Wij zoeken ter versterking van ons zeer enthousiast team, JOU!

Assistent(e) Rakuiaans Reikist in een steenfabriek (40+ uren per week)

Ben je een energieke jongeman of jongevrouw of gecmbineerd en kan je door geestelijke inzet jouw kracht aan anderen geven bij het Japans stoken van uit de klei getrokken radioactieve elementen?

Ben je tussen de 16 en 123 jaar !

Heb je geen last van hoofdpijn, raak je niet gauw van streek? Ben je gewend energie te leveren aan anderen en heb je daar op de lagere school al ervaring mee gehad?

Hebben jouw handen magische kracht en hou je deze actueel deze in een door de overheid goedgekeurde organisatie als Reiki Automaat Inzet (RAI)?

Ben je gewend JOUW energie om te zetten in spontane zaagsel ontbrandingen en het laten craqueleren van keramiek? Kan je spontaan een mop vertellen over wie de langste heeft? Zuig je regelmatig veel uit jouw linkerduim?

Schuw je de “hands on”mentaliteit niet? Ben je geen “nine to nine of ten”medewerker Sta je voor “dag en dauw” op. Ben je wakker voordat de haan kraait? Heb je wel eens op de blaren gezeten na het verbranden van jouw billen? Zijn jouw lurven en jatten brandschoon?

Zeg je op alle vragen; JA, dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct als: Assistent(e) Rakuiaans Reikist met groeikansen naar de functoe van senior scherven plakken manager

Wij bieden een aangename warme (minimaal 1000 graden Celcius) omgeving, fijne collega’s die met passie Reikistische werkzaamheden verrichten aan het totale proces van energie overbrenging.

Over het salaris, bonus en andere extra’s in natura worden we het zeker wel eens. Je moet wel deelnemen aan de wekelijkse groepsessie handenvouwen, ja knikken en nee schudden, ter voorbereiding van een jouw weekend.
Wij hanteren de CAO voor het “Hand,Mond en Voet bedrijf”

Jouw brief met foto van jouw handen voorzien van aura hypnotherapeutische wichelroede en chakraiaanse digitale opnames van jouw totale lichaam (liefst naakt), zien wij graag tegemoet op ‘Steenfabriek De Holistische Kleier”Zomerdijk 44, Annerden a.d. Rijn, mag ook Lobeet of Tolhuis zijn.

Voor aanvullende informatie bel je met onze afdeling selectie Resource Lunatics,
mevrouw dra. Te Gek- For Words ( Engels is haar spreektal, dus let op!)

Aquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2020 minder verward, en mede oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar anderen.

19 reacties

Bhakje · 20 augustus 2016 op 07:32

Absurdisme, het moet je denk ik liggen. Toch ontlokte deze column me een glimlach.

Wat ik wederom jammer vind, zijn de vele fouten in spelling en leestekens. Het geeft een onaffe indruk. Ook zou ik titels korter proberen te maken, pakkender. Dat noopt meer tot lezen dan complete (vol)zinnen als titel.

  Nummer 22 · 20 augustus 2016 op 09:20

  Dank! Shit..zie en lees de spellingsfouten ..had deze nog willen wegwerken maar dit stuk werd al gepland. Brrr…en ik heb het schaamrood op mijn kaken. Binnenkort verras ik u met enkele niet absurde bijdragen.

   Bhakje · 20 augustus 2016 op 09:47

   Dat is te voorkomen door columns pas ter beoordeling in te zenden nadat je ze hebt nagekeken.

   Ik zie belangstellend uit naar niet-absurde bijdragen. 🙂

    Nummer 22 · 20 augustus 2016 op 11:25

    Dank! U wordt verrast en uw advies zal ik ter harte nemen. Helaas pas nadat alle geplande bijdragen zijn geplaatst.

NicoleS · 20 augustus 2016 op 09:23

Nummer 22, hij is heel geestig! Ook kijk ik uit naar uw niet-absurdistische inzendingen. ?

van Gellekom · 20 augustus 2016 op 10:54

Uw niet absurdistische columns ken ik. En die zijn steengoed. Edoch; ik geef toch de voorkeur aan absurdisme c.q.Prof.Dr. Mr.Ir. Leijdecker (1955)

StreekSteek · 20 augustus 2016 op 11:03

Over smaak valt niet te twisten, maar het gebeurt voortdurend. Ik kan van deze oven niet warm worden. Absurdisme staat of faalt met de de mate van gepaste subtiliteit en die voel ik hier niet.

  Nummer 22 · 20 augustus 2016 op 11:23

  ” voelen” is leren voelen. Komt vanzelf. Groet

Esther Suzanna · 20 augustus 2016 op 11:22

Haha, ik vind dit meer satire. Zo ver ligt deze advertentie niet van de werkelijkheid, waar ik in sollicitatieland – mijn Goden zij dank van verlost ben – wel krankzinniger zaken heb gespot. 🙂

Geachte dame, heer,

Graag wil ik reageren op de vacature van Assistent(e) Rakuiaans Reikist in een steenfabriek (40+ uren per week).

De bijgevoegde naaktfoto van mijn kwaliteiten, hypnotherapeutische wichelroede talenten, inclusief chakra’s en méér, spreekt voor zich.

Ik hoor graag uw onderbewuste reactie en zie een verzengend respons tegemoet,

Hoogachtend,

Mw. ir. R. Hot

  Nummer 22 · 20 augustus 2016 op 11:30

  De selectiecommissie is op vakantie en heeft na het inloggen op de server (omdat de nieuwsgierigheid wint) zich snel de afgeworpen kledingstukken aangetrokken.
  U bent kandidaat nummer 1. Het salaris kunt in natura ontvangen. Uw chakra’s zijn boven verwachting. De naaktfoto hmmm

Mien · 20 augustus 2016 op 16:56

Origineel.

Ferrara · 20 augustus 2016 op 21:57

Bij je eerste column heb ik enthousiast gereageerd, Inmiddels begint bij mij de verzadiging wat betreft absurditeit en fouten in de spelling toe te slaan. Benieuwd naar het andere genre, waar we blijkbaar nog even op moeten wachten.

  Nummer 22 · 21 augustus 2016 op 10:32

  Ferrara, oeps… daar moet ik extra aandacht aan geven: voorkoming van verzadiging!

  Een 2e kans?

  Nummer 22 · 22 augustus 2016 op 09:16

  U zult worden verrast om uw ” column eetlust & aandacht” niet te verliezen.

Geef een reactie