Snel stopt hij het blaadje weg. En daarmee zijn geiligheid. De deur gaat open en zijn vrouw stapt naar binnen. Heel langzaam stapt ze af op het blozend hoofd dat in vol ornaat voor haar staat. Ze zinkt langzaam op haar knieën. Met bonkend hart ziet hij toe hoe zijn vrouw de tanden op elkaar bijt. De kartelrand van haar gebit voelt prettig over zijn lid. Het is alweer lang geleden. In een rits rats klik wordt zijn zaad omhoog gezogen. De spierspanning in zijn benen neemt toe en hij krult zijn tenen in de mat. De explosie nabij trekt hij met krachtige vingers het dunne haar van het hoofd van zijn vrouw. Een oerkreet volgt en grommend kijkt hij naar beneden. Zijn vrouw blikt met volle mond schalks onhoog en spuwt het sperma proestend in zijn gezicht. Daarna leest ze voor uit het blaadje dat ze van de grond raapt.
[i]Zydrunas Savickas uit Litouwen is voor de derde keer de sterkte man ter wereld. Hij won de Eurosport World-Strongman Champions League eerder al in 2009 en 2010, maar moest in 2011 nipt de duimen leggen; hij werd toen tweede. Hij kende in totaal 11 tegenstanders. “Big Z”, zoals de 1,91 meter grote en 170 kilo zware man genoemd wordt, verwees in Porto de Serviër Eervin Katona en de Engelsman Terry Hollands naar plaats twee en drie. De wedstrijd bestaat onder meer uit auto’s rondslepen, een 166 kilogram zware halter zoveel mogelijk optillen of een 22 kilogram zware bal zo hoog mogelijk werpen.[/i]

Een beetje stuurs kijkt de man naar zijn schrompelende lid. Zijn vrouw leest zijn gedachten en spreekt hem bemoedigend toe. Goh, joh, dat onderdeel met die zware ballen komt best goed. Ik ga nu even een goede warme hap in elkaar stomen. Om half zeven hebben we een nieuwe date. Bij de keukentafel.


Harrie

Tijdreiziger

5 reacties

Meralixe · 18 oktober 2012 op 08:06

Gelezen terwijl ten huize Meralixe de koffie aan het doorlopen was.Geef mij toch maar dat sprookje van gisteren! :hammer:
En…Ja hoor, ik heb de zware ondertoon in het verhaal ook gezien! 😥

arta · 18 oktober 2012 op 09:01

😀

@Meralixe: 😆

Libelle · 18 oktober 2012 op 10:10

Moet kunnen, op zijn tijd.

Sagita · 18 oktober 2012 op 11:57

Hé zeg ik moet nog ontbijten!
groet Sa!

Yfs · 18 oktober 2012 op 15:00

het gebeurt niet vaak, maar nu sta ik toch ook efkes met mijn mond vol……. tanden!! :hammer:

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder