Ooit, in een ver grijs verleden, heb ik me eens laten verleiden tot het geven van een lingerieparty. Het enthousiasme van een aantal vriendinnen en kennissen was groot. Ze zouden allemaal op een donderdagavond bij me langskomen. De heren die bij een aantal dames hoorden zouden de kroeg induiken. Tegen acht uur liep de huiskamer vol. De heren sloegen beleefd de aangeboden koffie af, de tap lonkte. De party leidster was een leuk jong ding, strak in het pak. Daarmee bedoel ik niet haar kleding, maar haar figuur. Ze was voortvarend en open, liet een aantal leuke sets zien. Om het vervolgens aan ons over te laten wel of niet wat te passen en te kopen.

Ik had mijn slaapkamer voor het passen beschikbaar gesteld. Niet omdat de dames zo preuts waren, maar daar had ik een passpiegel. Binnen een mum van tijd werd er gepast, bekritiseerd, met een stalen gezicht gelogen over hoe mooi iets stond, en lag mijn bed vol met kleding. Niemand kocht wat.

Daar kwam verandering in toen de heren van hun kroegentocht terugkwamen. Ze bekeken wat van de kleding en de brochures. Hun enthousiasme was groot. Dat enthousiasme maakte de aanwezige dames wat zekerder van hun zaak en lijf en de guldens kwamen tevoorschijn. Gepast was er al, dus maten doorgeven was geen probleem. Bij een party is er altijd een gastvrouwencadeau. Dus mocht ik als gastvrouw ook een set uitkiezen.

Na een aantal maanden zei mijn vechtgenoot: “Zeg die set, heb je die al eens aangehad?” Ik moest daar ontwijkend op antwoorden. Zonde eigenlijk, als je het toch hebt. Dus toog ik naar boven, nam me de moeite me op te knappen, en trok mijn set aan. Dat mocht even duren. Niet omdat ik eigenlijk niet op te knappen ben, maar de set had jarre nanoes, die ik maar moeilijk vast kreeg. Zo ontspannen mogelijk liep ik naar beneden, en legde mijn benen op de salontafel. Vechtgenoot zat een remix van de radio op te nemen en had me niet gezien. Ik probeerde mijn koelheid te bewaren en zo onopvallend mogelijk mijn reetveter uit mijn reet te trekken. Toen het me allemaal te lang duurde zei ik: “Ik weet dat ik witte benen heb, maar zo wit als deze panty’s toch niet.” Ik kreeg als reactie, toen hij zich even omdraaide: “Even dit opnemen, is zo gebeurd.”

Zo snel als ik kon, liep ik met die gladde panty’s de trap op, trok de janne nannoes stuk en pleurde het hele niemendalletje weg. Weg fantasie over hoe hij belust zou proberen met zijn tanden mijn set los te peuteren.
Met een slobbertrui en een ouwe joggingbroek ben ik beneden in de keuken als een achterlijke gaan staan afwassen. Manlief kwam achter me staan, sloeg zijn armen om mijn middel, en sprak zacht: “Wat zie je er lekker uit”. Ik heb me alleen omgedraaid en kokend van binnen, maar kalm van buiten gezegd: “Ik heb me omgekleed in 24.8 sec. In 24.8 sec. van een lingerieset in dit, en dit hou ik aan!”

Categorieën: Gein & Ongein

17 reacties

Mosje · 26 januari 2004 op 11:21

De dames Mup en Pepe trekken ten strijde.
Wat denken die mannen wel met hun columns waarin soms een ondertoon van erotiek schuilt, maar pure sex ook af en toe de boventoon voert.
Dat kunnen zij beter, en dat zullen ze bewijzen ook.
Maandagmorgen, het doek gaat op……
Ik verslik me haast in mijn koffie, maar lees gespannen.
Acte 1 is helemaal geslaagd, ik vrees dat ik binnenkort 5 groene sterren boven mijn naam heb 🙂

pepe · 26 januari 2004 op 12:04

Binnenkort een optreden? Muppets in minirok met jarre nanoes, naveltruitjes… We gaan weer lekker Mup?

Doekje nodig Mosje? Voor de gemorste koffie…

Mosje ligt al te kwijlen hihi 😉

Eftee · 26 januari 2004 op 13:02

En dan gaat het verhaal dat vrouwen niet te volgen zijn 😀 , hahaha. Lingeriesetje in de verkleedkist van de kinderen beland, Mup?

viking · 26 januari 2004 op 13:47

Vóór ik mijn lieve Poppeduifje leerde kennen heb ik de vergissing gemaakt met een enooooorm K-wijf te hebben gehokt. Zij op haar beurt woonde ooit samen met zo’n type die helemaal leegliep als zij ondergoed-met-gaten droeg. Wilde ze mij ook eens mee verrassen…

Had ik toen maar een digitale camera gehad. Daar stond ze dan. Kon zo achter het raam. Ik in een bijna fatale lachstuip, zij dagen lang over de zeik…

Kees Schilder · 26 januari 2004 op 13:52

Ja, waar hangt dat lingeriesetje nu eigenlijk uit,Mup?

Mup · 26 januari 2004 op 14:18

Bedankt voor jullie reacties. Sorry Mosje, wilde geen goede koffie verspillen. Je begrijpt natuurlijk wel, dat ik nooit meer in een string te vinden ben:-)

Viking, heb de lachbui niet mee hoeven maken, maar hem daar ook nooit meer de kans toe gegeven, begrijp wel goed hoe je betere helft zich voelde. Maar moet erlijk bekennen dat een vent die begint te stuiteren bij een lingerieset, ook mijn type niet is.

Pepe, het moet niet gekker worden met ons.

Kees,Eftee, indertijd nog geen recyclingperron aanwezig, en geen kids, dus ik ben bang dat het setje naar de lingeriehel is,

Groet Mup.

Suus · 26 januari 2004 op 15:38

Tsje, krijg een flashback. Kan me een ex herinneren die ook wel eens van die tactvolle dingen zei…. Zou ie daarom ex zijn….?

Ma3anne · 26 januari 2004 op 15:39

Ik ben anders over lingeriesetjes gaan denken, sinds mijn zoon me een beauty van een wit kanten setje liet zien, dat ie van zijn zuurverdiende krantenwijkcentjes had gekocht voor zijn meissie. Het leek wel voor een prinsesje! 16 waren ze toen. Zo wilde hij haar als vrouw graag zien… Gezonde jongen. Toch?

Ook mijn dochter valt op mooie, sexy setjes. En van haar heb ik geleerd, dat het er wel degelijk toe doet om mooi ondergoed te dragen, zelfs als niemand het ziet.

Nee, de tijd van de moederlijke bh’s en onderbroeken heb ik al eeuwen achter me gelaten. Ik voel me vrouwelijker, mooier en zelfbewuster, als ik mezelf in mooie lingerie steek. Geen man die het ziet, maar daar doe ik het niet voor. Ik doe het gewoon voor mezelf (en mijn guppies… 😛 }!

Ma3anne · 26 januari 2004 op 15:47

Pardon, ik bedoel niet de column blablabla, maar de column 24 seconden.

(ik lig hier twee dagen achter met lezen en schrijven en kan het effe niet bijhouden… chaoot als ik ben.)

Ma3anne · 26 januari 2004 op 15:48

Pardon 2: bovenstaande reactie hoort niet hier, maar onder de column van Peep.

(hoezo chaoot?)

Mup · 26 januari 2004 op 16:51

Het is je vergeven hoor, zowel het dragen van een set als de reacties al dan niet verkeerd geplaatst:-)

Mup.

Eftee · 26 januari 2004 op 17:14

Maatje, ga dan ook eerder slapen, dan raak je niet achter met lezen 😀 .

deZwarteRidder · 26 januari 2004 op 20:23

[quote]Met een slobbertrui en een ouwe joggingbroek ben ik beneden in de keuken als een achterlijke gaan staan afwassen. Manlief kwam achter me staan, sloeg zijn armen om mijn middel, en sprak zacht: “Wat zie je er lekker uit”. Ik heb me alleen omgedraaid en kokend van binnen, maar kalm van buiten gezegd: “Ik heb me omgekleed in 24.8 sec. In 24.8 sec. van een lingerieset in dit, en dit hou ik aan!”[/quote]

Nou plak mij maar achter het behang.. zegt meneer mup je ziet er lekker uit..tis ut weer nie goe…Vrouwen !!!!!!!
Rich@Rd

Kees Schilder · 27 januari 2004 op 05:44

Ga je lekker, Ma3anne? 😀

Godspeed · 27 januari 2004 op 11:04

Waren er na de lingerie geen tarzans en andere atributen, die over de salontafel gingen?

Zal wel een andere party geweest zijn:-?.

[quote]Vechtgenoot zat een remix van de radio op te nemen en had me niet gezien.[/quote]
Wat een kerel, dat hij niet meteen mee naar boven was gegaan. Ik ben verbaasd hier over, moet dan wel een heel goede Remix zijn geweest.:-D

viking · 28 januari 2004 op 09:47

Lekker onderwerp toch? Even iets rechtzetten:

Ik ga niet bij elk setje uit mijn bol van het lachen. Lingerie en ondergoed met gaten is als, daar gaan we weer, als porno en erotiek of zoals Kees het veel beter weet te verwoorden: [quote]Franse keuken of Hemaworst. Niet zo belangrijk volgens mij. Het eind van het liedje is dat je in beide gevallen met lege zakken staat.[/quote]

Mup · 28 januari 2004 op 21:36

Had het ook niet zo opgepakt, bedoelde meer de ‘mannen’ die je zelf beschreef. De creeps. Zal proberen wat duidelijker te zijn, ook voor de zwarte Ridder las ik net:-)

Groet Mup.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder