt kloppen “gelukkig dat je nog leeft na zo’n hartverlamming” , ga je weer verder…
Ø nou geweldig en wat ben je nu allemaal van plan? Plastische chirurgie bij jezelf te laten doen, dat zou je een stuk opknappen.
– nee dat niet, maar kun je misschien eens gaan staan en je is omdraaien voor me?
Ø wat denk je dat ik ben? Je hondje?
– nee, me geile poesje
( zucht… voorspelbaar antwoord)
Ø als ik een poes was, was jij de muis, die ik afslachtte.
– nou lekkertje laat je nou is goed zien, ik durf erom te wedden dat je kontje ook zo lekker is als alles wat ik nu zie.
Ø Het is, dat ik jammer genoeg geen olifant ben, anders was ik op je gaan zitten en was je dood. Als je nu niet binnen 1 minuut bewijst dat je nog enige hersencellen hebt, verwijder ik je.
– ik kick er echt op als je zo tegen me doet echt een bitchy poesje, maar schat, ik wordt nu wel erg nieuwsgierig naar wat je allemaal onder je kleren aan hebt, vast een tijgerprint bh en zwarte string?
Ø je hebt nog een halve minuut …
– maar lieverd ik wil je schoonheid alleen maar bewonderen, of ben je zo preuts?
Ø Als ik wil strippen, ga ik wel in een striptent werken, daar krijg ik tenminste nog voor betaald…
– oke, ik wil je hier best wel voor betalen hoor, ik heb alles voor je over
Ø echt alles? Dus van een 30 meter hoog flatgebouw springen heb je ook wel voor me over?

En toen was z’n minuut voorbij. Meer hormonen dan hersenen dus. Jammer voor hem. Dit was nog een heel simpel voorbeeld, want sommige zijn nog veel erger, maar die dingen kun je zelf wel bedenken. Hun zijn helemaal te zielig voor woorden om het uitgebreid over te gaan hebben. En natuurlijk heb je ook normale mensen ertussen zitten, maar ja, daar valt minder om te lachen dan om deze mensen …Als je dus zo iemand tegen komt, kun je beter meteen zeggen: “steek die cam maar in je reet” …

Categorieën: Gein & Ongein

14 reacties

Sarakim · 6 april 2004 op 17:03

Misschien dat dat dan nog interessanter zou worden 😉

Dat cammen slaat vaak helemaal nergens op nee, is alleen handig als iemand een nieuwe aankoop of iets dergelijks wil laten zien. Ook leuk als je kennissen in Amerika hebt zitten en eens wil zien hoe het ze vergaat, maar verder is het tamelijk onnodig en dan druk ik het zwak uit.

Vraag ik me af: hoe kom je dan aan al die onbekenden op je lijst?

Eftee · 6 april 2004 op 17:35

Ik heb geen webcam en heb er ook totaal geen behoefte aan. Wat we wel eens deden, als we in een chatroom zaten? Vraag of er iemand met je wil cammen en schrijf er als extra lokkertje bij dat je in super-sexy lingerie zit. Er is er vast wel één die reageert. Schrijf dan dat ze om je te kunnen zien tegelijk op Alt en F4 moeten drukken.
Bij het plotseling verdwijnen van velen uit de chatbox weet je meteen hoeveel er met je willen cammen. Bij sommigen kun je dit meerdere keren herhalen, door de Ctrl-toets nog toe te voegen, leg uit dat ze een ander toetsenbord hebben. Gaan ze vast weer.

Leuk geschreven column!

Ma3anne · 6 april 2004 op 17:44

Je lijkt er meer ervaring mee te hebben. Had je er na deze keer dan niet meteen genoeg van? dat snap ik dan weer effe niet…

pepe · 6 april 2004 op 19:24

Leuk geschreven, maar inderdaad begrijp ik ook niet waarom je er mee doorgaat.

En dan nog waarom zouden echte lekkere kerels willen cammen?? Die gaan toch niet zitten seksen achter een pc. Die doen dat in het echt wel.

Of ben ik blond?

Mup · 6 april 2004 op 20:09

Sommige mannen hebben alleen een gaatje in hun pik, zodat er af en toe wat lucht naar hun hersens kan. Helaas komt dit verhaal vaak voor, maar waarom toch blijven proberen als je de cam gewoon uit kunt laten?

Groet Mup.

Bakema_NL · 6 april 2004 op 21:46

Hehe, cammen. Het is niet zo triest als jullie denken, tenminste dat hoeft het niet te zijn.
Zowiezo iemand die dat wil doen omdat hij er geil van word…..moeten ze allemaal zelf weten, zolang ze er maar niemand mee lastig vallen, dus ook dat is niet triest.
Als vrouw kun je geld verdienen met cammen………..en ik bedoel geld, geld wat je met je baan zeer waarschijnlijk niet zult halen, of je moet echt een behoorlijk goede baan hebben.
Nog mooier is, het hoeft geeneens herkenbaar te zijn, jij bepaalt wat je laat zien en hoever je wilt gaan. Zat vrouwen die dan zeggen dat je een hoer bent, maar dat is dus niet zo, niemand zit aan je, er gebeurt eigenlijk geen reet…….ja, je verdient geld aan zo’n sukkel die aan zijn pik zit te sjorren. Mooier kan het haast niet. Je moet er wel tegen kunnen natuurlijk en behoorlijk slap kunnen ouwehoeren (vrouwen zijn hier vaak toch wel goed in). En er zijn ook nog zat vrouwen die er zelfs opgewonden van worden.
Hoe kom ik aan deze wijsheid? Ik ken iemand in mijn omgeving, 2 trouwens, die dit doen en er een behoorlijke zakcent aan overhouden, eigenlijk zouden ze geeneens hoeven te werken, er zijn zat vrouwen die op die manier zo 2000 euro per maand pakken en echt niet fulltime werkuren hebben zeg maar.

Onderschat al dat gecam maar niet dus……..maar bedenk je zelf dat wanneer je ze gratis iets laat zien, je een dief van je eigen portemonnee bent. 😛

pleuro · 6 april 2004 op 21:47

Ik behoor tot de categorie mensen met MSN en cam waar sommige mensen inmiddels al eens kennis mee gemaakt hebben. Er zitten goede en slechte kanten aan een cam verhaal. Ik gebruik mijn cam uitsluitend om de mensen te laten zien dat ik geen slechte foto uit een wehkampcatalogus ben (hou je mond R@@F 😉 ), en dat de persoon die in het beeld verschijnt ook daadwerkelijk de persoon is waarmee ze in gesprek zijn.

De zogenaamde viezerikken, die te lui zijn om naar een pomp te lopen om daar hun portie geiligheid in de vorm van een candy of rosie te halen, of erger nog de low budget bellers die op deze manier toch aan hun “trekken” willen komen filter je er vrij snel uit.

Op chatboxen beperk ik me slechts tot een vaste kern met chatters waar ik gesprekken mee voer en die ik in het dagelijks leven ook ken, omdat ik ze tijdens een meeting met meerdere mensen heb leren kennen.

Alles heeft zijn voors en zijn tegens, maar in het geval van een cam ben je altijd nog eigen baas. Je toont datgene wat je wilt tonen, en stelt zelf je eigen grenzen.

Shitonya · 6 april 2004 op 22:00

Het is waar dat ik heel wat ervaring heb met cammen, maar ik ben hier natuurlijk niet mee blijven doorgaan. Toen ik me schattige cam net had gekocht, vorig jaar zomer toen kreeg ik een camobsessie …vandaar al die maloten die ik opeens op me af kreeg, maar na ongeveer 10 van die mensen had ik het alweer gezien en wist ik al genoeg om er een column van te breien en hier het resultaat 🙂

luckyleo · 6 april 2004 op 22:42

Dé reden waraom ik noch chat, noch cam.

deZwarteRidder · 6 april 2004 op 23:34

pjoei…blijkbaar een hot vrouwen item…
dan bedoel ik hot item voor vrouwen..dus niet hot vrouwen item..enfin lama..wordt verwarrend maar….die ALT -F4 truck die vond ik leuk

viking · 7 april 2004 op 08:33

‘Cammen’, vroeger schreef je dat toch met een ‘K’? Ben al in geen 15 jaar naar een kapper geweest en mijn haar cam ik ook al jaren niet meer. Heb die taalmutatie dus blijkbaar gemist. Schrijf je ‘kapper’ nu ‘capper’? Past wel beter bij hun geaardheid. Vind ik. Vreemd ook dat mensen hier een tijdverdrijf van maken. Van dat ‘cammen’. Maar goed dat ze het thuis achter hun PC doen. Stel je voor dat ze dit in de kroeg zouden doen. De hele bar vol met vieze haren. Haren in je glas…

[quote]Sommige mannen hebben alleen een gaatje in hun pik, zodat er af en toe wat lucht naar hun hersens kan.[/quote]
Kolere, nu snap ik waarom ik soms zo duizelig ben; goed oppassen dat het gaatje niet verstopt raakt…

Kees Schilder · 7 april 2004 op 08:43

Vinking, wil je die vieze praatjes voor je houden ja? We hebben het hier over een serieus onderwerp oke? 😀

Ma3anne · 7 april 2004 op 10:04

haha Viking… dit vraagt om meer woordspelingen.

Op een cam-ping cam-peer je.
Op een woonwagencamp wonen cam-pers.
En in de tuin bloeien cam-pioenen.

😮

Mosje · 8 april 2004 op 23:30

En in Cam-bodja eten ze cam-embert uit het Cam-brium

Geef een reactie

Avatar plaatshouder